zacnem tym problemom co mam od vcera,
16:40 - spravil som test v 3DMark 05tke, defaultne nastavenia, vypnute AA a AF, vypnute zrutske programi a dosiahol som vysledok 14 968.
16:55 - rozhodol som sa ze cez riva tuner pretaktujem grafiku, pretaktoval som ju, jadro aj pamete, pretakt bol o 2 percenta
17:01 - opat som spravil test v 3dmark 05tke, defaultne nastavenia, vypnute AA a AF, vypnute zrutske programi ale vysledok ma dost sokoval, nizsi o zhruba 250 bodov ako povodne... tak som si povedal hm.. vratil som hodnoty pretaktovania na zakladne hodnoty a znova som testoval 05tkou, opat nastavenia ako vzdy, a stale vysledok nizsi o zhruba 250b,.
17:30 - pretaktoval som grafiku o 10 percent a znova test v 05tke.. opat to bolo nizsie ako pri prvom teste.. znova som vratil na defaultne hodnoty a stale to je nizsie ako povodne.. tych 200-250 bodov..
dnes 10:10 - znova test v 05tke, bez pretaktu, stale vyledok okolo 14 720, tj. stale o 200 nizsi..
cim to moze byt?
druhy problem je samotne skore, pred tym problemom co je vyssie, som mal skore 14 968 a uz to mi hovorili ludia na inych forach ze to je malo.. ako je teda mozne ze mam podobne, niekedy nissie skore ako ludia s 8800gts 640mb? ved ultra by mala dosahovat aspon 17 000 nie?
mozno maju niekedy taktnute cpucka na hodnoty okolo 2,8 ale do 05tky sa predsa cpu nezaratava..
a toto plati aj pre 06tku...
Dakujem za vsetky rady a vysvetlenia.
PS: mam XP home