ad GPGPU: to ake pasmo je potrebne aby bola vyssia vyuzitelnost?
su cipy dostatocne rychle na to aby ich PCIe obmedzovala?
nejaky clanocek alebo nieco podobne nemas, tejto teme sa moc nevenujem takze neviem
co by ste poradili teda?..pockat na novu nvidiu?..alebo zobrat neaku GTX/ULtra hm?...
ale ak by som pockal mal by som novu nvidiu za cenu terajsej ultry...no len na doske mam pci e 1.1 cize mozno tu kartu ani tak nevyuzijem hm?..
sakra tazka dilema...
alebo sa uspokojim s DX10 a neakou ultrou...lebo to zas potrva kym budu hry na Dx 10.1 a pochybujem ze na DX 10 sa vyrobcovia hier vykaslu a budu robit iba DX 10.1...ale ved uvidime..sakra som bezradny..ale asi pockam aj ked je to dost dlho hehe
Mit pravdivy podpis uz je z mody...
Sis nevsiml, kolik lidi tady v posledni dobe ma QX6850, 8GB RAM a 8800GTX SLi?
Asi budu muset taky upgradovat
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
co by ste poradili teda?..pockat na novu nvidiu?..alebo zobrat neaku GTX/ULtra hm?...
ale ak by som pockal mal by som novu nvidiu za cenu terajsej ultry...no len na doske mam pci e 1.1 cize mozno tu kartu ani tak nevyuzijem hm?..
sakra tazka dilema...
alebo sa uspokojim s DX10 a neakou ultrou...lebo to zas potrva kym budu hry na Dx 10.1 a pochybujem ze na DX 10 sa vyrobcovia hier vykaslu a budu robit iba DX 10.1...ale ved uvidime..sakra som bezradny..ale asi pockam aj ked je to dost dlho hehe
Promaz toho největšího OT, Radovan03, který na to má se zklidní a ostatní, kteří na to nemají si zase sednou ke svým 286 a budou pokračovat v hraní PacMana
Dost lidí má čísla 9500, 9600, 9700 a 9800 v povědomí jako označení úspěšného/kvalitního/povedeného produktu, takže převzít tohle značení by na jednu stranu bylo trochu svinstvo, ale na druhou stranu by to mohlo podpořit prodeje
A ještě by NV mohla převzít koncovky jako Pro, XT atd. ...
Už vidím ty dohady ve stylu - "Mě hra XY jede na 9800XT na plný v poho" a "Ja to na 9800XT ani nespustím" ... jeden bude mít GF 9800XT a druhej Radeona 9800XT
Otázka je co dál, až dojde řada 9xxx ... pak budou muset vymyslet něco novýho, protože 10k už je takoyvý dost dlouhý.