Bioshock

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Osobne si plnou poridim ... prave se stahuje ... ale pro me hra roku v zadnem pripade, pockam si na Crysis - to bude hra roku a nebo Clive Barkers Jericho - to je moje krevni skupina ...

PS. tak to nejde spustit! Prej az 24.8! Sakra, sakra ...
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Bioshock - demo

Příspěvek od Delarge »

Mailen píše:ale souboje na blízko jsem čekal trochu promakanější - viz. např. Dark Messiah of Might and Magic. Pro ty co budou kupovat plnou aniž by hráli demo doporučuji raději nejprve vyzkoušet.
Souboje nablízko zrovna neni nic, co mělo být "feature" hry narozdíl od DMoMaM, taky co bys chtěl s tim hasákem jako dělat? :roll: Ta hra se točí především kolem využívání různých plasmidů (a v plný má být hodně moc plasmidů) a kombinování jejich účinků se zbraněmi a hackováním robotů.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Bioshock - demo

Příspěvek od Sir_-_Death »

Mailen píše:Ahoj, tak jsem hrál demo na Vistách, 2900XT, E6600 a nemůžu si pomoci, ale čekal jsem víc nebo asi něco jiného... je fakt, že optimalizované je to skvěle, to klobouk dolů, ale hratelnost mi nějak nesedla. Působí to na mě trochu komiksově (postavy, krev). Grafika je dobrá, zvuky také, ale souboje na blízko jsem čekal trochu promakanější - viz. např. Dark Messiah of Might and Magic. Pro ty co budou kupovat plnou aniž by hráli demo doporučuji raději nejprve vyzkoušet.
Tak asi jako u každý hry, někomu sedne, někomu ne :)
edick
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od edick »

Skoda ze tu hru neurobili aj pre chudobnejsich ja si to na mojej rakete nezahram no skoda mohla to byt dobra hra :sad:
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

že ji neudělali pro méně majetné?zkus si to tady znova přečíst,kdybys to udělal pozorně tak bys zjistil že to jde hrát na max i na dost rachotinách(no offense :) )tohle je snad nejlíp optimalizovaná hra poslední doby chlape :lol:
edick
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od edick »

ChrastyII píše:že ji neudělali pro méně majetné?zkus si to tady znova přečíst,kdybys to udělal pozorně tak bys zjistil že to jde hrát na max i na dost rachotinách(no offense :) )tohle je snad nejlíp optimalizovaná hra poslední doby chlape :lol:
ved ja nevravim ale ten moj pocitac je uz fakt dost v p*ci nejde mi to kvoli SM :D asi bude treba uz novy ale chudoba tlaci takze bohuzial :(:D
Net
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Net »

uz aby bola plna verzia.. :wink:
Procesor: Intel Core i5 13600k @ 5,1Ghz / Noctua NH-D15 G2 | Operačná Pamät: Corsair Vengeance LPX 2x16GB 3200MHz DDR4 15-17-17-35 1,35V CL15 | Matičná Doska: ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 | Grafická Karta: PALIT GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S 16G
Zdroj: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Skrina: ColerMaster HAF X | Pevný Disk: Samsung 850 EVO 250GB | Samsung 860 EVO 1TB | 2xWD 4TB RED | Monitor:
32" ASUS ROG Swift PG329Q | Operačný systém: Windows® 10 PRO 64-bit CZ | Audio: YAMAHA Receiver RX-V367 Ti + Creative Sound BlasterX AE-5 + JAMO S606 + JAMO S602 + JAMO S60CEN

ASUS N61VN: Procesor: Intel Core Duo 2 T7450 2,13ghz / 1,125V | Operačná Pamät: 2x2 DDR3 1066Mhz | Čipová sada: Mobile Intel® PM45 Express Chipset +ICH9M | Displej: 16" HD (1366x768) | Pevný disk: SSD Crucial BX200 480GB | Grafická karta: Nvidia Geforce GT240M 1GB DDR3 | Operačny systém: Windows® 10 Home 64-bit CZ
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

blbej dotaz :roll: stáhnul jsem demo asi 1.9 GB, rozzipoval, nainstaloval, ale nemůžu prostě najít ikonu jak to spustit :(

Viz screen

Obrázek
Naposledy upravil(a) tom01 dne úte 21. srp 2007, 22:00, celkem upraveno 1 x.
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Prasathor
Nováček
Nováček

Příspěvek od Prasathor »

phz^ píše:pls poradi nekdo ? :(
měl jsem ten samý problém tak jsem to skusil stáhnout z jiných stránek než games.tiscali a bez použití download acceleratoru a už to jede
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

tom01 píše:blbej dotaz :roll: stáhnul jsem demo asi 1.9 GB, rozzipoval, nainstaloval, ale nemůžu prostě najít ikonu jak to spustit :(

Viz screen

Obrázek
asi setup proboha :o
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

nikl: :roll: no tak blbej zas nejsem, to mi nainstaluje hru, ale nikde se instalace neprojeví, neni v programech a neni ikona pro spuštění, chápeš už co myslim???

jo a na konci instalace je pro zaškrtnutí jen obligátní kolonka wiew read bl bla a ne spustit...to je normál?
Naposledy upravil(a) tom01 dne úte 21. srp 2007, 22:14, celkem upraveno 2 x.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Zkoušel jsi to dát NAJÍT? Kdyžtak je to složka 2K Games
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Sir_-_Death píše:Zkoušel jsi to dát NAJÍT? Kdyžtak je to složka 2K Games
nic...takže usuzuju že instalace vlastně neproběhla :(
Prasathor
Nováček
Nováček

Příspěvek od Prasathor »

tom01 píše:
Sir_-_Death píše:Zkoušel jsi to dát NAJÍT? Kdyžtak je to složka 2K Games
nic...takže usuzuju že instalace vlastně neproběhla :(

C:\Program Files\2K Games\BioShock Demo\Builds\Release\bioshock.exe :)
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

tom01 píše:nikl: :roll: no tak blbej zas nejsem, to mi nainstaluje hru, ale nikde se instalace neprojeví, neni v programech a neni ikona pro spuštění, chápeš už co myslim???

jo a na konci instalace je pro zaškrtnutí jen obligátní kolonka wiew read bl bla a ne spustit...to je normál?
¨
sry, tak sem ale nemas davat screeny z rozbaleny slozky ale z instalacni slozky
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Prasathor píše:
tom01 píše: nic...takže usuzuju že instalace vlastně neproběhla :(

C:\Program Files\2K Games\BioShock Demo\Builds\Release\bioshock.exe :)
:worship: děkuji převelice, nechápu že to při hledání nic nenašlo, ale spíš jsem slepej jak patrona protože myslim že jsem programy prohledával..

ještě jednou dík moc :wink:

nikl: jj sorry :)
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

btw to nejsou visty ale windows XP a posledni drivery mam cfg viz podpis
mirkee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mirkee »

Tak som to skusil, demo na mna dost divoke, uvidim ako zaposobi plna verzia. Grafka je super, ale podla mna na Lost planet to nema.

Na mojej zostave 1280x1024 vsetko full + 4xAA 16xAF 50-160 FPS. hotfix na ATI som neinstaloval.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

hmm zajimave steam mi uz desifruje soubory :) treba to pujde spustit :)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Adisisis
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Adisisis »

U Bioshocku vypadá parádně voda když jsem začal hrát zrovna jakspadnete s tim letadlem jak kolem šlehaji ty plameny tak mi ta hra připadá skoro jako real :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“