Xeon X3220/X3210 4x2MB Quadcore LGA775
- z1d
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
ja nerikam, ze je spatny. To urcite neni. Ale na takto pretaktovany Quad nevim, nevim,...BROS píše:...
Btw porad nevime, co na PC chces delat
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- BROS
- Černá karta

-
To co ostatní tzn.mám doma kameru a natáčím dceru se synem a chci sříhat video a dál spracovávat . semtam něco napsat a zahrát si hru.Kamikadze píše:ja nerikam, ze je spatny. To urcite neni. Ale na takto pretaktovany Quad nevim, nevim,...BROS píše:...
Btw porad nevime, co na PC chces delat
Na sestavě co mám v popisu to je utrpení než nějaky video překonvertuju tak se z toho zblázním ..........
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
nevedel sem. Pak se ti investice do Q urco vyplati a je to pro tebe dobra volba. (mel sem trosku strach, jestli nejsi jeden z tech, co chteji Q na hry...).BROS píše:...
To Q se ti urco vyplati a neboj se do nej jit..
Ohledne podpory s deskama: najdes to v CPU Support listu na strance desky. A s tim pretaktovanim fakt nevim, naky vysoky takty bez vzduchu necekej :/
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- BROS
- Černá karta

-
- owoce
- Začátečník

-
No to sice jo, ale na zpracovani videa, kdyz mas software s podporou 2 a vice jader, tak i nepretaktovany quad by mel byt rychlejsi nez treba c2d na 3ghz, resp vic toho stihnout...
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro