notebook jako monitor

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

notebook jako monitor

Příspěvek od maw »

existuje nějaká možnost jak připojit notebook s tv out výstupem a vga výstupemke grafické kartě a používat monitor notebooku jako monitor počítače? budu totiž reklamovat monitor a nechci být měsíc bez pc
AMD Athlon 64 3200+ 2,0 @ 2,4 ghz, MSI K8N Neo 4, 2x512MB a-data, nVidia GeForce 6600(429/629), maxtor 160GB ;seagate barracuda 7200.10 320 GB, ec 400w, Akasa fan control, Acer AL1916,
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

to asi neexistuje. leda tak pres lan a nejakej programek na vzdalene ovladani pc (zapnout na nb, ale ovladat na pc)
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

po té LAN to jde, kdysi jsem to měl ... používal jsem na to http://www.slunecnice.cz/sw/remote-admi ... r-control/
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Jsou programy, co umoznuji pouzit po siti monitory jineho PC jako dalsi monitory, jako treba placena MaxiVista nebo free ZoneScreen. S MaxiVistou osobni zkusenosti nemam, ale ZoneScreen jsem zkousel (3 displeje po siti navic) a na zastup monitoru to moc neni, jelikoz to nepouziva zadnou kompresi a tak je frekvence snimku docela mala (na video to neni). Nehlede na to, ze Windows by si asi neporadili s tim, ze nemaji zadny fyzicky monitor. Pokud mas na karte v PC TV-Out, muzes zkusit pouzivat misto monitoru televizi (pokud si s tim Windows poradi)...
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
pavelbures
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelbures »

€agle píše:Nehlede na to, ze Windows by si asi neporadili s tim, ze nemaji zadny fyzicky monitor.
Poradí si s tím, mám PC bez monitoru a používám jen VNC.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“