GF 8800GTS - no signal detected

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
danone
Nováček
Nováček

GF 8800GTS - no signal detected

Příspěvek od danone »

Ahojte, vcera som si poskladal novu zostavu. vcera setko fungovalo, instaloval som hral som sa atd atd. Vypol som PC a o hodinku ho zapnem a monitor nic vobec nereaguje, stale mu svieti oranzova diodka. tak vypnem pc otvorim ho pozeram ci sa nieco neodpojilo a nic setko v pohode. tak chytim kabel co ide zo zdroja do grafi odpojim ho, znova ho zapojim a? Ide to. tak som sa zas hrajkal do noci a dnes rano to zas nejde vytahujem kabel a nic, vytiahol som celu grafu a znova zapojil a nic neviem jak to mam spojazdnit. poradite niekto? inac karta ma dva DVI vystupy a monitor ma ten klasicky co maju CRT (neviem jak sa vola)tak som pouzil na prepojenie tu malu redukci co bola pribalena k grafe. Zostavu mam: karta http://www.alza.sk/graficka-karta-leadt ... d72012.htm
procesor intel core duo
maticna doska http://www.alza.sk/asus-p5kc-ip35-ich9- ... d76380.htm
HDD samsung

//Thellwin - upraven název threadu
RAM http://www.alza.sk/2gb-kit-2x1gb-ddr2-8 ... d69200.htm
zdroj http://www.alza.sk/zdroj-akasa-powergre ... d65305.htm
prosim pomozte :sad:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Vyzkoušet jinou grafiku, vyzkoušet tvoji GK jinde.

Svítí na desce LEDka a deska je pod proudem ? Když PC zapneš tak se roztočí větráky atd. ?
Goldnoob team proud member!
danone
Nováček
Nováček

Příspěvek od danone »

ledka svieti vetraky sa roztocia ale ten na grafe sa roztoci asi tak o 3s neskor ako ostatne
danone
Nováček
Nováček

Příspěvek od danone »

ked odpojim monitor od grafy, tak napise no cable conection a ked ho zapojim tak napise no signal detected,
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já bych viděl problém v grafice nebo něčem okolo ní. Chtělo by to zkusit jinde a v tvém PC jinou.

Btw, používej prosím EDIT.
Goldnoob team proud member!
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

blba otazka

je dobre dotlacena do slotu?
nepipa PC zo speakeru?
...
danone
Nováček
Nováček

Příspěvek od danone »

dotlacena je a PC nepipa teda neviem vobec ci mam zapojeny speaker
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

aku mas case?

pozri ci mas napojeny speaker
to by mohlo dost pomoct
...
danone
Nováček
Nováček

Příspěvek od danone »

case mam thermaltake mambo a ten speaker neviem najst
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

najdi v manualy k doske kam sa speaker pripaja

ak odtial nejdu droty tak speaker nemas
musis si ho pozicat

pripadne skus nejaku inu grafiku ak mas moznost
...
misadlouhz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misadlouhz »

Hele, tohle se mi stalo taky s 8800GTS a není to vůbec způsobené 8800GTS, chyba je v propojení GK a monitoru: tj. kabel buď je třeba zkoušet odpojit z GK i monitoru a znovu jej zapojit nebo přinejhorším zkusit jiný kabel.

Já jsem rozebral celý PC, už jsem se smířil s tím, že mám po základní desce a všechno je v háji no a po cca 3tím zastrčení kabelu do PC a zdánlivě neúspěšném restartu to bliklo a usmála se na mně přihlašovací obrazovka do Windows.

Pokud ti všechno fungovalo a najednou ti monitor nereaguje, tak je to kabelem mezoi monitorem a PC.

edit vidím že máš CRT monitor a redukci VGA - DVI, JE to tutově problém spojení monitoru s PC, takže zkoušej to chvíli zapojit s tou redukcí co máš, všechno pořádně spoj a když to nepomůže tak zkus jinou redukci nebo lépe jiný monitor (zajdi k někomu s PC a připoj to na jiný monitor)

CPU: Intel Core i5-2500K, chladič Zalman CNPS10X Quiet; MB: MSI P67A-C43 (B3); HD: SSD Kingston SNV425S2 64GB, Samsung SpinPoint T HD501LJ - 500GB SATAII, 2 externí; DVD mechanika: nějaká; RAM: Corsair 8GB Kit DDR3 1600MHz CL9 Vengeance XMP; GPU: nVidia GeForce GTX280 (650MHz) - MSI N280GTX-2D1G-OC 1GB DDR3; ZVUK: Asus Xonar HDAV1.3, integrovaný stereo zesilovač Yamaha A-S500, regálovky Tannoy Sensys DC1, sluchátka Sennheiser HD595; LCD: 32" LCD TV LG LH3000; periferie: klávesnice Razer Lycosa, myš Razer Lachesis, podložka Razer eXactMat; case: CoolerMaster Centurion Ammo 533 tower; zdroj: Corsair TX650 - 650W; CASE FAN: AcoustiFan DustProof Quiet 120mm; OC: žádný; OS: Windows 7 CZ 64bit
ASUSik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ASUSik »

s tim speakerem, neni nahodou na GK?? já když nepřipojim napájení do GK a zapnu PC tak to píská, a zdá se mi, že to de právě z grafiky
CPU: Intel Core2Duo E6750 2,66GHz@3,4GHz, Chladič : ASUS Silent Square ; MB: ASUS P5N32-E SLI PLUS ; GPU: ASUS EN8800GTS 640MB 600/1800 MHz ; RAM: Kingston PC6400 2x1024MB ; HDD: 2x WD 250GB, 1x Seagate 120GB ; PWR: ASUS 550W ; DVDRW: Asus DRW-1814BLT, HP DVD-Writer dvd840i ; TV: Leadtek PVR2000XP Expert ; FDD: ??? (černá); CASE: Asus TA21A
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ASUSik píše:s tim speakerem, neni nahodou na GK?? já když nepřipojim napájení do GK a zapnu PC tak to píská, a zdá se mi, že to de právě z grafiky
speaker co detekuje ci je pripojene pridavne napajanie do VGA bude asi na VGA

ale klasicky speaker sa pripaja k MoBo
...
wydlosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wydlosh »

Na grafe speaker stopro je, pipa kdyz neni zapojeny pridavny napajeni. Vyzkousel bych to zapojit do toho druhyho DVI vystupu, jinou redukci, nebo jinej monitor, v kompu to temer jiste neni
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“