Mafia

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

co hovorite na tuto hru?

nic lepsie som nehral
108
24%
super!
251
55%
pohodka
58
13%
priemer
14
3%
nuda
6
1%
otrasne
12
3%
co to je mafia?!
9
2%

Celkem hlasů: 458
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Závod sem dojel o přestávce před odpoledním vyučováním...asi na 3 pokusy, co vám na tom nejde? :?
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Sleepy.664 píše:Závod sem dojel o přestávce před odpoledním vyučováním...asi na 3 pokusy, co vám na tom nejde? :?
spíš než co nejde, to, že sem uplně levej, sám to nechápu proč mi to nešlo, ale je to ve mě... teď sem aspoň dále, ale vrtá mi to pořád v hlavě, budu se muset k tomu ještě vrátit...

EDIT: tak jsem se zase posunul o kus dále, teď si jdu pro dokumenty do trezoru, tak jsem zvědavej
docela mě zajímá jak to nakonec dopadne, když Tommy 2x nechal odejít člověka kterého měl zabít...
jdu si lehnout ať ráno(spíš po obědě) můžu pokračovat
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Sleepy.664 píše:Závod sem dojel o přestávce před odpoledním vyučováním...asi na 3 pokusy, co vám na tom nejde? :?
Ono totiz vetsina lidi si neuvedomuje ze musi aj brzdit... :roll:
0118 999 881 999 119 7253
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Coololooser píše:Ono totiz vetsina lidi si neuvedomuje ze musi aj brzdit... :roll:
tak zase takovej blb nejsem... před každou zatáčkou docela dost sem brzdil, ale teď je to jedno, až to pojedu ještě někdy zkusim to nějak jinak...
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
La Hire
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od La Hire »

Chce to trenink z nfs a pak to jede samo :-D
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

La Hire píše:Chce to trenink z nfs a pak to jede samo :-D
s autama na pc sem nikdy neměl problémy, ať se jednalo o NFS, Colina, RBR atd. ale tohle mě zaskočilo
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Trénink z NFS imho asi ne, ale praxe z GT Legends by se hodila :)
Goldnoob team proud member!
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Coololooser píše:
Ono totiz vetsina lidi si neuvedomuje ze musi aj brzdit... :roll:
A citlivě na plyn, hlavně jedna mírná pravotočivá přez kopec je zrádná...ale dá se i pod plným plynem, jen člověk musí čumět co to auto dělá...

A vůbec, jak to čtu...asi Mafii zas nahodím.
///Krabici mám tak 3 kroky od sebe, ale radši sem si to stáhnul z netu...ach ta lenost :lol:
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Tak takovy net bych chtel mít. :roll:
Abych nebyl OT: Co vám na tom závodě nejde? Já včera zas nahodil Mafii a závod napoprvné. A to sem zkoušel nový volant. Mafia je super s volantem. :up:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Uf, sem v misi na střechách, hned po vyhození bordelu do luftu...dám si pauzu, tu misi nemám rád.

Jinak patch 1.2 přidává volbu obtížnosti u závodů (Extrémní je trošku jak autošťouch, ale dá se...) a taky možnost závody přeskočit.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak zrovna tuhle já rád mám, ta přestřelka v kostele stojí za to :)

Já si teď občas projíždím extrémní jízdu a vůbec mi to nejde :oops:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Thellwin píše:Tak zrovna tuhle já rád mám, ta přestřelka v kostele stojí za to :)
Tam sem dycky kempoval a čekal, kdo na mě půjde :roll: Ale odjezd pohřebákem je stylovej, asi si někdy koupím takový auto... :D
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Sleepy.664 píše:
Thellwin píše:Tak zrovna tuhle já rád mám, ta přestřelka v kostele stojí za to :)
Tam sem dycky kempoval a čekal, kdo na mě půjde :roll: Ale odjezd pohřebákem je stylovej, asi si někdy koupím takový auto... :D
ta mise byla ok, hlavně ta přestřelka pak v kostele, ten pohřebák jsem vzal, zajel hned vlevo do ulice, do jedno směrky, tam počkal pár vteřin, počkal až mě přestanou hledat a odjel do Salieriho baru
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

V tom kostele to bylo nějaký jednoduchý...a vůbec všechno čeho se bojím je nějaký snadný :? Když sem to hrál poprvé, byl to větší průser :)

Pohřebákem sem jel hned do baru, ale v Little Italy do mě tukli cajti, pak sme se honili...já to zapích na křižovatce do chumlu aut, tak sem vylez a ukrad sem žlutýho Lassitera...ujel sem poldům a pak sem se vrátil pro pohřebák a stylově sem to zapích před barem :roll:
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Thellwin píše:Já si teď občas projíždím extrémní jízdu a vůbec mi to nejde :oops:
Jo jo, dějovou linii Mafie jsem dojel 15x, dokonce jsem to hrál tak, že jsem musel misi dodělat se 100% života, což se mi povedlo u 90% misí, ale extrémní jízdu jsem kompletně dodělal jenom jednou. :oops: Některý úkoly (hlavně náklaďák, který nesmí jet pomaleji než asi 60 km/h) jsem udělal až napostý. :D
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem dost nervák a bojím se o periferie takže na to asi kašlu :oops:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hosenfeld píše:Některý úkoly (hlavně náklaďák, který nesmí jet pomaleji než asi 60 km/h) jsem udělal až napostý. :D
Zrovna tohle bylo docela jednoduchý. Když sis to natáhnul po hlavních silnicích, nemusel si moc prudce zatáčet...
kenas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kenas »

AlesShi píše:da se to "vochcat"
v prevotocivy zatacce za lesikem se daj objet betonovy bloky a vyjede se u cile, takhle je tech 6kol idealne kratkejch
kdyz sem to hral podruhy, potreti tak sem to fakt cely nejezdil
u patche 1.2 uz to nejde :) Je tam neviditelna bariera

Jiank jak jsem to tak cetl, tak jsem to musel znova naistalovat. Ted jsem dohral vylet do prirody
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)

CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Já du na parník zabít radního...ale nejdřív se vožeru, ať je sranda :D

///Radní ded, samozřejmě sem se vykašlal na úklid hajzlu a došlo k drobný konfrontaci s plavčíkem (plavčík taky ded :D )
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Dnes mi prisla Mafia od cenegy, teda tato
Obrázek

Vzdy pri vypinani hry mi vyhodi error, v detailoch s ciselnym kodom 0xc0000005, neviete v com moze byt problem? Patch sa mi nechce nainstalovat ,pricinou je vraj to ze ju instalator nenasiel v reigstroch, mam podozrenie ze prave preto ze je to od cenegy "kolekce klasiky" a mohol by tam byt nejaky rozdiel.Skusil som dat aj RAMky na povodnych 800MHz CL4-4-4-12 a 2,1V, a nainstaloval hru znova a robi to i tak.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“