Medal of Honor: Airborne

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Hmmm... Takže po strastiplným downloadu dema přišla rána do ksichtu - demo mi při výběru jazyka pro instalaci restartuje PC :-( Teda, že vývojáři nechtěji podporovat mojí grafiku (GF6800XT) to mě nakrklo, ale že to vemou takovouhle cestou...
teldah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od teldah »

Sir_-_Death píše:Hmmm... Takže po strastiplným downloadu dema přišla rána do ksichtu - demo mi při výběru jazyka pro instalaci restartuje PC :-( Teda, že vývojáři nechtěji podporovat mojí grafiku (GF6800XT) to mě nakrklo, ale že to vemou takovouhle cestou...
Ach ta slepota :)

teldah napsal:
Taky se mi restartoval komp po rozbalení ale dohledal jsem to v
C:\Documents and Settings\teldah\Local Settings\Temp\Setup021658
a pak normálně nainstaloval.

SpeedyGT napsal:
Přesně tak, to mě taky a kámošovi to samý...
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

teldah píše:...
:oops: Jéjda, to jsem překouk :oops: Dík moc

//edit: nalezeno, padá dál... ser* na to
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Sir_-_Death píše:
teldah píše:...
:oops: Jéjda, to jsem překouk :oops: Dík moc

//edit: nalezeno, padá dál... ser* na to
nepada, jen nesmis spoustet autorun ale setup :lol: prave ze autorun je to co to spousti po extrakci a prave ten ti resne PC, delalo to spouste lidem vcetne me.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Tak som prave vyskusal demo a je to vazne dobra hra, je sice pravda ze Call of Duty 2 aj Brothers in Arms su mojmu srdcu blizsie ale toto ma tiez nieco do seba, tie nove prvky ako velmi intuitivne ovladanie, trasenie kamery pri behu atd dokazu hraca vtiahnut dobre do hry, grafika je pekna a slusne optimalizovana aj ked na zaciatku v menu mi to pripadalo trochu NFS Carbonovsky , lietadla mali okolo seba biely povlak :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Recon píše:nepada, jen nesmis spoustet autorun ale setup :lol: prave ze autorun je to co to spousti po extrakci a prave ten ti resne PC, delalo to spouste lidem vcetne me.
Jo to je ten setup, co mi hází chybu :lol: Počkám na plnou verzi :)
Sir_-_Death píše:... ser* na to
Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

Docela nářez,.. ale přesto se engine Unreal 3 se jeví tak nějak zvláštně..
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Pevne po tomto deme a po deme Bioshocku verim ze nas caka cas kvalitne optimalizovaneho Unreal 3 enginu kedy sa s nim vyvojari konecne naucili kvalitne pracovat, dufam v to hlavne pre prichod noveho Unreal tournamentu :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak tohle je pro mě velmi příjemní překvapení, v podstatě jsem o této hře ani nevěděl, ale po odehrání dema půjdu určitě do plné.

Jak už bylo zmíněno, je to velmi dobře optimalizované, na S64 @ 2.6 GHz, 1GB Ram a X1950Pro @ 640/1600 to jede v 1280*1024 na max + 8xAF (kterej jsem zapomněl vypnout v ATT) přes 30 FPS, v určitých situacích to poklesne k 20, ale to jsou vyjímky, jinak se to hraje fajn. Grafika vypadá velmi dobře, docela pastva pro oči.

Co se týče hratelnosti, tak mi to přijde lepší než CoD 2, tak nějak reálnější a uvěřitelnější, úplnou volnost to ale nenabízí, linearita tam je. Drobnosti jako zpracování sprintu, nebo dopadu z výšky potěší. Jako zajímavé se mi jeví i zvyšování vlastností v průběhu hry :)
Goldnoob team proud member!
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Optimalizace je paradni, dalsi hra, ktera vyuziva 2x100% dvojadro(po ghost recon 2). Pod 40 fps mi to neklesa. ALe textury jsou asi nejaky mensi, kdyz vytizeni VRAM je kolem 150MB :?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Bomba ...

Hned me to chytlo, narozdíl od CoD2 to ma i tu spravnou valečnou atmosferu. Nemuselo by to bejt chvilema tak presviceny, ale to je proste už dnešní trend a ustupek asi masám nebo komu, čim víc barviček svítících, tim víc grafika. Textury vypadaj taky dost neostre, což me v dobach 512MB+ pameti na grafice dost prekvapuje.

Ale vypada to líp, než jsem čekal. Už aby byla ta plná venku.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

Taky bych to zhodnotil.
Rek bych ze je to slusnej pocin a ma to dobrou atmosferu,zvuky a vybuchy sou na Hi-Fi Magnatech Repro pres audio zesak ohromujici vec takovy to domaci buraceni to ja muzu.

Graficky na 8800GTX OC
2GB Ram dual ch. 800Mhz
C2D E6600 - 3600Mhz
1600x1200 vse na High to pod 40FPS nejde.
Ten zelenej kour je taky takova pekna kulisa.
Interface v hre je taky dobre rozlozenej,checkpointy pri pridani taky gut zvuk. Bud vybrali dobrou cast dema nebo to pokracovani stoji fakt za to a mne se to hralo moc dobre.Jel sem to asi tak 4x. Obcas se mne teda stalo ze sem to napalil do sveho tymu , tohle je tak trosku hure v urcitych momentech rozliseny ale nezdechl tak to asi tollik nevadi.
Stazeni dema nelituji a jeste si to parkrat dam.
Asi pudu do plne ale nejdriv bude na rade BioShock.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Doufam, ze z tyhle optimalizace si vezmou ostatní príklad ... to bych ani u Bioshocku ani u MoH nečekal, potešili, jen tak dál.

Hodne se mi líbí ten styl střílení, zadnej uplne presnej křížek, ale proste střílet "tam někam", je to podobny jako v Brothers in Arms, pusobi to realisticky a zaroven je to poradna akce, samozrejmě. (Aby to nevyznelo, ze je to stejne nudny jako Brothers)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já to demo musel dát znova, je to prostě pecka. Schválně jsem s tím padákem dopadnul jinam než poprvé, abych to zkusil jinak. Člověk se opravdu cítí jako malé kolečko v té celé mašinérii a ne jako někdo na kom zavisí průběh války :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Thellwin píše:Já to demo musel dát znova, je to prostě pecka. Schválně jsem s tím padákem dopadnul jinam než poprvé, abych to zkusil jinak. Člověk se opravdu cítí jako malé kolečko v té celé mašinérii a ne jako někdo na kom zavisí průběh války :)
Souhlas, to jo, ale jednoho velkyho problemu si človek všimne už v demu ...

Dopadneš, střílíš, masakruješ danou oblast.
Přijdeš jinam ... a tam to na tebe vyslovene čeka a je i videt jak se akce rozjede (samozrejme uplne nááhodou) ve chvili kdy tam vlítneš, takze to bude zase asi jeden velkej skript.

No uvidíme ... jdu to dát znova :lol:

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To je kompromis mezi realitou a hratelností. Pokud by to bylo vyloženě tak, že to všude jede současně, tak by se taky mohlo stát, že dopadně, chvíli se někde mrcasíš a najednou zjišťuješ, že "Mission completed" a ty jsi si ani pořádně nezahrál.

Pořád lepší přístup než jedna dlouhá ulice ala CoD2 :)
Adisisis
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Adisisis »

no fakt hra mě překvapila graficky moc pěkná hratelnost parada hudba perfektni demu bych dal asi 85% :)
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

s tou realitou sohlasim...to ze si muzete vybrat kere delo znicte jako prvni je docela dobreee. ale aspon mohly byt naskriptovane na nake ty okamziky vice moznosti nez porad jedna a tataz..to me u her doti mrzi ze jsou tak naskriptovane do detajlu.
PS: zkouseli jste nekdo pristat na tu strechu na kere je 1 ztech del(vlastne na tu nejvetsi budovu kerou musite vycistit) ja jo a treknu vam ze je to docela pecka to tam prezit na nejtezsi obtiznost hehe
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

Majitele 2900XT, taky vam v airbourne vyskocila teplota az k 90 °C, mne se dostala az k 91 °C a vetrak poprve sel na 66% coz uz je docela hukot, u ostatnich her jsem nesel pres 85°C
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Já já ještě já jsem nic nenapsal :lol:
Tak k té grafice sedím v místnosti koukám na střídající se diapozitivy a v tom nechtěně šťouchnu do myši :shock: ježiš vono to neni video vono to je 3D vau :D a pak v tom letadle to sem taky fakt nechápal :lol: a při dopadu na zem zas :lol: no je to supr :-D u mě na high 1024*768 15 až50 nejčastěji 24 v akci 35 v klidu.
Tak a teď kritika nejhroznější jsou asi výbuchy granátu to se ze hry stává omalovánka škoda mluvit :x textury jsou fakt bída hold je vidět že je to konverze z xbox360 aspoň myslím. některé pohyby postav jsou až moc rychle nepřirozené ale jen trošku.

jo a ještě jedna pochvala za ksichtíky jsou to ale kluci šikovní viďte :lol:

EDIT v hodně velke akci i 14FPS :sad:

EDIT2
durod píše:Optimalizace je paradni, dalsi hra, ktera vyuziva 2x100% dvojadro(po ghost recon 2). Pod 40 fps mi to neklesa. ALe textury jsou asi nejaky mensi, kdyz vytizeni VRAM je kolem 150MB :?
S tím vytížením procesoru je to fakt zajímavé 100% využití to jsem zatim viděl jen u top spin a to se mi spíš zdalo že to ten procesor zatěžuje uměle protože FPS nebylo nic moc. jak je to možné těch 100%požaduji vysvětlení.
Přece tak dokonalo synchronizaci a optimalizaci a buch ví co ještě to mit přece nemůže no a ne :?
EDIT: tak sem si všimnul že 100% zatížení cpu je od samotného spuštění hry až do jejiho ukončeni takže asi tak

//Thellwin - sloučen dvojpost
Naposledy upravil(a) Dejv Rok 99FPS dne sob 25. srp 2007, 22:43, celkem upraveno 1 x.
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“