Mam doma ted notebook znacky HP Compag nx9005 - http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... g=cs&cc=cz
byly na nem nainstalovany XP bez servis paku.Domu se mi dostal totalne zavirovay a dost spomaleny.Takze jsem se rozhodnul pro radikalni rez.Format a pak instalace XP se servis packem2.
Ted k problemu.
Mam nainstalovane ciste okna nahodim ovladac ke grafice, zbytek uz si okna nainstalovaly.Zacnu stahovat aktualizace z netu dup MODRA SMRT,spustim web prohlizec dup MODRA SMRT.Nekdy prohlizec najede a pak se pri stahovani aktualizace sekne a vyskoci MODRA SMRT.Instaloval jsem XP uz celkem 4krat bez uspechu.Dam kopirovat programy z flash disku dup MODRA SMRT to vse se deje pri nepravidelnych intervalech.MODRA SMRT VYSKAKUJE ve vsech variantach od STOP:0X000000F4 pres ruzne knihovny atapi.sys a co ja nevim jeste vsechno mozneho.Necham windowsy jen tak bezet za chvili vyskoci modra smrt a konec.Uz nevim co s tim.Seru se s tim cely den a bez vysledku.
Myslel jsem ze by problem mohly opravit aktualizace ale banan.Nejdrive projedou ty tri pak restart stahuje se zbytek pak se to zacne instalovat a konec-MODRA SMRT JE OPET MEZI NAMI.S usmevem na tvari vkladam DVD z Chipiu kde jsou nejake aktualizace spustim a snad vse nainstaluje krome jedne aktualizacz -chybi jedna knihovna.Dam restart okna najedou rikam si doinstaluji zbytek dam stahnout zbytek z netu dup MODRA SMRT.A tak se to dele porad dokola takze ted uz se mi usmev na tvari zcela vytratil a asi v noci ani neusnu protoze doprdele nevim cim to je.
Vzdycky kdyz to vytuhne divne cvaka disk-kontroloval jsem SMART - disk je v poradku zadna chyba.V biosu toho moc nenastravim akorat muzu vybrat kolik pameti pridelit grafice a to je skoro vse.Nekolikrat jsem ho dal do defaultu vysledek se vsak neprojevil.Notas najede dam vypnout a naskoci modra smrt.Ve spravi zarizeni je vse v poradku.Kontroloval jsem i Ultra DMA vse je OK jak u disku tak i u mechaniky.Je tam 40G disk ten jsem zformatoval do NTFS a a pridelil jsem mu celou kapacitu.Jou tam nainstalovane ciste windowsy a uz to dela takovy maras.
Tak jestli mate nekdo nejake napada tak sem s nimi moc vam za ne dekuji pan buh vam to vynahradi na detech