Velmi správně. Však taky když odejde testovací mechanika serveru, který se tímto zabývá, je to malý neštěstí a následuje dlouhý výber z x mechanik, kde se pak hledá taková, která dává co nejpodobnější výsledky té původní.Muad'Dib píše:Pokud totiž mechanika je pokaždé schopna hlásit více méně stejné výsledky pak víš, že se na ty testy můžeš spolehnout.
To, co ti příslušný program hlásí, ve skutečnosti není ani tak nějaký "skutečný stav média", nýbrž to, jak to médium dotyčná mechanika "vnímá". Proto v principielně nelze srovnávat výsledky 2 různých mechanik - což je také důvod, proč se mnohé testy dělají se stejnými mechanikami, i když jsou k dispozici novější modely.
Kvalita zálohovaných dvd
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Bathory
- hit.man
- Začátečník

-
Souhlasím stebou Muad'Dib, že mechaniky budou mít odlišné testování. Ale jako původní mechaniku jsem měl LITEON SOHC-5232K a testoval jsem na ní vypálená DVD LG mechaniky kterou už nepoužívám. Média měli v průměru kolem 8 - 10 PI. No a když jsem vypálil DVD na nové Samsung SH-S203B a otestoval je v Liteonu byl jsem hodně překvapen, když médium vypálené 4x mělo PI kolem 130ti, 8x krát pálené bylo 134 a 16krát 40 PI průměr. Pak jsem je otestoval v tom samsungu a v novém liteonu a hned byli výsledky lepší. Tak potom tomu fakt nerozumím, že když původní moje testovací mechanika říká o samsungu že hůř pálí když to srovnám s LG ne?