počítač se vypíná
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- dzerman
- Nováček

-
počítač se vypíná
Mám počítač ASUS MB Sc AM2 M2N-E SLI, 2*PCIe, rAID, GLan, AMD ATHLON 64 X2 4800+ 2.5GHz 2*128kBL1 2*512kBL2 WINDSOR 6, DDR2 2048MB, 667MHz, Non-ECC, CL5, Kingston KIT (2*1G), Saphirre (ATI) Ultimate Radeon X 1650 Pro 256MB GDDR3, 2*DVI/TV, p.
Mám problém s tím že když se chci na internetu podívat na nějaké video(třeba na Autosalo.cz), tak se mi po chvilcepřehrávání dočista vypne a to celkově. Je záhada , že se mi vypne jenom když jsem na internetua sleduju videa. Ale když hraju hry na počítači tak se nevypne. Nevim si s tím rady prosím o radu. Dzerman
Mám problém s tím že když se chci na internetu podívat na nějaké video(třeba na Autosalo.cz), tak se mi po chvilcepřehrávání dočista vypne a to celkově. Je záhada , že se mi vypne jenom když jsem na internetua sleduju videa. Ale když hraju hry na počítači tak se nevypne. Nevim si s tím rady prosím o radu. Dzerman
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Re: počítač se vypíná
No tak známemu to udělá to, že se to seknedzerman píše:Mám počítač ASUS MB Sc AM2 M2N-E SLI, 2*PCIe, rAID, GLan, AMD ATHLON 64 X2 4800+ 2.5GHz 2*128kBL1 2*512kBL2 WINDSOR 6, DDR2 2048MB, 667MHz, Non-ECC, CL5, Kingston KIT (2*1G), Saphirre (ATI) Ultimate Radeon X 1650 Pro 256MB GDDR3, 2*DVI/TV, p.
Jo a ještě uvěd zdroj a značku
...
- dzerman
- Nováček

-
počítač se vypíná
Nový ovladače na grafiku jsem nainstaloval ale nepomohlo to, ani kodeky nepomohly
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pavel se tě na zdroj ptal právě proto, že zdroj bývá často příčinou takových záhadných vypínání se, pokud jde o nějaký neznačkový šunt. Pokud máš to PC zaplombované a nemůžeš se podívat co to je za značku, tak to je pak blbý... ale jestli na to máš záruku jako na celek tak to taky můžeš jednoduše reklamovat jako celek.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- dzerman
- Nováček

-
počítač se vypíná
Počítač sem si nechal sestavit, takže ho nemám zaplombovanej a zdro ten tam mám dávanej novej, to bylo první co se v něm vymněňovalo
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- dzerman
- Nováček

-
počítač se vypíná
Pc skříň je MIDI ATX 400W
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- dzerman
- Nováček

-
počítač se vypíná
Pokud sem se dobře koukal tak by to měl bejt EuroCase
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Re: počítač se vypíná
Vzhledem ke žravosti sestavy bych zkusil dat kvalitnější zdroj... Nějaký Fortron 400W na zkoušku by byl dobrý...dzerman píše:Pokud sem se dobře koukal tak by to měl bejt EuroCase
...
- Muad'Dib
- Červená karta

-
- Bydliště: Sobôtka 98/6, Rimavská Sobota, 97901, Slovenská republika, EÚ
A jaký operační systém vlastně používáš?
Možná pro něj budou existovat nějaké prográmky, kterými se bude dát odsledovat, co se vlastně v počítači děje; ty údaje by se pak daly zaznamenat a později prohlédnout. Možná, že v Tvém OS existuje něco jako "služba systémového deníku", tam by možná také něco mohlo být zaznamenáno. Třeba z modulu (nebo subsystému) ACPI...
Teoreticky by tu tvou sestavu měl ten zdroj utáhnout, i když to někdy možná může být až na hraně. Ale definitivně to posoudit nemůžeme, jelikož si ze své sestavy vynechal disky a vypalovačky.
Možná pro něj budou existovat nějaké prográmky, kterými se bude dát odsledovat, co se vlastně v počítači děje; ty údaje by se pak daly zaznamenat a později prohlédnout. Možná, že v Tvém OS existuje něco jako "služba systémového deníku", tam by možná také něco mohlo být zaznamenáno. Třeba z modulu (nebo subsystému) ACPI...
Teoreticky by tu tvou sestavu měl ten zdroj utáhnout, i když to někdy možná může být až na hraně. Ale definitivně to posoudit nemůžeme, jelikož si ze své sestavy vynechal disky a vypalovačky.