Odešel mi potenciometr u starých Geniusů 5.1, tekže mi pravej přední reprák hraje akorát když tlačim na kolečko hlasitosti a stejně s nima nejsem spokojenej, takže budu kupovat jiný. Nejdřív jsem sice myslel, že to pořešim přes normální zesilovač či AV reciever, ale zaujaly mě tyhle logitechy (nebo 5500), podle všech možných recenzí maj fakt super zvuk na tuhle kategorii (repro k PC) a je to už všechno v jednom.
Akorát nevim toto. Mám Audigy-2 bez digitalního/optickýho výstupu. Takže PC propojim s tim subwooferem normálně analogově. A mělo by nějakou výhodu, kdybych si koupil zvukovku s digitálním výstupem a propojil to digitálně? Jestli ano, tak v čem?
Cituji z technických specifikací: "Podpora digitálních zvukových toků o frekvenci 96 kHz / 24 bitů přináší zvuk ve studiové kvalitě." Co to přesně znamená? Když to tam jde digitálně, tak jako v 96 kHz / 24 bitů, ale pak se to stejně musí nějak převést na analog a cestovat kablíkama do beden, ne? Zatimco když to jde analogově už ze zvukové karty? Já tomu zkrátka nerozumim