TV aplikace
- Aalda
- Nováček

-
TV aplikace
Poradí mi prosím někdo jak a v čem zobrazit video připojené na kompozitní vstup TV karty v opensuse 10.2?
- bubanek
- Středně pokročilý

- tosuja
- Začátečník

-
1. Zprovoznit TV kartu - tedy spravny ovladac, spravne vybrany tuner (mozna zafunguje autodetekce)
2. Pouzit vhodnou aplikaci (tvtime)....
Samozrejme ti nikdo neporadi lepe, dokud nereknes, jakou mas kartu - nektere v linuxu vubec nejdou...
2. Pouzit vhodnou aplikaci (tvtime)....
Samozrejme ti nikdo neporadi lepe, dokud nereknes, jakou mas kartu - nektere v linuxu vubec nejdou...
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid
- Aalda
- Nováček

-
Kartu mám leadtek winfast xp2000 expert, normální tv kanály mi v kdeTV jedou, ale nevím v jakém programu na sledování tv si pustím obraz pokud mám připojený settopbox na composite vstup TV karty, v kdeTV není žádná volba výběru vstupů a tvtime i xawTV mi po spuštění shodí KDE, tak že mám jen černou obrazovku a musím KDE restartovat. GK mám Ati X1650 pro, ovladače mám nainstalovaný jak pro GK tak i pro TV kartu.
- tosuja
- Začátečník

-
Hm, tak to je prvni program na sledovani TV, ktery neumi prepinat vstupy na karte. Neveril jsem, ze takovy existuje.....
Bohuzel ti neporadim, nikdy se mi nestalo, ze by mi pri sledovani TV vytuhly X - pouzivam tvtime. Teda, pouzival jsem, dokud neco bylo v televizi
Bohuzel ti neporadim, nikdy se mi nestalo, ze by mi pri sledovani TV vytuhly X - pouzivam tvtime. Teda, pouzival jsem, dokud neco bylo v televizi
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid