Ukladani videa z kamery

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ukladani videa z kamery

Příspěvek od Teal'c »

Ahoj, pls neznate nekdo dobrej program na ukladani videa z kamery? Mam kameru pripojenou do site a chtel bych z ni nahravat(pokud mozno aby to ukladalo co v nejmensi velikosti).. Dekuji za pomoc
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukladani videa z kamery

Příspěvek od Dzin »

Teal'c píše:Ahoj, pls neznate nekdo dobrej program na ukladani videa z kamery? Mam kameru pripojenou do site a chtel bych z ni nahravat(pokud mozno aby to ukladalo co v nejmensi velikosti).. Dekuji za pomoc
Co to je za kameru? Musíš nám říct podrobnosti....

TO je jako nejedemi mi auto co stim...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teal'c »

Auto mi mimochodem jede :D
Vis ono mi to vsechno jede ale shanim program na nahravani... (jako mam program "monitor manager", ale on treba za 20s nahravani vytvori soubor o velikosti 2,11MB a to se me zda moc... neni neco co to zmensi pri nahravani? napadlo me snizeni rozliseni, ale radsi se ptam jestli neco neexistuje jineho pri zachovani rozliseni(640x480)...)
Jinak ta kamera je tato http://www.computershop.cz/eshop/defaul ... peg4-mjpeg
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Teal'c píše:Auto mi mimochodem jede :D
Vis ono mi to vsechno jede ale shanim program na nahravani... (jako mam program "monitor manager", ale on treba za 20s nahravani vytvori soubor o velikosti 2,11MB a to se me zda moc... neni neco co to zmensi pri nahravani? napadlo me snizeni rozliseni, ale radsi se ptam jestli neco neexistuje jineho pri zachovani rozliseni(640x480)...)
Tak ten tvuj link mi nejede....
Něco co ti to zmensi ano, ale asi ne v realtime, hlavne nám neříkas do jakoho formatu to nahrává......
paja13
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paja13 »

Teal'c píše:Auto mi mimochodem jede :D

nemas na mysli nejaky Pinacle studio ci neco? i ve win je trapny movie maker a ten na to staci..;)
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teal'c »

Jo myslim v realnim case.(divny me ten link jede) Potom uz mi je to jedno...to uz je pozde. Zatim me se to uklada s priponou asf, ale je to jedno jestli to bude v necem jinem...spis by nebyl spatny vystup na avi. :-D (predelavat to nechcu POTREBUJU program, kterej to udela hned pri nahravani...)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak hlavne si pohraj s nastavenim :)
a dej vedět ať vime co a jak editovat :)

//Dzin : přesunuto
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“