Asus Blitz Formula /SE (775, P35 + ICH9R)
Moderátor: Eddward
- Brano86
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Teffel
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
ale urcite sa tie adaptery budu dat kupit externe ked uz to nebude davat kazdy vyrobca ku GK
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
- Snappy
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Nesmela otazka Kdy bude test hotovej?OBR píše:test je teprve "in progress" snad to dodelam tento vikend ...
Kazdy den koukam na PCT a doufam, ze ho tam objevim abych vedel jaky zazrak jsem si to vlastne koupil
BTW netusis co je za typ tech teplotnich sond co jsou k tomuto boardu optional (k Blitz Extreme a tusim i Strikerovi jsou v prislusenstvi) a kde se daji koupit eventuelne jak si je doma vyrobit?
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- Snappy
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- Onecar
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ale vždyť test už dávno je, akorát ne na PCTuning.cz.
Kód: Vybrat vše
http://www.ddworld.cz/zakladni-desky/asus-blitz-formula-zaklad-pro-fajnsmekry.html
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Onecar píše:Ale vždyť test už dávno je, akorát ne na PCTuning.cz.
Kód: Vybrat vše
http://www.ddworld.cz/zakladni-desky/asus-blitz-formula-zaklad-pro-fajnsmekry.html
Recenze, kde neni otestovan Crosslinx cip a funkce vodniho/vzduchoveho chlazeni ... je spise parodii na recenzi ... nemyslis? To jsou totiz zasadni veci co tahle deska nabizi ... a pokud nejsou vyzkousene je to deska jako kazda jina ...
- Maxtor
- Začátečník
-
Ja bych spise rekl.. lepsi trocha nez nekonecne sliby a nic..OBR píše:Recenze, kde neni otestovan Crosslinx cip a funkce vodniho/vzduchoveho chlazeni ... je spise parodii na recenzi ... nemyslis? To jsou totiz zasadni veci co tahle deska nabizi ... a pokud nejsou vyzkousene je to deska jako kazda jina ...
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý
-
- Thomas CPU Killer 2.0
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý
-
- BubakB
- Mírně pokročilý
A Gigabyte GA-X38-DQ6godlike píše:Urcite byly ohlaseny s ddr2?Zatim je jedna combo..MSI
Pôvod každej chyby HW: S-T-U-D-E-Ň-Á-K!
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý
-
Mno super jsem rad ze jsou ohlaseny s DDR2..
Cili jsem se mylil a jsem rad,puvodne jsem cetl ze budou jen s ddr3..
Zatim co vidim tu GB,tak ma pcie 2.0(s 2x16linek pcie)+novejsi zvukofku,soutbridge me prijde stejnej jako ma P-35.P-38 ma byt nasmerovana do enthusiat segmetu cili doufam v nejaky bozsky OC moznosti jinak me deska prijde zcela obycejna napohled..
Cili jsem se mylil a jsem rad,puvodne jsem cetl ze budou jen s ddr3..
Zatim co vidim tu GB,tak ma pcie 2.0(s 2x16linek pcie)+novejsi zvukofku,soutbridge me prijde stejnej jako ma P-35.P-38 ma byt nasmerovana do enthusiat segmetu cili doufam v nejaky bozsky OC moznosti jinak me deska prijde zcela obycejna napohled..
Naposledy upravil(a) godlike dne pát 31. srp 2007, 09:55, celkem upraveno 1 x.
- Shit
- Odborník PCT
Nějak tak. Pouze ofic. podpora (dělička) pro 1333MHz FSB. Spíš mně zajímá, jestli i X38 bude při startu sestavy vypínat a znovu zapínat MB před vlastním spuštěním. Tahle vlastnost P35 mě vytáčí @ s**e.medas píše:P35 teda neni moc zajimavy oproti svym predchudcum
Jižní můstek ICH9R mě též nijak nenadchnul v RAIDu0 - nF590 je podle mých poznatků rychlejší (recenze sice hovoří jinak, ale recenze nejsou všechno a já věřím [beru v potaz] pouze svoje poznatky).
- Brano86
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Cau OBR hladal som vsade a nikde neni ake hadice idu do northbridgu ja mam 13mm vonkajsi a 9.5 vnutorny priemer bude to sediet? Chcem mat uz vsetko pripravene hlavne taketo malickosti lebo sa zhanaju dost nahovno narychlo za odpoved dik staci mi aj aky maju priemer zavity.OBR píše:To mas pravdu, ale mam doma jiz novou generaci cipsetu na test ... a P35 je "pro me" uz starej srot ... takze k tomu ... jde to moc rychle kuprdu, ney stihnes otestit zajimavou desku s P35 ... mas tu X38 a po P35 nestekne pes ...
- godlike
- Středně pokročilý
-
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele: