Zdravim, potřebuju poradit.
Mam tenhle noťas http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40430
a následující problém: Při jakémkoli skuštění hry, muziky nebo podobně se začne jakoby "zrychlovat čas". Např. pustim písničku na za vteřinu přehraje 4 její vteřiny, obdobne třeba u her, akorat, že se k tomu pridávají problémy stylu trhání grafiky, textur atd. Jako by byl "nevyrovnanej", zrychly, ale protoze nemuze prekonat cas, tak se zase na chvili zadrhne a podobne.
Už jsem přeinstaloval kompletně system (WinXP). Format disků a i s úplně základní instalací (ovladače a podobně jsem instaloval z přidaného CD od asusu). Fakt nevim, čím by to mohlo být a ani jak to vyřešit
//D.M. změna nadpisu
Problem s notasem Asus A6T - podivné trhání
Moderátor: Don
- NOoodle
- Nováček
-
- kao
- Začátečník
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- NOoodle
- Nováček
-
na DMA jsem kouknul a vypada to v poho
krome toho jsem tedy vymenil zakladni desku, prefleshoval bios, ale problemy jsou porad stejny
btw. k tomu "zrychlovani muziky" se to zacne objevovat az po instalaci externi zvukovky (sound blaster live 24-bit), ale na pevnym pc chodi normalne
Uz nevim, kde by mohlo byt neco spatne. Sam tomu moc nerozumim
krome toho jsem tedy vymenil zakladni desku, prefleshoval bios, ale problemy jsou porad stejny
btw. k tomu "zrychlovani muziky" se to zacne objevovat az po instalaci externi zvukovky (sound blaster live 24-bit), ale na pevnym pc chodi normalne
Uz nevim, kde by mohlo byt neco spatne. Sam tomu moc nerozumim
- NOoodle
- Nováček
-
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: