Ahoj, mám disk Samsung 250Gb, rozdělený na c,d,e,f,g a mám náseldující problém.
Včera jsem přeinstalovával systém, ze začátku normálka, pak při výběru umístění mě zarazilo, že se mi tam ukazovalo 130Gb volného prostoru. prostě byly disky c,d,e,f,g a pod nimi jeste 130Gb mista. Protoze to neni muj komp a disky jsem predtim moc neprochazel takze jsem nevedel jestli je to spavne, tak jsem s tim nic nedelal a pro instalaci systemu vybral C, a to taky naformátoval...
Instalace proběhla v pořádku. Až jsem byl ve windowsech tak jsem se podival do Tento pocitac jestli mam vsechna data a co nevidim - disk G uz se nejmenuje DATA(jak byl puvodne nazvany) ale ma nazev Mistni disk, velikost 0, a kdyz ho chci otevrit, hlasi to chybu (disk je necitelny, pravdepodobne poskozeny). Ostatni disky zustaly v poradku i s nazvy a daty. Na tom Gcku bylo plno dat ktera potrebuju ziskat zpet! nemuzu je ztratit....
Co navrhujete? skusit Testdisk? nebo v PM smazat ten partition G, vytvorit novy a zkusit GetDataBack/easyrecovery? diky vsem za rady
Problem po preinstalovani Win - disk pryc
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- vit_n
- Nováček

-
- esso82
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: