rozdíl ve výběru myši

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
gotti
Začátečník
Začátečník

rozdíl ve výběru myši

Příspěvek od gotti »

ahoj.PC využívám jen ke hrám a používám "optickou" myš 2tlačítka+kolečko,800dpi.a tak by jsem se chtěl zeptat,jestli by byl znát nějaký rozdíl a jaký,kdyby jsem si koupil "laserovou"myš,2000dpi.díky
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

proc mas laserovou v uvozovkach???

jinak pokud ti tedkom mys neskube, tak rozdil nepoznas. pokud mas bezdratovou, tak rozdil bude veliky, pokud s dratem, tak muzes byt obcas i sklamany

jinak me zacina haprovat mx1000, casto kurzor skace. mozna to bude podlozkou, ale jinak jsem s laserem spokojeny
Cecilka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cecilka »

A4 Tech myši sou skvělý

Do pětikilča supr myš, krásně přesná, pokud si měl doteď nějakou obyč myš, tak tahle je skvělá na hry i grafiku. Supr ocásek (vůbec o něm nevim) :) A na nic jinýho snad ani přesná myš potřeba není :)
A věř tomu, že třeba ve fotošopu přesnost myši poznáš jako pes :)
Z toho seznamu bych vybral už jen podle ceny. Já mám nějakou optickou a vozim si ji i domů, páč práce s horší myší pak už jen naštve... (a teď sem si ji zapomněl doma :x )
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

V PS je mys uplne nanic....jedine tablet....
Cecilka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cecilka »

godlike píše:V PS je mys uplne nanic....jedine tablet....
Promiň, ale hloupost...
Tablet je samo 1000x lepčí, ale je to další investice a taky o tom tenhle topik není... :)
gotti
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gotti »

já si jako na myš nestěžuju,ale tak by mě zajímalo,jestli je nějaký rozdíl mezi optickou a laserovou myší a mezi 800dpi a např.1000dpi,2000dpi...myslím tím ve hře.chtěl by jsem nějakou vícetlačítkovou,protože mám PC hlavně kvůli hrám.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

vetsi dpi - vetsi citlivost v podstate vetsi presnost pokud pak stahnes ve hre rychlost ukazatele :)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“