Problem s pameti
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Tyrael
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problem s pameti
Zdravim,
mam problem, u nejakych programu (her) se mi cca po 15-30minutach pouzivani program (hra) vypne a vyskoci mi tabulka
http://img4.imgup.eu/error.bmp
poradi mi nekdo ??
Zkousel jsem:
- Nekolikanasobny reset
- Vyndat zandat pameti
- Vymenit pameti
- Nechat jen jednu
- Nastavit vsechny aplikace na optimalni (zakladni) nastaveni
nic nepomohlo, take premyslim o restartu CMOSu ale to je az krajni moznost.
dekuji za odpovedi
mam problem, u nejakych programu (her) se mi cca po 15-30minutach pouzivani program (hra) vypne a vyskoci mi tabulka
http://img4.imgup.eu/error.bmp
poradi mi nekdo ??
Zkousel jsem:
- Nekolikanasobny reset
- Vyndat zandat pameti
- Vymenit pameti
- Nechat jen jednu
- Nastavit vsechny aplikace na optimalni (zakladni) nastaveni
nic nepomohlo, take premyslim o restartu CMOSu ale to je az krajni moznost.
dekuji za odpovedi
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Co napsat sestavu, co je taktované? Projet Memtestem...?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Tyrael
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
takze: Taktovany to neni, daval sem tam 256mb pamet, 512mb pamet, 256 +256mb pamet, 512+512mb pamet a dalo to ve vsech pripadech a pokazdy to byla jina pametova karta a ani jedna z nich nebyla taktovana.
//sestava: AMD 1700xp+ , 1gb RAM, Leadtek GeForce 7600GS 256mb (agp slot) a zakladni deska ted presne nevim ale uz je dobrych 5 let stara
//sestava: AMD 1700xp+ , 1gb RAM, Leadtek GeForce 7600GS 256mb (agp slot) a zakladni deska ted presne nevim ale uz je dobrych 5 let stara
- Tyrael
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ehm,
dalsi stadium rozpadu meho PC. Ted uz mi to nehodi tabulku s errorem ale dokonce modrou obrazovku s chybou o zapsani do fyzycke pameti RAM zajimave je ze to udela az treba po 3hodinach pouzivani aplikace (hry)
//edit: tak uz zase jenom tabulka.
kolem 5-6 hodiny chci vyformatovat disk a nainstalovat winxp znova tak potom napisu jak to dopadlo.
//edit: tak uz zase jenom tabulka.
kolem 5-6 hodiny chci vyformatovat disk a nainstalovat winxp znova tak potom napisu jak to dopadlo.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Toto vypadá na odcházející MB, nemáš nafouklé kondíky?
A přesun do sestav...
A přesun do sestav...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Tyrael
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: