Catalyst™ 7.8 Display Driver WHQL

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Tofo píše:
no-X píše:Tofo: Psal jsem to na předchozí stránce...
A co jako? Tam jsou ty ovladace ke stazeni? Snad si nemyslis, ze pred stazenim ovladacu lozim na fora a hledam jestli nahodou nejsou spatne. :evil: Na to bych se vysr**. Az pote, co mi nefungovaly, jsem hledal vysvetleni a prisel sem.

To abych psal cervene, ze ne vsichni stravi cely den na diskuznich forech. NA TO SPOUSTA LIDI NEMA CAS!!

EDIT: Pro poradek: na strance ATI, ani v Release Notes neni o nefunkcnosti na AGP zadna zminka.
Nejdřív se uklidni, a pak si uvědom, že jediné, na co upozorňuju je, že kdyby sis i poté, co jsi nainstaloval tyto ovladače a měl potíže, nejdříve přečetl tento thread, zjsitil bys, že je to jejich známý problém. Jenže podle toho, co jsi napsal, ses ani neobtěžoval přečíst jednu stránku textu, takže se nemůžeš divit tomu, co píšu.

Problém tu je popsaný, popsané je i jeho řešení. Toť vše.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Tofo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tofo »

no-X píše: Nejdřív se uklidni, a pak si uvědom, že jediné, na co upozorňuju je, že kdyby sis i poté, co jsi nainstaloval tyto ovladače a měl potíže, nejdříve přečetl tento thread, zjsitil bys, že je to jejich známý problém. Jenže podle toho, co jsi napsal, ses ani neobtěžoval přečíst jednu stránku textu, takže se nemůžeš divit tomu, co píšu.

Problém tu je popsaný, popsané je i jeho řešení. Toť vše.
Ja jsem si precetl vsechny prispevky jeste predtim, nez jsem postl svuj. A ty by sis mel precist poradne nejen muj prispevek, ale i vsechny ostatni, protoze se mi stalo po restartu neco "malinko jineho" nez ostatnim.

A psat, ze jsem si nainstaloval tyto ovladace, rypal se s tim pul dne, protoze mi to blblo, vratil se k 7.6kam a pak hledal pricinu, nasel tento thread, procetl a napsal, ze mam stejny problem, protoze bych byl rad, kdyby to delalo vice lidi (aspon vim, ze to neni ojedinele, porad neni totiz jiste, ze to dela vsem!!!), je asi nepodstatne, ale kdyz chces, tak priste, no. :evil:

OMLOUVAM SE ZA OFF-TOPIC :oops:
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

pozor na to tyto ovladace nejsou kompatibilni s hrou Infernal pri naloadovani do hry to hodi modrou smrt kvuli ovladaci graficke karty a nepomuze ani bioshock patch, starsi ovladace ok
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
secam
Nováček
Nováček

Příspěvek od secam »

tak potom naco ich vydali ked su na prd? Ja som ich nainstaloval na moju pasiv. chladenu graf. kartu Gigabyte radeonX1600Pro. Ovladace som nainstaloval, ale nemozem spustit Catalyst center stale tato hlaska" Chyba aplikacie-Nepodarilo sa spravne inicializovat aplikaciu (0xc0000135). kliknutim na OK mozete aplikaciu ukoncit". Pred tym som mal 7.2 a vsetko bolo takmer na 100% OK. Mohli by ste mi poradit co s tym? Vopred diki.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

laginoo píše:pozor na to tyto ovladace nejsou kompatibilni s hrou Infernal pri naloadovani do hry to hodi modrou smrt kvuli ovladaci graficke karty a nepomuze ani bioshock patch, starsi ovladace ok
U mne infernal funguje.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Taky se mi to nezdá, viděl jsem výsledky v nějaké recenzi, takže by fungovat měl...
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

tak ja nevim jak komu, ci mi neco nesedi v systemu ale prostere 7.8 (zkousel sem i bioshock hotfix, mozna je zkusim jeste jednou +procisteni pc a pak dam vedet) a smrt a dal sem zpet 7.6 a vse ok
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

No ja nevim, ale zatim jsem nikdy nemnel zadne problemy s catalysty, modrou smrt mozna pred 3 lety(sempron, via cipset, radeon 9550)
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

http://www.ukazto.com/img/DSC00337-0dh1.jpg

po reinstalu win a nainstalovani 7.8 a infernalu (do menu hry se dostanu, dal pak uz odkaz vyse) vse ostatni mi bezi bez jakych koliv problemu
Lázňator
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lázňator »

Phenom II X3 720 Black@ 3.65Ghz,GA-MA790x-DS4,4Gb ram 1066+ 5-5-5-15,HD7750 800/4500, LCD 22" SAMSUNG
Tofo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tofo »

Ma nekdo z vas Visty a Radeona do AGP? Jedou vam Catalysty 7.8? Pokud by AGP karty nemely ve Vistach problemy s ovladaci, tak bych si Visty i nainstaloval :P
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Ve Vistách jsou podporovány jen DX9 AGP Radeony. Starší ne, novější ještě ne.
Tofo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tofo »

no-X píše:Ve Vistách jsou podporovány jen DX9 AGP Radeony. Starší ne, novější ještě ne.
Hmm, ale ja jsem tim myslel to, jestli maji taky s ovladaci 7.8 problemy s ikonami a vykonem tak, jako pod WinXP.

EDIT: 2 no-X -> diky za odpoved
Naposledy upravil(a) Tofo dne ned 2. zář 2007, 18:10, celkem upraveno 1 x.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Jop, pod Vistou je to rozm*daný stejně :-) Ale to nebrání použití 7.7 - případně tu za pár dní budou 7.9 (tam to doufám bude opravený)
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Nezkousel jste nekdo DNA-ATi 5.2.7.8, jestli ma stejny problemy jak catalyst 7.8? Je to teda zatim jen alfa verze, ale autor slibuje konecnou verzi v nejblizsi dobe, zde je odkaz: http://www.dna-drivers.org/forums.php?m ... =5286#5286
AXB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AXB »

glu píše:Nezkousel jste nekdo DNA-ATi 5.2.7.8, jestli ma stejny problemy jak catalyst 7.8?
Podle té diskuze to vypadá že "fungují" stejně (mizející ikony a jiné artefakty).
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Pro mě je nejdůležitější, aby byla v Catalystech 7.9 zahrnuta snížená spotřeba u HD 2900XT 2D, která v 7.8 nepochopitelně chybí a teploty přes 10C nahoru. :(
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
alea206
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alea206 »

A neví někdo kdy asi by ty 7.9 měli bejt ono BioShock mi pořád padá, ale 7.8 s Bio hotfixem si nainstalovat nemůžu protože mám AGP kartu.
To je na tečku
ASUS P4C800; P4 Nortwood 2,8@3,3; 4x512MB RAM Kingmax SuperRAM DDR433 (192MHz) 2-3-3-5;Palit X1950GT 512MB GPU 500@600; RAM 1200@1400 ; LC 6550 V2.0 550W; CD-RW; DVD-ROM, DVD-RW, 200GB SATA, 40GB ATA,
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

alea206 píše:A neví někdo kdy asi by ty 7.9 měli bejt ono BioShock mi pořád padá, ale 7.8 s Bio hotfixem si nainstalovat nemůžu protože mám AGP kartu.
To je na tečku
No obávam se, že to ovladačema ke grafice nebude...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
kalimero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kalimero »

zkusil bych tyto beta drivers ;-)

http://www.tcmagazine.com/forums/index. ... showcat=13
alea206 píše:A neví někdo kdy asi by ty 7.9 měli bejt ono BioShock mi pořád padá, ale 7.8 s Bio hotfixem si nainstalovat nemůžu protože mám AGP kartu.
To je na tečku
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“