Wifi pomoc

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
stejskal7
Začátečník
Začátečník

Wifi pomoc

Příspěvek od stejskal7 »

Ahoj už mě štve doma tahat kabely na net....Tak bych chtěl využít wifi kartu v mem notebooku...Moc se v tom nevyznám....Poradí někdo????...Prostě chci bezdrátovou sít.. :wink: dik za rady
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

s tímhle se moc radit nedá, musíš nám hezky napsat jaké máš připojení, dát třeba plánek baráku a tak
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Shanex
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shanex »

Zdravím,,mam stejny problém,koupil jsem si notas,a chtel bych vyuzít wi-fi kartu,která v nem je,jenomže se v tom nevyznam,,naistaloval jsem si ovladac na tu wifinu,,zkousel jsem se pripojit,,,sem tam mi to nejakou sit vyhleda,,ale jeste se mi nepodarilo se na ni pripojit,,bud je tam klic,,nebo se to porste pripojuje,ale nepripoji se to,,nevim,,poradte
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

no jo... ale to si nejprve nejake pripojeni musis koupit... a oni ti pak daji i navod jak se pripojit.
Toshiba Tecra A6
Shanex
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shanex »

aha ja myslel,ze se na to muzu pripojit normalne,kdyz ta sit neni zaheslovana..treba na uradech,nebo v kavarnach,se tak pripojim volne nebo ne?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Shanex píše:aha ja myslel,ze se na to muzu pripojit normalne,kdyz ta sit neni zaheslovana..treba na uradech,nebo v kavarnach,se tak pripojim volne nebo ne?
tam, kde je síť uzpůsobena k volnému připojování, tam se připojíš, jinak ale jedině v součinnosti s provozovatelem dané sítě
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Shanex
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shanex »

a ten za to urcite bude chtit zaplatit:-)
buchtickar
Nováček
Nováček

internet

Příspěvek od buchtickar »

mam dotaz:..muzu mit nejaky bezdratovy internet k notebooku??pokud mozno tak co nejlevněji diky za odpověd
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

co myslis tim bezdratovy?
jestli mas domů zavedený internet třeba od O2 nebo od nějaké kabelovky, tak si kup wifi router a o ostatní se postará návod.

A jestli myslíš abys měl net kdekoliv seš tak Internet 4G od T-mobile by ti měl stačit :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“