Medal of Honor: Airborne

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Hmm demo mazec fakt to pěkně vypadá a už sem to dohrál po 8 a pořád chodím jinýma uličkama a pořád tam jsou nácci :lol: mazec , jestli bude i plná hra tak dobrá tak hned kupuju :-* :)

...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to dejv: treba si pocita jednotlive framy dopredu :lol:
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Takze svetove uvedeni je 4.9! a v Nemecku 13.9 a u nas az 14.9, ale ten den IHNED ke koupeni ve vsech gameshopech v CR! Zadne cekani! Ale cena hnus, 1300Kc dnes stoji bomby pro Xbox a PS3, PC hry uz dnes vetsinou stoji kolem 1000Kc a casto i dost levnejsi (Bioshock, Stalker, ...) Politika EA je prezitek ... a to se jim vymsti
Mokvos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mokvos »

Hej OBR chcel by som sa spytat ked hras demo Medal of honor na tom stvorjadrovom CPU mas vytazene vsetky jadra na 100% ci nie? Ja mam E6600 a vytazene mam obe jadra pocas hry tak na 97-100% pri oboch jadrach mam 45-50 fps pod tych 45 to nejde a jedno jadro som vypol a mal som hned aj 26 fps. Tusim prva hra kde je viac jadier citit.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Vsechny hry na Unreal 3.0 enginu tezi z vicejadrovych systemu, ale to co rikas spis bude optimalizaci dema ... u me je vytizeni kazdeho jadra minimalni ... ale jedou VSECHNY!
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Hej ale pozoruju, že demo je na CPU závislé minimálně a stačí i Athlon64 3000+ na def. jediné, na čem je závislé je GPU, tak sem grafiku přetočil jak prasátko a hratelnost letěla o 10FPS nahoru!!! minimální z 29 na 33 :)

...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Hodně slušný,po dlouhý době realistický padání nepřátel,všechno to působí velmi dynamicky,nejvíc jsem uslint ze zvuků-Garand je prostě nádhera!
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, zvuky jsou fakt parádní, to padání mi ale moc dobry neprijde, občas se zamotaj do takovy smešny pozice, realističnost žádná ...

Pekelne me taky sere nerozbitnost prostředí :( No bude to proste klasika, nic extra, ale solidní zabavu od plny verze očekávám :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

já jsem uslint když na mě běžel voják a já ho zastřelil,uhnul jsem a on jak byl předtim rozeběhlej tak chvíli jel po zemi :) to padání je fakt supr :lol:
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

ChrastyII píše:já jsem uslint když na mě běžel voják a já ho zastřelil,uhnul jsem a on jak byl předtim rozeběhlej tak chvíli jel po zemi :) to padání je fakt supr :lol:
To ja stal u vokna a taky se jeden rozbeh, tak ho strelim, taky uhnu a von vylit :) . Proste rulezz :D
(takovej ten barak na namesti s balkonkama) :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

no at uz je ta plna, to demo me furt bavi a to jsem ho uz dohral asi po 20ty :D
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Adisisis
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Adisisis »

realstičnost padání???!!připadá ti realisticke když ti nepřitel těsně před smrti skočí do dálky světový rekord? :-D :-D
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Adisisis píše:...
Ne ale když běží jak blázen a pozastřelení se rozštípe to je něco :).
Dobrá je taky pažba přes okno, v demu se da použit docela častokrat 8-)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

Sentenced píše: Pekelne me taky sere nerozbitnost prostředí :( No bude to proste klasika, nic extra, ale solidní zabavu od plny verze očekávám :)
Naprosto přesně, možnost ničit prostředí a zásahové zóny, by už měli být u takto moderních her samozřejmostí, bohužel, trend jde asi jinam.. snad v Crysis najdeme uspokojení.. 8-)
Adisisis
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Adisisis »

jj ted budou herni orgie :) :)
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Celkem to de vubec se to neseka tak je to supr ani nevim kolik tam ma fps sem to nejak nepotreboval zjistovat jak to de krasne plynule aji graficky to ujde.Hratelne to je taky jakstaks sou lepsi hry ale da se to. Akorat fyzika je na p*** mozna musim mit phys X aby to neco delalo. Jinak skouseli ste ty blbosti v physx nechapu k cemu to je kdyz to da aji komp bez te karty vpoho ale neco je z toho fakt good treba jak se roztrhne ten koberec.
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

nevite nekdo jakou ochranou ma dysponovat MOH Airborne?
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

na MoH: Airborne jsem se docela tešil (že si po pár letech zase něco takového zahraju)... to že MoH:A nepodporuje moji grafiku bych ještě bral (stejně bude upgrade), ale navíc jsem se dočetl, že MoH:A nepodporuje Vistu x64... to by mě docela zajímalo, jak je tohle možné. :?
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

V požadavcích toho dema je to opravdu napsany, ale kdyz se podíváš na zastoupení na trhu, tak porad vyšli vstříc vetšině a lepší než kdyby to bylo naopak :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Smith píše:na MoH: Airborne jsem se docela tešil (že si po pár letech zase něco takového zahraju)... to že MoH:A nepodporuje moji grafiku bych ještě bral
No to jsem včera doma taky zjistil :dry: ...a upgrade se jen tak konat asi nebude..bohužel
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“