Gerimo píše:hm, odkaz? To se mi nezda..crux2005 píše:...G92 nebude podľa najnovších informácií plne podporovať D3D 10.1
nakoľko ti neviem dať odkáz na SS/PM/ICQ
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Já bych to viděl tak, že ti pojede jako AGP 8x karta na AGP 4x portu - tj. bez problémů. Já teda nevim, ale zatim jsem žádnou desku s PCIe 2.0 nevidělRadovan03 píše:No a myslis ze tam budu neake velke rozdiely_?....
ako mysim pci e 2.0 vs 1.0
vraj maju vyjst neake dosky X38 chipset itelacky co uz podporuju Pci E 2.0
nemusim teda meni dosku?...teda ani by som ju nemenil kaslem na to len som chcel vediet ci mi pojde nova nvidia z novym jadrom a podporou pci e 2.0
takze mu ju predam a pockam si na G 92...
co myslis?

Vetsi teoreticka propustnost,samozrejme zpetna kompatibilita a hlavne jde o to ze pres pcie 2.0 by se melo protlacit vic jak 75W.Aby nove karty nemely 4x8pin konektoryRadovan03 píše: nemusim teda meni dosku?...teda ani by som ju nemenil kaslem na to len som chcel vediet ci mi pojde nova nvidia z novym jadrom a podporou pci e 2.0

presne tak...barco píše:Zlacnejú, ale nie o moc...
Btw kupovať 8800Ultra je scestné, je to v podstate poriadne nataktovaná 8800GTX, a za tú cenu za ktorú sa predáva rozhodne nestojí... To zober radšej klasickú GTX

PCIe 2.0 sloty boli k videniu na CES 2007, s chpsetom X38, bol tam vidiet aj samotny chipset.Sir_-_Death píše:Já bych to viděl tak, že ti pojede jako AGP 8x karta na AGP 4x portu - tj. bez problémů. Já teda nevim, ale zatim jsem žádnou desku s PCIe 2.0 nevidělRadovan03 píše:No a myslis ze tam budu neake velke rozdiely_?....
nemusim teda meni dosku?...teda ani by som ju nemenil kaslem na to len som chcel vediet ci mi pojde nova nvidia z novym jadrom a podporou pci e 2.0
co myslis?

PCIe 2.0 sloty boli k videniu na CES 2007, s chpsetom X38, bol tam vidiet aj samotny chipset. PCIe 2.0 vyzeraju uplne rovnako ako PCIe.Sir_-_Death píše:Já bych to viděl tak, že ti pojede jako AGP 8x karta na AGP 4x portu - tj. bez problémů. Já teda nevim, ale zatim jsem žádnou desku s PCIe 2.0 nevidělRadovan03 píše:No a myslis ze tam budu neake velke rozdiely_?....
co myslis?