2.0 - 2.1 pro taťku

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

2.0 - 2.1 pro taťku

Příspěvek od crashPC »

Táta bude mít narozky a jediný co mě napadá je rozumná reprosoustava. pro něj definitivní řešení. Určitě to ale bude 2.0 nebo 2.1 Teď má takovou horší 2.0 s ARN 5604, střeďákem a piezem, a uvítal by něco lehce silnějšího a trochu kvalitnějšího. pokud se bude kupovat tak není očem. pokud se bude dělat tak určitě i s novým zesíkem. Cena kupovanejch do 3000Kč, cena dělanejch 3000+zesík, dřevo a jeho úpravu by obstaral on sám. Poslouchá extrémní muziku, metal, punk, zpěv, ale přibyde absolurní mix filmů atd.... nějaké návrhy?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
...No...Name...
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ...No...Name... »

Já nevim,ale ty 2,1 který by se daly koupit tak ty asi výkonově a kvalitou budou úplně jinde než ty dělaný...Takže jestli spolu můžete něco postavit tak bych radši stavěl než kupoval...
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

do 3k PORADNY repro nekoupis, takze leda homemade a ani to neni nejlevnejsi. a noname ma pravdu, ty hm by byli lepsi i levnejsi a podle me by i lip vypadaly, kdyz si s tim das praci

procti si tyhle stranky, nachazi se tam i repro kolem tech 3k
napr. http://diyfans.org/vase-quaker1.htm

rozhodne to chce repraky TVM nebo Seas

http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=89

kdyztak si na diyfans projdi forum, poradi ti
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

a co takto mu za 3k kupit sluchatka ? tie uz budu niekde uplne inde, ako repro za 3k...
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

eraser: diky za super progresivni inspiraci, ale tudy cesta nevede. potrebuje but obklopen zvukem a ne sedet na miste a neco poslouchat. Delany repro uz ma, ale nevalne kvality. TVM uz prestava stacit. Ted tam ma ARN-5604 a nic moc... Diyfans znam dobre, jsem tam jak doma. Napada me Beyma treba 8BR40 nebo takneco + ??? proto jsem sem sel pro inspiraci...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“