Klávesnice-psaní čárky a háčku

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
smejdal
Nováček
Nováček

Klávesnice-psaní čárky a háčku

Příspěvek od smejdal »

Zdravím, nemohu přijít na problém s klávesou píšící čárku nebo háček nad písmenem. Při zmáčknutí této klávesy mi napíše vždy dva znaky za sebou a nejde je napsat nad písmenem (ukázka: ´´o, ˇˇn). Klávesnice je standardní v PS/2 (zkoušel jsem i jiné typy i bezdrátovku) nainstalovaná jako: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard v XPčkách Servis Pack2. Jazyk mám Čeština a rozložení klávesnice České. Dík za radu.
Behemot
Červená karta
Červená karta
Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
Kontaktovat uživatele:

Re: Klávesnice-psaní čárky a háčku

Příspěvek od Behemot »

smejdal píše:Zdravím, nemohu přijít na problém s klávesou píšící čárku nebo háček nad písmenem. Při zmáčknutí této klávesy mi napíše vždy dva znaky za sebou a nejde je napsat nad písmenem (ukázka: ´´o, ˇˇn). Klávesnice je standardní v PS/2 (zkoušel jsem i jiné typy i bezdrátovku) nainstalovaná jako: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard v XPčkách Servis Pack2. Jazyk mám Čeština a rozložení klávesnice České. Dík za radu.
se mi najednou stalo taky...může za to asi nějakej soft (prošlo mi ted kompem dost...warezu :oops: ) ale co s tím zatím nevím
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“