poradim ti nech si ten w810i smartphone ani MDA nevyuzijespejsek píše:Pouzivat hlavne na volani a sms jak to byva u telefonu zvykem. Pak sem tam nejaky film, mp3, opradu vyjimecne udelam nejakou fotku. Potrebuju at to v poho komunikuje s kompem pres BT, nejaky schopny kalendař, poznamky. Obcas si rad zahraju nejakou hru. Uplne mi vyhovoval w810i ale po roce pouzivani se mi okoukal a ted bych mozna zkusil i OS. Doma ma wifi takze se to taky hodi... Na druhou sranu vlacej sebou na party telefon ktery ma 160g a je tlusty 25 mm.
Vyběr mobilního telefonu 10000 a vice
Moderátor: CageJ
- Lukes
- Začátečník

- pejsek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz tak nad tim premyslim tak nejlepsi pro me a to i po rozmerove strance je htc Vox. Je jen trochu sirsi nez me w 810i... A 50 g navic mi kapsu netrhne... myslim ze to je jasna volba i kdyz jeste sem tam uvazuji nad N73. Vsem dekuji za rady... A poradte mi please o kousek nize se stylovkou do 5500 pro mamu.
- GRACHUS
- Začátečník

- Lukes
- Začátečník

GRACHUS píše:N73 neber.Za tvoji cenovou hladinu je hafo lepších věcí.Co u N73 postrádám nejvíc je wifi.Však na párty si ber starej mobil.Nepředpokládám že na kalbě by si pracoval nebo připojoval na net.![]()
ja bych ho uz nepresvetcoval on ten telefon nechce protoze ho potrebuje ale protoze chce mit nejaky novy i kdyz ten w810i je relativně novy
jinak nazor na nokii mam ten samy ale to uz sem psal
- pejsek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nepotrebuje no... hodne lidi ma BMW a stacila by jim taky fabka.Lukes píše:GRACHUS píše:N73 neber.Za tvoji cenovou hladinu je hafo lepších věcí.Co u N73 postrádám nejvíc je wifi.Však na párty si ber starej mobil.Nepředpokládám že na kalbě by si pracoval nebo připojoval na net.![]()
ja bych ho uz nepresvetcoval on ten telefon nechce protoze ho potrebuje ale protoze chce mit nejaky novy i kdyz ten w810i je relativně novy
jinak nazor na nokii mam ten samy ale to uz sem psal
- Lukes
- Začátečník

- pejsek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
W810I je urcite super telefon ale jak pisu uz v prvnim postu tak se mi okoukal. Predtim jsem mel totiz W800i ale ten odesel a misto nej mi dali W 810 i takze prakticy uz jedu na stejnem phonu 2 roky. Tim padem bych chtel neco jineho... Smartphony maji urcite hodne funkci ktere asi nevyuziju protoze pracovne sebou taham notes... Takze potrebuju neco rozmerove stejneho a aspon tak dobreho jako w 810i. Jak spracovanim tak funkcemi...
- GRACHUS
- Začátečník

Myslim že tady už neni co řešit.Poradim ti,najeď si na katalog na mobilmanii.Tam si vyber telefon kterej se ti bude zamlouvat a pak ho porovnej se současným.
Co se týká stylovky pro mamču tak je to dost těžký do 5500.A s těma parametrama.Hlavně co se zdá stylovka mě nebo mé přítelkyni se nemusí líbit tvé mamě.Jen poradím,že přítelkyně si bude kupovat Z610i v růžové.To se i mě zdá jako stylovka.Cena se však pohybuje kolem 6500kč s dph.
http://www.mobilmania.cz/Katalog-mobilu ... fault.aspx
Co se týká stylovky pro mamču tak je to dost těžký do 5500.A s těma parametrama.Hlavně co se zdá stylovka mě nebo mé přítelkyni se nemusí líbit tvé mamě.Jen poradím,že přítelkyně si bude kupovat Z610i v růžové.To se i mě zdá jako stylovka.Cena se však pohybuje kolem 6500kč s dph.
http://www.mobilmania.cz/Katalog-mobilu ... fault.aspx
MSI GE 60 2PE Apache Pro
I5 4210H 2,90 Ghz
16 GB Ram
500 GB msata SSD
1 TB 7200 rpm Seagate
GTX 860M
I5 4210H 2,90 Ghz
16 GB Ram
500 GB msata SSD
1 TB 7200 rpm Seagate
GTX 860M
- ananta
- Nováček

-
- Lukes
- Začátečník

ananta píše:E-Ten bych nebral, mám sám špatné zkušenosti, navíc E-Ten má "podporu", rozuměj nemá. Jejich upgrade na WM 6.0 je noční můrou uživatelů a měsíce se nic neděje....
Doporučuji buď HTC nebo Asus, příp. Palm Tréo 680, pokud je pro tebe funkce telefonu prioritní, tam má Palm hodně navrh.
E-ten ma nejlepsi podporu ze vsech mda
- ananta
- Nováček

-
- Lukes
- Začátečník

ananta píše:Hehe, ftipálek?
A/ co je do MDA? Značka od T-Mobilu, co s tím má společného?
B/ nepleteš si to s CZ podporou (importér) z Plzně? (pokud nepletu já:-) )
C/ co to má společného s mizerným upgradem OS a ještě mizernější podporou ze strany výrobce?
Nějaký další výkřik do tmy?
A/ MDA=PDA+GSM ale to bys mel vedet
B/
a ten cesky distributor neni podle tebe podpora rozhodne lepsi nez HTC, Asus..ananta píše:E-Ten má "podporu", rozuměj nemá.
C/aspon ze je nejaky upgrade jine znacky nechaji vzdy puvodni WM a problem se resi
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
MDA jsou komunikátory s Windows Mobile, které prodává T-Mobile - žádný oficiální termín to není, takže ananta má pravdu
(zkuste si zadat termín MDA na wikipedii). Jinak pánové zklidněte hormony nebo uvidíte
...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ano, označení MDA používá pouze T-Mobile pro PDA s GSM postavené na Windows Mobile.
ale taky se to občas používá právě pro označení těhle strojů
ale taky se to občas používá právě pro označení těhle strojů
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
- ananta
- Nováček

-
Pro označení těchto výrobků se říká komunikátor, protože je to komunikátor
Někdy se tomu říká PDA telefon, ale MDA je prostě jen a pouze značka T-Mobilu.
Pokud si ovšem neprohlídneš leták jistého prodejce elektroniky a nezjistíš, že je to taky Smartphone, nebo telefon.......
No otázka je, jestli je polepšení např. od WM5, který ti maže účty mailu, nebo WM6, který neakceptuje PINy (či co to s ním vlastně blbne), ale to je asi na "preferencích" každého z nás.
Nikdy si nepamatuji, že by se u Tréa řešilo něco jiného, než tady je nějaká teoretická záplata zabezpečení, tady jim v Asii špatně přijímá určitý typ SMS a podobně. Nikdy se neřešil elementární problém FUNKČNOSTI zařízení.
A např. u Asus si prostě stáhneš WM 6.0, na který už je i oprava (zrychlení detekce sítě, panečku, ti mají problémy
), nebo se můžeš u E-Tenu nechat buzerovat zadáváním IMEI, možností jediného stažení apod. a pak měsíce brečet, že základní věci nefungují.
Takže asi tak
Pokud si ovšem neprohlídneš leták jistého prodejce elektroniky a nezjistíš, že je to taky Smartphone, nebo telefon.......
No otázka je, jestli je polepšení např. od WM5, který ti maže účty mailu, nebo WM6, který neakceptuje PINy (či co to s ním vlastně blbne), ale to je asi na "preferencích" každého z nás.
Nikdy si nepamatuji, že by se u Tréa řešilo něco jiného, než tady je nějaká teoretická záplata zabezpečení, tady jim v Asii špatně přijímá určitý typ SMS a podobně. Nikdy se neřešil elementární problém FUNKČNOSTI zařízení.
A např. u Asus si prostě stáhneš WM 6.0, na který už je i oprava (zrychlení detekce sítě, panečku, ti mají problémy
Takže asi tak
- cingi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Mobil s Wifi a Symbianom
poradte nejaky kvalitny telefon so symbianom a podporou Wifi. mal by tam byt aj fotak okolo 3MP kvalitny display
preferujem znacku NOKIA
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kolik do toho chceš vrazit? Z těch levnějších mě napadá třeba Nokia E51
...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.

- srna
- Středně pokročilý

- Sislik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
pokud bys netrval na Symbianu a Nokii ... co treba HTC s Windows Mobile? Me osobne se moc libi a vazne uvazuju, ze tak do 1/2 roku si nejaky HTC poridim :)
Dell Vostro 1500 [Core 2 Duo T7500, 4GB RAM, 15,4" WSXGA+ (1680x1050), GF 8600M GT 256MB, 120GB 5400rpm, Vista Business 64b]
Moje vlastní recenze - http://dell.sislik.net/
Dell Vostro forum - http://dell.sislik.net/forum/
Moje vlastní recenze - http://dell.sislik.net/
Dell Vostro forum - http://dell.sislik.net/forum/