Mafia 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Grafika vypadá fajn, ale myslím, že v době kdy to vyjde už to bude jenom nadprůměr (to bylo jenom takový rejpnutí, mě se dneska líbí po grafické stránce i první díl).
Goldnoob team proud member!
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blekota je boss »

pohyby a vyrazy v xiftu maj naprosto dokonale zmaknuty...pripada mi to jak nejakej film, tohle bude neskutecnej narez :)
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Vidim to na tuhy boj GTA 4 vs Mafia II :wink: , aj ked GTA vide asi o dost skor.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Podle budou obě hry o nečem jiném. Mafia 2 opět více svázána příběhem a GTA 4 nabídne více volnosti.

Ale ja zajímavé, že obě dvě hry se budou odehrávat v NY :)
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Jsem zvědav na HW nároky, jinak to bude asi bomba, ale na jedničku to nemá... :roll:
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

Ja mafii dohral jen jednou, zkousel jsem i vickrat, ale jakmile znam uz dopredu dej, tak me to proste neba.. :( Jinak je to fakt bomba hra... s GTA4 bych urcite nesrovnaval. GTA si clovek uzije z jine stranky. Jak rikal Thellwin, GTA je vice o volnost, Mafie o pribehu. Za to jsou obe v tom svem perfektni.
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

No neviem neviem, nove GTAcko sa snazi tvarit podla vsetkych informacii viac pribehovo, viac realisticky jednoducho viac neGTAckovsky, to ze budu obidve hry perfektne s tym pocitam dopredu :) ale myslim ze GTA sa bude stylom hry mozno podobat tuto sezonu mafii viac nez kedykolvek predtym.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Thellwin píše:Grafika vypadá fajn, ale myslím, že v době kdy to vyjde už to bude jenom nadprůměr (to bylo jenom takový rejpnutí, mě se dneska líbí po grafické stránce i první díl).
Grafiku vem čert, otázkou spíš je, co nového zavedou do herního kontextu. Nějaká ta honička nebo přestřelka jsou jasné, to by bylo jak fotbal bez míče. Pořádný chování aut a zbraní taky potěší. Ale chce to přijít s nějakou fičurkou, která bude provázet po celou dobu a nikde jinde není. Tím se pak odliší skvělá hra od dobrých. Mě by se líbila nějaká forma obchodování i mezi rodinama, což by třeba vedlo k nutnosti obstarat ( čti ukradnout ) někde danou komoditu.

Líbil by se mi i systém s policií - člověk by měl na výběr buď se držet při zemi a maskovat pár malejch kšeftů za holičství, restaurace atp, aby byl hráč čistej jak lilie. Druhá možnost by bala podplácet poldy a úřady. Třetí pak zavést si vlastní režim - poldové a politici by vyvíjeli tlak, stoupala by četnost šťár a já jako hráč bych se mohl svobodně rozhodnout, že zrovna nadešel čas nepohodlného politika či policejního ředitele seznamit se zásobníkem Tommyho.

Muselo by to všecho souviset se vším, aby ve hře byla jasná nutnost peněz, tzn. zabíjení politiků by bylo těžké, ale člověku by zbylo nejvíc peněz z kšeftů, za což by mohl najmout lidi a nakoupit výzbroj. Naopak při první možnosti by člověk nebyl téměř vůbec otravován, ale možnosti se líp vyzbrojit, sehnat lidi na mise. Na oplátku by zase mezi misema měl klídek, netýkaly by se ho neustálý přestřelky s poldama atp. Aby to nutně nevedlo k nutnosti použít pouze třetí volbu, tak by při té první mohla být možnost expandovat na úkor jiných rodin díky tomu, že by jim poldové šli po krku a tím by se uvolňovaly možnosti k zakládání/nakupování podniků.
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Prince »

wector píše:
Grafiku vem čert, otázkou spíš je, co nového zavedou do herního kontextu. Nějaká ta honička nebo přestřelka jsou jasné, to by bylo jak fotbal bez míče. Pořádný chování aut a zbraní taky potěší. Ale chce to přijít s nějakou fičurkou, která bude provázet po celou dobu a nikde jinde není. Tím se pak odliší skvělá hra od dobrých. Mě by se líbila nějaká forma obchodování i mezi rodinama, což by třeba vedlo k nutnosti obstarat ( čti ukradnout ) někde danou komoditu.
To jiste ano, a ta opravdu realne vypadajici grafika, hru jeste okoreni. Myslim ze to bude trhak a pro fanousky jednicky "potrava" na nekolik dalsich let. Jenomze myslet si muzu co chci ... :roll:
JUST GIMME !!
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

2Prince: Taky si myslím, ale bude se to odvíjet od data vydání .. teď to vypadá skvěle, ale může to být jen render, a ne ingame ....
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Heh, rozbor prvních pěti obrázků z Mafie 2 - http://mafia.scorpions.cz/index.php?clanek=245
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Thellwin píše:Heh, rozbor prvních pěti obrázků z Mafie 2 - http://mafia.scorpions.cz/index.php?clanek=245
heh tak ten "rozbor" me opravdu dostal :lol:

no a jinak doufam ze zachovaj staryy dobry serepeticky jako moznost prostrelit nadrz....moznost auto uplne oholit (tzn. bud pistoli nebo bourackou sundat autu naraznik, zrcatka apod.) Tesim se na to a hodne. Ale doufam ze tam nebude zase nejakej koktavej automechanik, ten mi lez na nervy :D
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

wector píše:...
Tak co pises by me od te hry uplne odradilo... o uz by byla strategie... jeste by to mohlo byt na tahy, ne?
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Tak trailer je opravdová bomba, jenom se bojim, že je tam všechno render...
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Dr.Evil píše:Tak co pises by me od te hry uplne odradilo... o uz by byla strategie... jeste by to mohlo byt na tahy, ne?
Ale prdlačku, bylo by to jenom o tom, jestli budeš obchodovat s chlastem, zabírat obchody atp. nebo ne. Když jo, tak by si holt musel vést války se zákonem. Nutnost peněz by hře prospěla, sbírat zbraně v hotelu je o ničem.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Ja bych to bral jak řika wector. Mafia je sice super hra a dohrál sem ji asi 6krát nebo tak nějak. Ale přišla mi moc svázaná příběhem. Nemoh si dělat nic jinyho než co řikal příběh. Byla tam sice volná jízda, ale to mi přišlo takové oničem. Mohl si tam sice střílet policajty, jezdit autama ale co z toho. V jizdě to město bylo takové mrtvé. Taxiky jezdily prázdné a tak.
Ja bych Mafii sebral přiběh uplně, i když byl super. Prostě bych hlavního hrdinu postavil do města s pár drobnýma bez nějakých kontaktů, zbraní a tak. A starej se, jak chceš.
A ještě bych mafii posunul o pár let dopředu. Tak 30.léta, aby byly ty pomalý autíčka jak v prvních pár misích.
Warran
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Warran »

Myslím, že tady zatím nezazněla jedna VELMI důležitá věc. Něco co jedničce chybělo. I když, opravdu???
Samozřejmě mám na mysli multiplayer. Předpokládám, že bude, alespoň v podobě závodů, ovšem mít ještě možnost si zastřílet mafiáni versus policie nebo rodina1 versus rodina2 by bylo možná přímo božské.
Dokážu si na místě vymyslet pár pěkných map. Například:
  • atentát na dona, jedna strana (mafiáni) útočí, druhá brání
  • vysekat dona z vězení, mafie vs policie. Varianta: osvobodit ho při přesunu z vězení do vězení.
  • střílečka o převážené hotovosti z banky, mafie vs policie
  • útok na skladiště konkurenční rodiny, mafie vs mafie
  • a třešnička na závěr. Mapa pro 3 strany. mafiánská přestřelka, kterou se policie snaží potlačit, alias v rámci tří stran všichni proti všem. Dejte to do dobrého prostředí, například nadzemní garáže z jedničky s malým přilehlým okolím.
Vymyslet by toho šlo moc a moc. Tak jsem na IS zvědavý. Připadám si jak před dvaceti lety těsně před Štědrým dnem.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No mě práve ten původní model vyhovoval, styl ala GTA mi tolik nesedí, takže z toho nechci mít další GTA. Proto byla původní Mafia super, kdo chce volnost ať si koupí GTA. Čímže neříkám, že bych pár nových herních prvků neuvítal.
ananta
Nováček
Nováček

Příspěvek od ananta »

Rád vzpomínám na nezapometulnou atmosféru z Mafie, kterou GTA neumí navodit. Už se těším :D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ještě k MP. Ten by určitě nebyl na škodu a pokud by byl dobře zpracovaný, tak by Mafii 2 určitě pomohl, ale rozhodně ne jakkoliv na úkor SP.

Zkusím hodit nějaké info do prvního postu, protože tohle bude hodně sledovaný thread. Kdyby se někdo chtěl podílet, ať klidně napíše SZ :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“