Asus P5K /-E /P5KR /Deluxe /Premium (775, P35 + ICH9 /R)
Moderátor: Eddward
- Duduk
- Nováček
-
- miskoboss
- Začátečník
- Merlinn
- Žlutá karta
-
covece raci se ani neptej hh,no co mam k tomu rict no, ,byl sem zvyklej ze tam sou na vyber hodnoty,ale tady se to tam musi napsat rucne kolik ces,takze zadnej vyber tam nebyl a to me zmatlo no ,hloupi co??Ale uz to vim hhhhhmiskoboss píše:TO JE KRASNY, ze jsi to vyresil, ale muzes napsat kde byl problem?
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no rucne nic delat nemusis staci mackat +- na numlock klavesniciMerlinn píše:covece raci se ani neptej hh,no co mam k tomu rict no, ,byl sem zvyklej ze tam sou na vyber hodnoty,ale tady se to tam musi napsat rucne kolik ces,takze zadnej vyber tam nebyl a to me zmatlo no ,hloupi co??Ale uz to vim hhhhhmiskoboss píše:TO JE KRASNY, ze jsi to vyresil, ale muzes napsat kde byl problem?
- sarim
- Nováček
-
Ahoj tak jsem si pořídil tuto desku poskládal celej komp, spustil, bios 0204 jsem přehodil na 0404 a nechal vše na auto, nainstaloval wokna prohnal sestavu pořádně benchmarkama a se vší spokojeností jsem si šel lehnout a těšil se druhého dne jak přetaktuju. Druhý den ráno nešel komp vůbec spustit. Myslel jsem zdroj ale ten jinde fungoval. Tak jsem desku odpojil od všeho a nechal jen procesor(chladič taky ) a paměti. Zapnul a po chvilkovém fungování (konečně se roztočil větráček na prcesoru) deska začoudila (schořel šváb blízko patice jak jsou tam ty kondíky, zkrátka napájení procesoru). No tak jdu reklamovat.
Ps: To já jen aby tu nestála řeč a jestli tohle udělal i někomu jinýmu než mě.
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mě se tohle stalo u jedné desky od Gigabajtu... jako ja bych to neresil ,asi jsi mel smulu na kus nosarim píše:Ahoj tak jsem si pořídil tuto desku poskládal celej komp, spustil, bios 0204 jsem přehodil na 0404 a nechal vše na auto, nainstaloval wokna prohnal sestavu pořádně benchmarkama a se vší spokojeností jsem si šel lehnout a těšil se druhého dne jak přetaktuju. Druhý den ráno nešel komp vůbec spustit. Myslel jsem zdroj ale ten jinde fungoval. Tak jsem desku odpojil od všeho a nechal jen procesor(chladič taky ) a paměti. Zapnul a po chvilkovém fungování (konečně se roztočil větráček na prcesoru) deska začoudila (schořel šváb blízko patice jak jsou tam ty kondíky, zkrátka napájení procesoru). No tak jdu reklamovat.
- owoce
- Začátečník
-
chtel bych se poptat lidi hlavne znalych v OC, cpu normal pretaktuju na 3200mhz, orthos 8 hodin stable, viz screen :
http://i16.tinypic.com/661lniu.jpg
nastaveni v biosu :
JumperFree Configuration Settings
AI Overclocking: Manual
CPU Ratio Control: Manual
- Ratio CMOS Setting: 9
FSB Frequency: 365
PCI-E Frequency: 102
DRAM Frequency: DDR2-856
DRAM Timing Control: Manual
CAS# Latency: 4
RAS# to CAS# Delay: 4
RAS# Precharge: 4
RAS# Activate to Precharge: 12
TWR: auto
TRFC: auto
TWTR: auto
TRRD: auto
TRTP: auto
DRAM Static Read Control: Disabled
Transaction Booster: AUTO
Clock Over-Charging Mode: AUTO
CPU Spread Spectrum: Disabled
PCIE Spread Spectrum: Disabled
CPU Voltage: 1.425
CPU Voltage Reference: AUTO
CPU Voltage Damper: Enabled
CPU PLL Voltage: 1.50
DRAM Voltage: 2.15
FSB Termination Voltage: AUTO
North Bridge Voltage: AUTO
North Bridge Voltage Reference: AUTO
South Bridge Voltage: AUTO
Advance CPU Settings
C1E Suppport: Disabled
Max CPUID Value Limit: Disabled
Vanderpool Technology: Disabled
CPU TM Function: Disabled
Execute Disable Bit: Disabled
PECI: Enabled
No a k problému, občas po zapnutí pc se mi to sekne na AI lifestyle logu a nic...pak se to nejak rozjede po čase co je špatně...
http://i16.tinypic.com/661lniu.jpg
nastaveni v biosu :
JumperFree Configuration Settings
AI Overclocking: Manual
FSB Frequency: 365
PCI-E Frequency: 102
DRAM Frequency: DDR2-856
DRAM Timing Control: Manual
CAS# Latency: 4
RAS# to CAS# Delay: 4
RAS# Precharge: 4
RAS# Activate to Precharge: 12
TWR: auto
TRFC: auto
TWTR: auto
TRRD: auto
TRTP: auto
DRAM Static Read Control: Disabled
Transaction Booster: AUTO
Clock Over-Charging Mode: AUTO
CPU Spread Spectrum: Disabled
PCIE Spread Spectrum: Disabled
CPU Voltage: 1.425
CPU Voltage Reference: AUTO
CPU Voltage Damper: Enabled
CPU PLL Voltage: 1.50
DRAM Voltage: 2.15
FSB Termination Voltage: AUTO
North Bridge Voltage: AUTO
North Bridge Voltage Reference: AUTO
South Bridge Voltage: AUTO
Advance CPU Settings
C1E Suppport: Disabled
Max CPUID Value Limit: Disabled
Vanderpool Technology: Disabled
CPU TM Function: Disabled
Execute Disable Bit: Disabled
PECI: Enabled
No a k problému, občas po zapnutí pc se mi to sekne na AI lifestyle logu a nic...pak se to nejak rozjede po čase co je špatně...
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
- MK
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- owoce
- Začátečník
-
jenže ono se to nesekne vždycky, jen občas..Ale vypnu ho, díky
Jinak BIOS mam 401, vyplatí se flashnout poslední 503 ? přípišou vždyckyjen podporu new cpus...
Jinak BIOS mam 401, vyplatí se flashnout poslední 503 ? přípišou vždyckyjen podporu new cpus...
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
- paja13
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
ASUS P5KC
zdravim..ma tu s touto deskou nekdo zkusenosti?
//EDIT mel sem na mysli ASUS P5KC
//EDIT mel sem na mysli ASUS P5KC
Naposledy upravil(a) paja13 dne úte 28. srp 2007, 18:55, celkem upraveno 1 x.
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
- AlesShi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Mik3cuk
- Nováček
-
Nejde o vetraky ale o desku resp. I/O chip na desce a bios.Info hledej na stránkách speedfunu. http://www.almico.com/forummotherboards.php vetrak samozrejme musi byt min 3pin aby ho slo nejak slusne pres desku regulovat( slo by to i s 2 pinovym ale to by se musela deska ridit teplotou z jineho senzoru ale mozna to jde nastavit zalezi na desce - abit v tomto byva slusne vybaven.AlesShi píše:jaky vetraky jdou regulovat speedfanem?
- AlesShi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
dik, abych upresnil, ktery konektory jdou regulovatMik3cuk píše:Nejde o vetraky ale o desku resp. I/O chip na desce a bios.Info hledej na stránkách speedfunu. http://www.almico.com/forummotherboards.php vetrak samozrejme musi byt min 3pin aby ho slo nejak slusne pres desku regulovat( slo by to i s 2 pinovym ale to by se musela deska ridit teplotou z jineho senzoru ale mozna to jde nastavit zalezi na desce - abit v tomto byva slusne vybaven.AlesShi píše:jaky vetraky jdou regulovat speedfanem?
- owoce
- Začátečník
-
CPU a case fan 1,2,3 tusim, ale nevim presne, az budu resetovat, kouknu
- sarim
- Nováček
-
- MK
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- AlesShi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- paja13
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
boze
ma nekdo prakticky zklusenosti s deskou asus P5K-C ? zajma me hlavne OC, potom jaky je prislusenstvi, jak vypada vzhledove proste prakticky zkusenosti;) diky
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
- lubo2l
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele: