Zdarec,
mam TV kartu FlyDVB Trio a mam problem se zvukem. Kdyz si zapnu treba novu a je tam nejaky zahranicni film, tak z levych repro slysim cesky dubing a z pravych anglicky
Co s tim? Zkousel jsem ten soft, co je ke karte i ProgDVB verze 4.
FlyDVB Trio a zvuk :(
- Mike.Ace
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
FlyDVB Trio a zvuk :(
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Mike.Ace
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Jazyk mam nastaveny na cestinu V ProgDVB jsem mohl ztisovat levy a pravy repro a tim padem jsem se vyhnul tomu, ze bych slysel 2 jazyky, ale tim padem poslouchat jen z leveho, popripade praveho repro neni to prave orechoveTrinom píše:To je tzv. Duo. Řešením bylo natvrdo nastavit mono nebo správný jazyk / kanál. V nouzi stačí na výstupu zvukovky stáhnout hlasitost té nečeské stopy.
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele: