Explorer a Firefox nenacitaju stranky

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

rafis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rafis »

Teffel píše:a to čo piše rafis mi tiež robilo keď som po novej iínštalacii stiahol Explorer 7 a pri inštalacii som ho debilne ponastavoval.všetko to mrzlo aj keď som neskôr nainštaloval firefox 2 už to stale blblo.nijak som internet nevedel spojazdniť,tak som zase musel nainštalovať win nanovo.nakoniec stale ostavam v EXploreri 6-s tym nemam žiadne "veľke problemi" :)
Explorer mam 6 a nic som nenastavoval, zacalo to z niciho nic :? a zase instalovat windows sa mi velmi nechce :oops:
Teffel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teffel »

rafis píše:
Teffel píše:a to čo piše rafis mi tiež robilo keď som po novej iínštalacii stiahol Explorer 7 a pri inštalacii som ho debilne ponastavoval.všetko to mrzlo aj keď som neskôr nainštaloval firefox 2 už to stale blblo.nijak som internet nevedel spojazdniť,tak som zase musel nainštalovať win nanovo.nakoniec stale ostavam v EXploreri 6-s tym nemam žiadne "veľke problemi" :)
Explorer mam 6 a nic som nenastavoval, zacalo to z niciho nic :? a zase instalovat windows sa mi velmi nechce :oops:
mne sa to tiež raz takto zabrzdilo keď nejaka stranka pytala odomňa overenie certifikatu alebo take niečo,tolko hluposti pomimo je pri tom surfovani čo ři spomalia PC..ja som to potvrdil a odvtedy sa to vlieklo s načitavanim a nevedel som to dať naspäť.zase som to vyriešil novou inštalaciou :razz: .odteraz po novej inštalacii davam velky pozor čo potvrdujem keď sa ma niečo pyta ,pri browsovani
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“