Test Drive Unlimited
Moderátor: Baneshee
- h4__
- Žlutá karta Bazar
-
- Bomba
- Začátečník
aaa konecne nekdo ono by se to dalo jeste o kousek rychleji, ale zkousel jsem to jenom 3x, zkusim zase az nekdo postne lepsi casMoralles píše:tak ja mam pouze 47:30 a to jeste jsem to jel bez dopravy a spoustou chyb, takze myslim, ze bez dopravy a bez chyb. by se mozna pod 46 dalo zajet.....Bomba píše: http://www.ukazto.com/img/tdu_kawa2.jpg zkuste lepsi
//
ja to hral ale s dopravou , bez dopravy se da ten milionovy zavod taky nejak pustit?Moralles píše: a to jeste jsem to jel bez dopravy
- Baneshee
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
h4__: Maj ho v prodejne Nissanu co je ve meste, neprijde mi zaludne schovany
Bomba: Normalne se neda jet bez dopravy, ale muzes si ji smazat primo ve slozce s hrou a pak ji nemas. Imho naprosta lamarina a cas bez dopravy tu nikoho nezajima, protoze to je jak kdybys cheatil. Jestli jsi dal tech 46min s dopravou tak smekam
Bomba: Normalne se neda jet bez dopravy, ale muzes si ji smazat primo ve slozce s hrou a pak ji nemas. Imho naprosta lamarina a cas bez dopravy tu nikoho nezajima, protoze to je jak kdybys cheatil. Jestli jsi dal tech 46min s dopravou tak smekam
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
- Luke - C2D t.e.a.m.
- Začátečník
Dnes sem ji objednal..
Já jsem si tuto hru dneska objednal , tak už se těším až mi přijde domů. Doufám že mi poběží v pohodě na mé sestavě při ,,rozumném´´ rozlišení a detailech.. Chtěl jsem se zeptat, jak probíhá instalace, jestli se budu muset někde registrovat, a jestli nebudu mít problémy zvonu nainstalovat hru někdy v budoucnu v případě nového Windows, apod.. Díky za info, Luke
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
nevim jestli se to tu uz resilo. ale po znovunainstalovani TDU je grafika nejak jakoby v mlecnym oparu. i kdyz sem si hral s kontrastem/jasem/gammou, tak se mi to nejak nepovedlo vyvazit. predtim mi to nedelalo. navic kdyz sem zapnul hdr tak se obraz zobrazuje nekorektne. (viz sestava, posledni ovladace,patche...vse new )
edit: dela to jen pri high detailech
edit: dela to jen pri high detailech
- killerTJ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Debilní zku...píííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííp hra. Pár kilo před koncem milionářského závodu a ta hra se díky škubání stála nehratelnou. Proč ta idiotská hra imrvére hrabe na disk. 40 minut v p..i. Nemáte někdo adresu na toho šmejdského programátora .
Ježíš mě je do breku....
Ježíš mě je do breku....
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- jouda
- Nováček
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Imho ne, videl jsem to na tyhle grafice u kamoše a to mel podstatne lepší CPU a bylo to utrpení... (vim, jsem rozmazlenej svym PC, ale tohle by fakt nebyl herní zažitek pro nikoho).
To pc dej nekomu do kanclu a porid neco opravdu herního ...
To pc dej nekomu do kanclu a porid neco opravdu herního ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Stano K.
- Středně pokročilý
Ja som TDU dohral na P4 3,3Ghz, 1GB RAM, 7600GS 560/800jouda píše:Takova blba otazka, ktera se tu resila urcite milionkrat: Ma cenu jit do TDU s touto sestavou: Sempron 2500+@1,9GHz, 1GB RAM, GF 7600GS DDR3@570/770 ??
//ehm, netvrdím že by to nemohlo by lepšie
Naposledy upravil(a) Stano K. dne úte 28. srp 2007, 15:05, celkem upraveno 1 x.
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
No, to tu zas mužem rozjet nekonečnou debatu o tom, co je plynulý a co ne.... Na 76GS vypada TDU fakt dost desne a i tak jde pomalu, nechapu proč nekdo hraje hru na grafice, ktera stojí snad min nez ta hra
Máme tu asi vyznavače S&M praktik
Máme tu asi vyznavače S&M praktik
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Thellwin
- Administrátor
- killerTJ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já hraju na 1200x960 nebo tak nějak na low detaily a behem hry mám kolem 45fps. Ale prostě když ta mrcha začne hrabat na disk tak je to na kulku do hlavy (hlavně právě u milionářského závodu nebo u nějaké další štreky). Kdyby byla lépe odladěna (co se týče práce s HDD) tak absolutně nemá chybu.Flegy píše:no, kdyz si vemu ze mas oproti me jen slabsi grafiku, a me to neskube... skus si procistit widle. nebo si holt sniz detaily
jinak neni nekde nejakej help kde bybylo napsany co v jakym shopu maj za auta a tridy aut? nebavi me proklikavat se porad shopama
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- Luke - C2D t.e.a.m.
- Začátečník
Zajímavé.. Mě to jde na Athlon 64 3200+@2,5 GHz ; 1 GB RAM ; Radeon X1650 Pro GDDR3 (momentalně bez OC); úplně plynule, ale rozlišení kvli starem monitoru muzu dat jen 1024x768 , max detaily a 4x AA. Akorát někdy občas když jedu rychle a načítá to novou krajinu, se to párkrát sekne tak na 0,01 vteřiny , ale to je asi chybou hry protože to dělá 95% hráčům. Ale jinak OK.. Jsem zatím spokojen s touto hrou.
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- Thellwin
- Administrátor
- Luke - C2D t.e.a.m.
- Začátečník
Jak Vám to mám dokázat? mně to fakt jde... ted sem sem hral... 1024*768 , 4x AntiAliasing, bez HDR a rozmazani obrazu, MAX detaily.. a plynule to jede .. a na duhém Pecku (švagrovém) : Asus X1300, C2Duo E4400, 1 GB RAM to je de taky pěkně na střední detaily, 1024*768, 2x AA, bez HDR a motion blur
Naposledy upravil(a) Luke - C2D t.e.a.m. dne úte 28. srp 2007, 23:39, celkem upraveno 1 x.
- Thellwin
- Administrátor
- Luke - C2D t.e.a.m.
- Začátečník
- Luke - C2D t.e.a.m.
- Začátečník
Takže pří 120 km/h to má 28 FPS a drží se to, dokonce i při více objektech to klesne max. o 2 FPS..
viz. screen zde: http://www.ukazto.com/img/tdu-4a01.jpg
/edit ... Jo a hru sem koupil před pár dny, takže mi asik poslali nějakou nově optimalizovanou hru
/edit ještě jednou... ted sem zkusal ještě na plno uplně vše... rozmazavani, tresouci se kamera. HDR... a FPS +/- 22 už se neda moc hrat
viz. http://www.ukazto.com/img/tdu2-cmy1.jpg
viz. screen zde: http://www.ukazto.com/img/tdu-4a01.jpg
/edit ... Jo a hru sem koupil před pár dny, takže mi asik poslali nějakou nově optimalizovanou hru
/edit ještě jednou... ted sem zkusal ještě na plno uplně vše... rozmazavani, tresouci se kamera. HDR... a FPS +/- 22 už se neda moc hrat
viz. http://www.ukazto.com/img/tdu2-cmy1.jpg