Bioshock

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

shadow píše: jinak je patrný zřetelný odklon k větší hráčské přístupnosti od hard-core zaměření původních -shocků, které byly spíše takovým akčním RPG s plnohodnotným inventářem, k pro mnohé stravitelnější akčnější podobě. Ale tvůrci snad ani nikde nepředkládali Bioshock jako další System Shock.
To jim nemůžeme mít za zly ... Odklon od HC hráčů smerem ke "casual" hračům je jasnej a je videt ve vsech smerech. Hraní her se stalo zaležitostí pro masy, hry se musí zjednodušovat, v tomhle to podle me bude už jen "horší"...

Osobne mi to nevadí, jak človek starne, tak si rad zahraje jednodušší veci :oops:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Je pravda, že já taky nemám třeba už čas řešit v adventuře puzzle dva dny a raději sáhnu po návodu :). Holt méně času, stárneme a lenivíme :).

A jinak ano, odklon ke casual bude ještě horší, čeká nás celý nový segment jednoduchých rodinných her "pro každého" (vyjma mne :) ), her pro "mejdany" a pod. a lá Nintento Wii.

http://news.zdnet.com/2100-9595_22-6203900.html
show must go on..
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

"Proč konečne hrači "kántra" konečne nepochopí, ze existujou hry i bez multiplayeru, ba co víc - poskytnou lepší zažitek (pro nektery) než na sebe uchylne pokřikovat pres team speak."

:shock: az se to dozvy cs fanatici jako ja tak si te najdou a rozervou te jak hadr :D :D
Csko hram ho od roku 2000 a nemohu si ho vynachvalit
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Pokud se hrači kantra nenaučí použít ani takovou trivialitu jako je citace, tak nemam strach, že se jim povede najít neco jinyho než vlastní prdel ... natož pak mě.

Jinak konec OT
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Xanderr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xanderr »

Maxtor píše:
Sentenced píše:Osobne jsem už pár tech FPS v životě hrál a Bioshock považuju určite za jednu z tech lepších a neni to jen současnych suchem na PC herní scene..
Ale jo.. to je zase pravda.. netvrdim, ze jde o nejaky podprumer, ale avizovana hra roku a naprosta bomba u ktere uz pri intru clovek trousi do kalhot (ano.. takhle to v dobach preview opravdu bylo podavano) to rozhodne neni.. ani z letadla...
Sentenced píše: Co k tomu říct víc, než že je to "bohužel" pravda :lol: Tahle hra, ale za to stojí, zvlast kdyz se vejde po 1k peněz :)
No promin, ale to, ze utratim litr za neco, co se po nekolikate instalaci stane bezcenym.. nevim nevim.. prislib nejakeho unlockeru to u me rozhodne nenapravi.. v pripade recenze jsou tohle prome rozhodne body dolu.. ochrana ma chranit.. ne uplne blokovat a omezovat.. tohle fatk neberu..
Problemi s tim nejsou viz. zde Takze. Testoval jsem ty aktivace asi hodinu a pul. Pri instalaci se stahuje mensi patch, ktery resi zrejme ten bug, ktery vyvolal plno humbuku. Aktivace je bezproblemova, overi cislo odesle na server a dostane odpoved behem par sekund. Zadna dalsi registrace neni potreba.

Nainstaloval jsme hru na trech PC najednou (vice jich bohuzel s odpovidajicim hardwarem v kanclu nemame :) a nikde jsem ji neodinstaloval, vsude sla bez problemu spustit. Pak jsem na jednom PC hru smazal cely adresar a dal ji instalovat znovu. Chytre pozna, ze uz byla instalovana a automaticky tam hodi uninstal, pak probehne nova instalace, ale klic to po vas uz nechce. Hra jde bez problemu spustit.
Pokud tam tedy nejaky problem je, tak ja jsem na nej zatim nenarazil. 4 instalace u jedne hry za hodinu je vice nez u ostatnich za cely zivot :)

Celkovy verdikt tedy je, ze se nemusite niceho obavat, vse funguje v poradku. Zitra bych snad mel mit cestinu, tak vyzkousim jeste ji. Ale v Ceneze ji pry jiz na teto verzi testovali a mela by chodit v poradku.
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Sentenced píše:Pokud se hrači kantra nenaučí použít ani takovou trivialitu jako je citace, tak nemam strach, že se jim povede najít neco jinyho než vlastní prdel
:lol: :lol: :lol:

Jinak sem v tech zahradach (Arcadii, myslim) muze nekdo pisnout jak sem zhruba daleko? Typuju a doufam ze teprve tak v 1/3.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

Sentenced píše: Jmenuj aspon 5 her za posledních par let, ktery se tomuhle titulu atmosferou a hratelností aspon přibližujou.... z oblasti FPS.
Stačí srovnání s nedavnym "hitem" Stalker, ale to se srovnavat moc nedá, pač bioshock hraje uplne jinou ligu, než ten zabugovanej shit.
vim, ze to bylo pro obra... ale

Prey? Infernal? HL2? Splinter Cell, Far Cry, Rainbow Six, Swat ???
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Z toho by se po boku Bio mohlo jako rovnocenej partner zařadit tak možná HL2, Prey a FC. Zbytek jsou prumerny hry.

Rozhodne nad Bio nejak nevyčuhujou, poskytnou srovnatelnej nebo horší herní zažitek, proto mi hodnocení Bioshock ve svete prijde odpovídající...

Moc lepšího si toho totiž hrač FPS vybrat nemůže.

rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Sentenced píše:Pokud se hrači kantra nenaučí použít ani takovou trivialitu jako je citace, tak nemam strach, že se jim povede najít neco jinyho než vlastní prdel ... natož pak mě.

Jinak konec OT
To bylo mysleno ze srandy... :roll:

//Sent - však ani ja to nemyslel se smrtelne važnym vyrazem v tvari :roll: Dost OT.. Dík.
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

Sentenced píše:Z toho by se po boku Bio mohlo jako rovnocenej partner zařadit tak možná HL2, Prey a FC. Zbytek jsou prumerny hry.

Rozhodne nad Bio nejak nevyčuhujou, poskytnou srovnatelnej nebo horší herní zažitek, proto mi hodnocení Bioshock ve svete prijde odpovídající...

Moc lepšího si toho totiž hrač FPS vybrat nemůže.
tak ted jsi me zarmoutil, Infernal mi zrovna prijde jako nej fps gamesa za posledni rok .)
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Dr.Evil píše:
Sentenced píše:Pokud se hrači kantra nenaučí použít ani takovou trivialitu jako je citace, tak nemam strach, že se jim povede najít neco jinyho než vlastní prdel
:lol: :lol: :lol:

Jinak sem v tech zahradach (Arcadii, myslim) muze nekdo pisnout jak sem zhruba daleko? Typuju a doufam ze teprve tak v 1/3.
No tak nějak .. spíš k těm 40 procentům :D
btw. Cohen rulez :-D
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Hrál jsem zatím jen demo,který už jako takový má slušnou atmosféru,ale k předchozí diskuzi-nezapomeňte na Condemned.Sice ne tak zběsile akční,ale atmosféra se dala krájet.Rozhodně se muselo hrát v noci a na 5.1 a byl to dobrej nářez.Doufám,že odklon nastane jen na pozici FPS,to mi až tak vadit nebude,ale nedovedu si představit třeba sérii Silent Hunter pro nejširší masy lidí....Simulátory a takový ty RPG ze "síně slávy" by měly rozhodně zůstat promakaný jen pro zasvěcence,šťouraly a lidi,který uměj vnímat hru se vším,jak je udělaná.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Swat píše:Hrál jsem zatím jen demo,který už jako takový má slušnou atmosféru,ale k předchozí diskuzi-nezapomeňte na Condemned.Sice ne tak zběsile akční,ale atmosféra se dala krájet.Rozhodně se muselo hrát v noci a na 5.1 a byl to dobrej nářez.Doufám,že odklon nastane jen na pozici FPS,to mi až tak vadit nebude,ale nedovedu si představit třeba sérii Silent Hunter pro nejširší masy lidí....Simulátory a takový ty RPG ze "síně slávy" by měly rozhodně zůstat promakaný jen pro zasvěcence,šťouraly a lidi,který uměj vnímat hru se vším,jak je udělaná.
Condemned je určitě více strašidelnější, větší šoky jsem pak míval asi jenom u Silent Hill dílů.
JanFogas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JanFogas »

Kdo ještě nemá tuto skvělou hru, tak si ji může nyní zakoupit za bezkonkurenčních 899Kč! Hra je navíc v češtině (titulky).
http://www.gameexpres.cz

Je tu také Zběratelská Edice za cenu 1699Kč.
Obsah Sběratelské edice:
- Provedení s plechovým obalem
- Postavička "Big Daddy" o velikosti 14cm
- Extra DVD s videi o vývoji hry
- CD s mini Soundtrackem ze hry (3 skladby)

TIP: Koupíte-li tuto hru získáte nárok na další hru za pouhou 1Kč.
(Hru si vyberete těsně před odesláním objednávky.)
(Akce platí jen pro zákazníky z ČR.)

//Thellwin - upraveno
Acer Aspire 7560G - AMD Quad-Core A8-3500M @ 1,5GHz (Turbo 2,4GHz), 2x4096MB DDR3 1066MHz , ATi Mobility Radeon™ HD 6740G2 1GB (AMD Radeon HD 6620G + Radeon HD 6650M 1 GB), Windows 7 x64 Ultimate
Acer Ferrari One 200 - AMD Turion™ 64 X2 @ 1,2GHz, 2x2048MB DDR2 800MHz, ATI Radeon™ HD 3200, Windows 7 x64 Home Premium
Acer Revo RL100 - Athlon II Neo K325 DualCore @ 1,3GHz, 2x1024MB DDR3 1333MHz, NVIDIA® ION™, Windows 7 x64 Ultimate
PC - AMD FX-8350 @ 4,0GHz, 4x4096MB DDR3 1833MHz, 680GTX 4GB, Windows 7 x64 Ultimate
matysbrno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od matysbrno »

Já chci taky inzerovat zadarmo! To by mě zajímalo jakou sračku(druhou hru) si člověk "může vybrat" ?
christian
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od christian »

No ja sem ted po dohrani dema natesenej na plnou verzi..
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Dnes vysel funkcni hack na tuhle hru, takze se tenhle tred asi hooooooodne zvetsi a rozroste ... hra se konecne dostane masove mezi "lid" . . . :lol: :)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

JanFogas píše:Kdo ještě nemá tuto skvělou hru, tak si ji může nyní zakoupit za bezkonkurenčních 899Kč! Hra je navíc v češtině (titulky).

Je tu také Zběratelská Edice za cenu 1699Kč.
Obsah Sběratelské edice:
- Provedení s plechovým obalem
- Postavička "Big Daddy" o velikosti 14cm
- Extra DVD s videi o vývoji hry
- CD s mini Soundtrackem ze hry (3 skladby)

TIP: Koupíte-li tuto hru získáte nárok na další hru za pouhou 1Kč.
(Hru si vyberete těsně před odesláním objednávky.)
(Akce platí jen pro zákazníky z ČR.)

//Thellwin - upraveno
Děkujeme za informaci, nicméně o možnosti zakoupení CZ retail verze se tady už hojně diskutovalo. Tvůj post na mne také působí jako reklama (viz matysbrno)
OBR píše:Dnes vysel funkcni hack na tuhle hru, takze se tenhle tred asi hooooooodne zvetsi a rozroste ... hra se konecne dostane masove mezi "lid" . . . :lol: :)
Je pravdou, že většinou zde mají novinky značně aktivnější diskuzi :-D
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

NO jo, tahle hra je tak dobrá, že ji asi museli dohrat i lidi, co se jindy rychle staraj o zpristupnění hry masám :lol:

Jinak me trošku štve nedostatek naboju, vim vim, dotvari to celkovej dojem ze hry, ale občas mam chut na "rambo styl" v dany lokaci a neni jak to provest :oops:

Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Sentenced píše:NO jo, tahle hra je tak dobrá, že ji asi museli dohrat i lidi, co se jindy rychle staraj o zpristupnění hry masám :lol:
Pokud mam správný informace, tak je to práce nějakýho noname človíčka, žádný slavný grupy :oops:
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“