Bioshock
Moderátor: Baneshee
- wallot
- Středně pokročilý

-
no jsem zatim v divadle a zatim to nak prekombinovany neni. clovek ma aspon najit si svoji oblibenou kombinaci a tu pouzivat.
jedu elektroshocky + rana brokarnou samopalem do makovice a ostatni veci neresim.
trosku postradam vetsi plizeni. naprosta vetsina spliceru po me skoro hned jde
a vypada to ze jsem pomoci nHanceru zapl AA
jedu elektroshocky + rana brokarnou samopalem do makovice a ostatni veci neresim.
trosku postradam vetsi plizeni. naprosta vetsina spliceru po me skoro hned jde
a vypada to ze jsem pomoci nHanceru zapl AA
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- djstudio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nake rozdily v DX9 a DX10 patrné teda opravdu jsou.
Vice v testech.
BioShock DirectX 10 vs DirectX 9 Performance and Image Quality
http://www.firingsquad.com/hardware/bio ... rformance/
BioShock - DX9 vs DX10 grafické orgie
http://www.ddworld.cz/graficke-karty/bi ... gie-5.html
Vice v testech.
BioShock DirectX 10 vs DirectX 9 Performance and Image Quality
http://www.firingsquad.com/hardware/bio ... rformance/
BioShock - DX9 vs DX10 grafické orgie
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Podla toho videa porovnavajuceho vodu mam dojem, ze uz Morrowind pouzival DX10 vodu.... alebo zeby niekto odflakol graficke efekty na DX9 rozhrani?djstudio píše:BioShock - DX9 vs DX10 grafické orgie
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- lednicky1
- Začátečník

-
plz neviete mi poradit co mam robit? stiahol som si demo s games.tiscali z dakeho linku .hu cize madarsko
stiahol som cele BS dal som extract a data2 aj data1 ostali zazipovane, ked som ich dal odzipovat neslo to... co mam robit? resp. dajte daky presny postup tej instalacie edit: jaj us to mam
som slepy jak patron. som az teraz zbadal setup.exe 
Naposledy upravil(a) lednicky1 dne sob 25. srp 2007, 14:02, celkem upraveno 1 x.
- Thellwin
- Administrátor

- lednicky1
- Začátečník

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nemůžu si pomoc, ale tohle je opravdu "zastav, ulož, dej si kafe a najdi 10 rozdílů", v realu (čti: behem hraní) si tohodle snad nikdo nemůže všimnout, a hlavne na atmosferu hry to mít vliv nebude, takze nejaky pitvaní 10 vs 9 mi prijde uplne ujetý...Flegy píše:imho krom rozdilu s vodou nejak nevidim moc rozdil. vsechno by se dalo vyresit elegantnejsim resenim. DX9+lepsi svetelne vyvazeni sceny
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- durod
- Středně pokročilý

Atmosfera je uchvatna, mraz mi behal po zadech, kdyz se nademnou sklanela little sister a jeji reci o little angel...uf
Na me sestave jsem mnel nejmene fps- 30, pri akci big daddyho, kdyz se snazil vyrvat mozek z hlavy tomu typkovi. Jinak to jede luxusne nad 40.
edit// rozliseni 1024/768, vse na max, force lighting off
Na me sestave jsem mnel nejmene fps- 30, pri akci big daddyho, kdyz se snazil vyrvat mozek z hlavy tomu typkovi. Jinak to jede luxusne nad 40.
edit// rozliseni 1024/768, vse na max, force lighting off
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
osobne jsem zkousel DX9 i DX10 aq hra je naprosto stejna, to LHANI o tom ze je v DX10 voda hezci je naprosty nesmysl! Podle tech screenu se neda soudit, kazdy je porizen v jine fazi a ne v identicky moment, proto se ta voda na druhem snimku zda lepsi ...! Osobne se mi zda ze po zapnuti DX10 je trosku vse prisvicene ale jinak NIC! Je to jen pasticka na lamky, a jde videt kdo se na to zase chytil ... ze DD?
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsi vůbec na to video? Ty jsi fakt neskutečnej...OBR píše:osobne jsem zkousel DX9 i DX10 aq hra je naprosto stejna, to LHANI o tom ze je v DX10 voda hezci je naprosty nesmysl! Podle tech screenu se neda soudit, kazdy je porizen v jine fazi a ne v identicky moment, proto se ta voda na druhem snimku zda lepsi ...! Osobne se mi zda ze po zapnuti DX10 je trosku vse prisvicene ale jinak NIC! Je to jen pasticka na lamky, a jde videt kdo se na to zase chytil ... ze DD?
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Shack
- Začátečník

- wallot
- Středně pokročilý

-
- lednicky1
- Začátečník

-
- djstudio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tahle hra zdime asi i dost HW cili pokud mas nakej OC na PC tak to zkus snizit.Teda aspon pod Vistama se mne zda ze jsou moc vybirave na nastaveni systemu kdyz neni na defaultu u HER.lednicky1 píše:hm. to je cudne, nainstaloval som to, prejdem 1. level... to ze vstupim do tej lode ci co to je, prejdem to mesto a ked sa nacita 2. level napise ze bioshock vykonal nepovolenu ulohu a konci
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
přesně tak to je, navíc dým se jako kdyby nelomí o části objektů ale je to jako ve skutečnosti, ovšem pro 2900XT je lepší DX9, těch minimálně -10 až 20 fps je na hratelnosti znát.Flegy píše:to obr: ja myslel tim ze voda je v DX10 hezci to, jak tam chodi a nezanechava to ty textury na hladine ale je to jako kdyby se v ni nekdo opravdu brodil
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Rekl bych, ze ty rozdily v DX10 vs 9 nejsou v zadnym pripade tak zásadní, aby to ovlivnilo zažitek z titulu nebo nedej bůh hratelnost, takže bych to presel mavnutím ruky, o tom ten Bioshock nebude.
btw. kolik ma bejt v plny hre tech plazmidů ? Pár nebo pár desítek ? Jen aby človek vedel, co má čekat.
btw. kolik ma bejt v plny hre tech plazmidů ? Pár nebo pár desítek ? Jen aby človek vedel, co má čekat.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- barco
- Středně pokročilý

- wallot
- Středně pokročilý

-
6 je plazmid slotu ale plazmidu je vice a maji vice urovni
rekl bych tak kolem 12
<spoiler>
Elektro Shock
Incinerate
Target Dummy
Telekineze
Enrage
Insect Swarm
Freeze
Jeden hackovaci
tornado
a jeste par dalsich ktery ani nemam a nepamatuju si nazvy
</sploiler>
a neni to jen o plazmidech ale vylepseni pro boj a podobne. neni nad obnovu zdravi/eve pri mlaceni lidi hasakem
rekl bych tak kolem 12
<spoiler>
Elektro Shock
Incinerate
Target Dummy
Telekineze
Enrage
Insect Swarm
Freeze
Jeden hackovaci
tornado
a jeste par dalsich ktery ani nemam a nepamatuju si nazvy
</sploiler>
a neni to jen o plazmidech ale vylepseni pro boj a podobne. neni nad obnovu zdravi/eve pri mlaceni lidi hasakem
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape