-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Butch píše:Cemu by jste dali u Warlocka prednost? Empowered corruption a nebo nightfall? sice ten shadowtrance ma jen 4% sanci, ale prijde mi to pomerne casto a zase vylepsene corruption muze byt dost znat na celkove damagi....co myslite?
no pokud levlujes tak se podivej jakej mas spelldamage bonus ... coz pokud zacinas a ses cca lvl 25 tak bude cca plus minus 4lopaty: 0.
a kdyz si k te nule pristec bonus z talnetu tak mas hodne drsnou 0.

on ten spell dmg talent je raidovaci ci do instanci kdyz uz mas nejaky ten +spelldmg.
nightfall dokaze zaprocovat 4x za sebou behem 4sec. > nema hiden CD .
dokaze te vysat z many pokud procuje casto a kdyz to potrebujes tak neprocne i kdyby ses po*..ale zas ho nemusis furt hazet.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Majzl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majzl »

CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

sry for OT ale tohle si do threadu of wowku neodpustim..kdyby 1 dil Lotra byl wow:P:D ..velkej animovanej gif :-D http://pix.nofrag.com/b/0/a/c13a3f82f24 ... 103546.gif
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Eandril píše:sry for OT ale tohle si do threadu of wowku neodpustim..kdyby 1 dil Lotra byl wow:P:D ..velkej animovanej gif :-D http://pix.nofrag.com/b/0/a/c13a3f82f24 ... 103546.gif
jj tohle mi posílal kdysi kámoš, když jsem ještě nehrál wow a vůbec jsem nevěděl o čem to je :D:D
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

VictimCZ píše:
Butch píše:Cemu by jste dali u Warlocka prednost? Empowered corruption a nebo nightfall? sice ten shadowtrance ma jen 4% sanci, ale prijde mi to pomerne casto a zase vylepsene corruption muze byt dost znat na celkove damagi....co myslite?
no pokud levlujes tak se podivej jakej mas spelldamage bonus ... ..
Mam ted na levelu 62 +500 spell damage a 20% spell crit.
ty talenty tam budu hazet az na poslednich lvl, protoze jedu demo a na to co jsem se ptal se dostanu az na 68-70 lvl.
Podle me je lepsi corruption, pokud je dobra spell dmg, protoze na shadowtrance se spolehnout neda.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
darkend
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

HS

Příspěvek od darkend »

muzu doporucit : PvP shard na wow ... Hacking source
Fun server......za prvniho moba na zacatku hry hned 70 level...a v ogrimaru koupit cely set t5..... a za honory potom mozno koupit i t6....
Maji 2 servery Hades
Helios

Hades- vetsi lagy....mene lidi

Helios- mensi lagy ..... hodne lidi..

Ja osobne hraji na Heliosu.....
Muj nick Darkend...Guilda: SecuritaZ
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: HS

Příspěvek od Mr. Dirk »

darkend píše:muzu doporucit : PvP shard na wow ... Hacking source
Fun server......za prvniho moba na zacatku hry hned 70 level...a v ogrimaru koupit cely set t5..... a za honory potom mozno koupit i t6....
Maji 2 servery Hades
Helios

Hades- vetsi lagy....mene lidi

Helios- mensi lagy ..... hodne lidi..

Ja osobne hraji na Heliosu.....
Muj nick Darkend...Guilda: SecuritaZ
Hmmm ohromná zábava mět 70lvl za jednu potvoru. :wink: Proč zrovna nezačínat na 70 lvl, že? Aby to nebyla taková námaha. ;-)

BTW: Hraju za S huntera ( kvůli Lighting Refexis, survalist a mnoha dalším. :-D ) v M mám jenom po Aimedshot - hodně brutální kouzlo. :) - a teď dávám do Beast. Na 58 lvl 359 agil. :) Celý set The Gladiator.
Naposledy upravil(a) Mr. Dirk dne pát 24. srp 2007, 08:48, celkem upraveno 1 x.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Začínat na lvl 70 by byla velká námaha pro GM. je lepší hodit za moba x milionu expu. :roll:
darkend
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darkend »

ale je to opravdu sranda...valit jen PvP...
ten server je spis pro ty co se chcou naucit Pvparit....je to velka skusenst si tam zahrat ;) :)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

darkend píše:ale je to opravdu sranda...valit jen PvP...
ten server je spis pro ty co se chcou naucit Pvparit....je to velka skusenst si tam zahrat ;) :)
no nechci nic říkat, ale na free se pvp nenaučíš... já když jsem hrál na free, tak jsem si říkal, jak je shaman neporazitelný a na ofiku se nestačím divit.. když všem funguje všechno, tak je to úplně o něčem jiném :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Presne tak, na free serverech nikdy nejede vse jak ma. Hlavne protoze to kazdy ma nastavene jinak. At uz se jedna o regeneraci many, spravne fungovani talentu a kouzel. Nastaveni atributu na class ci na level.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Butch píše:Presne tak, na free serverech nikdy nejede vse jak ma. Hlavne protoze to kazdy ma nastavene jinak. At uz se jedna o regeneraci many, spravne fungovani talentu a kouzel. Nastaveni atributu na class ci na level.
Poslední verze Antrixu - emulátor - s novou databází je 99% blizzlike, bugnutých je tam pár q ze začátku hry + 1 loď, ale jinak jede všechno jak má. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

budu trosku sfine ale mam tu potrebu...
ne emulatro nikdy nebude fungovat tak zajko origos.. je to zbugovane ale kduz nekdo potrebuje neco zadarmo tak je to jeho volba.

cela tahle diskuze je na foru kde je zakazano resit nelegali/piratske pociny a navic k tomu jeste navadet dalsi uzivatele fora (a o tom ze free servery jsou mimo zakon ma bliz ve svych pravech jasno).. o to smutnejsi je ze todle dela "moderator" :twisted:
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

VictimCZ píše: a navic k tomu jeste navadet dalsi uzivatele fora (a o tom ze free servery jsou mimo zakon ma bliz ve svych pravech jasno).. o to smutnejsi je ze todle dela "moderator" :twisted:
Ukaž kde někoho navádím. ;-) Pokud vím tak o hraní free serverech tady začal darkend. :wink: Ale už dost OT a ať to tu příslušný mód promázne. :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ad Free servery - protože jsem nečetl licenční ujednání, tak nevím, ale imho to nelegální bude. Ještě si doplním nějaké info a pak se uvidí.
Goldnoob team proud member!
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Mr. Dirk píše:
VictimCZ píše: a navic k tomu jeste navadet dalsi uzivatele fora (a o tom ze free servery jsou mimo zakon ma bliz ve svych pravech jasno).. o to smutnejsi je ze todle dela "moderator" :twisted:
Ukaž kde někoho navádím. ;-) Pokud vím tak o hraní free serverech tady začal darkend. :wink: Ale už dost OT a ať to tu příslušný mód promázne. :)
kdybych se v tom mel hrabat tak bych asi rikal neco jako ze podporovat free servery ci nabadat lidi k hrani na free je defakto podporovani nelegalni cinnosti ponevac provozovani free serveru je v rozporu se zakonem.
zazil jsem tuny diskuzi kde lidi z free serveru obhajuji jak dokonale z 99% je ten jejich server... a pak k tomu hned pisou ze funguje asi prvnich 20Q a jedna lod.
muj nazor je ten ze tohle patri na fora kde se clovek nemusi ani registrovat protoze banany se davaji kdyz ma admin blbej den.
zdejsi forum bych je pro mne zajimave prave tim ze nelegalni se zde nesmi resit a me nelegalni wowko nezajima.
takze tech nekolik poslednich prispevku rad hodim za hlavu. jen uz to sem pls netahejte.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Nelegální je silné slovo pro free servery. Blizzardu jsou free servery ukradené, dokud za to nebudou chtít pravidelné poplatky.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

No podle me ani blizzard moc po freeserverech nejde. Povazuje to jako demo, znam dost lidi co hrali na free a kdyz zjistili co vse na nich nejde, caste pady, wipi, a podobne problemy, tak presli na offic.
Ja treba free zkusil, hral jsem tam asi 3 mesice za maga (47), ale nejako mi prislo ze nejsem schopnej nic dat. Na officu to je ovsem jina, vse funkcni a zadna omezeni. Ja jsem pro free servery, jako demo na zkousku to je dobra vec, alespon clovek zjisti jak to cca slape, a kdyz si sve pocity znasobi 10x tak dostane uroven officu. Ale rozhodne bych to tady neresil.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Wiruz píše:No podle me ani blizzard moc po freeserverech nejde. Povazuje to jako demo, znam dost lidi co hrali na free a kdyz zjistili co vse na nich nejde, caste pady, wipi, a podobne problemy, tak presli na offic.
Ja treba free zkusil, hral jsem tam asi 3 mesice za maga (47), ale nejako mi prislo ze nejsem schopnej nic dat. Na officu to je ovsem jina, vse funkcni a zadna omezeni. Ja jsem pro free servery, jako demo na zkousku to je dobra vec, alespon clovek zjisti jak to cca slape, a kdyz si sve pocity znasobi 10x tak dostane uroven officu. Ale rozhodne bych to tady neresil.
sry ale "demo" mas buddy key na 10 dni coz imho staci na to, aby sis udelal predstavu o hre a o jejich zakladech, tudiz opravdu zadnej free shit nepotrebujes, na free serverech hrajou z 90% deticky kterejm to rodice bud nezaplati a nebo si na to sami neumi vydelat (takova prazdninova brigada dokaze vydrzet treba i na rok... je to jen otazka priorit a chut pro to neco udelat)
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

hmm, ten key je sice cool, ale kdyz jsme se ve trech rozhodli ze to zkusime a nikdo ze znamejch to nemel, tak nam free server fpohode stacil, blizzard vi ze mu i tydle servery natahnou hrace
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“