bruny.tom píše:Ahoj mam dotaz nevite nekdo o nejakym odkazu na navod jak zalozit servr pro MP ?? Diky
Kód: Vybrat vše
http://www.fpsadmin.com/forum/forumdisplay.php?s=ab4c42f87f597dc187e675b4e7c11c40&f=88Moderátor: Baneshee

bruny.tom píše:Ahoj mam dotaz nevite nekdo o nejakym odkazu na navod jak zalozit servr pro MP ?? Diky
Kód: Vybrat vše
http://www.fpsadmin.com/forum/forumdisplay.php?s=ab4c42f87f597dc187e675b4e7c11c40&f=88

Neoroginalni hra.....bruny.tom píše:Hraju COD 2 po netu zatim jsem hrál verzi 1.0 a ted jsem si nainstaloval verzi 1.3 a když se chci připojit na nejaký servr tak to háže BAD KEY KODE !
A málo kdy se to připojí na prázdnej servr. Nevite co stim ??

Hmm tak takovej problem mam taky a nevim co s tim a fps mam kolem 250-300NightKing píše:Panove, kamarad ma zvlastni potize s touhle hrou.
Sestava: C2D E6300, 7900TGX, 1GB RAM
Pripojeni: 2Mbit ADSL, pingy do 60ms
Single beha uplne krasne, multiplayer vetsinou taky. Po case se ale stane, ze se zacne sekat - jakoby problem s pripojenim, ale ping je porad v pohode. Pokud preinstaluje ovladace grafiky hra zase beha jak ma, dokud se nerestartuje PC. Mohl by nekdo poradit co s tim?

neviem ci sa ti podarilo opatchovat to, alebo si tu uz presiel. pomozemti mozno trosku.SpeedyGT píše:Nene, to sme nezkoušeli, aspon víte co se Vám může stát když to neopatchujete

no me to u 1.3 dela prave naopak... MP jede vpohode ale singl nezapnu... coz je mi uplne jedno...blazen píše:cus. Mam takovej .. neprijemnej problem. Dela mi to bohuzel i u 1.3 - Kdyz si chci zahrat SP, tka v pohode, kliknu na ikonku, hra za par sekund najede do menu. Horsi je to u MP. Kliknu na ikonku, Hraj jakoby najede, ale je jen cerna obrazovka. Tohle trva cca 47 sekund a objevi se menu. Mezitim PC vubec nepracuje (vyuziti CPU par %, ledka disku nic nedela). Preinstaloval jsem to a porad nic. U ty verze 1.3 je ta cerna obrazovka asi "jen" 20 sekund, ale porad je to dost, kdyz jiny hry najedou ihned, dokonce i singl.
jo, OS sou Vista Ultimate