Hromadná výroba WB chladiču pro Laingy DDC+

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hromadná výroba WB chladiču pro Laingy DDC+

Příspěvek od Highlander »

Takže běhěm 14 dnů se budu snažit zrealizovat vetší výrobu vodních chladičů pro Laingy DDC+ (pouze pro členy PCTf a kamarády), pokud bude o to vůbec zájem. Nebudu to výrábět já,ale můj kamarád, který je velice šikovný a je tedka dlouhodobě nemocný...

Balení bude obsahovat:
- kompletní chladič.
- Teplovodivou pásku 3M pro lepší odvod tepla z čerpadla.
- 4 delši šrouby pro "Top" + podložky.

Bude se to vyrábět ve dvou verzích. A to s 15mm trubkami a 12mm. Mám odzkoušeno, že na 15mm trubky se dají nasunout 10mm a 12mm silikonové hadice. Na 12mm trubku se dá dostat v pohode 8mm hadice...
Náklady na výrobu jednoho chladiče vychází cca 180 kč, takže prodejní cenu jsem určil 390 kč +pošta (cca 40kč normální balík,obchodní cca 90kč).Cenu ješte upresnim, jak to propocitam....

Jinak výsledný výrobek je kompletně vyrobený z mědi, bude chemicky poniklovaný(možná ho nechám popískovat a pak poniklovat,uvidim o kolik by to bylo drazsi).
Jinak nahodím výsledný fotky...
Obrázek
ješte jedna + zejtra nahodím nejaky,až to rozeberu kopletně....
Obrázek
Jinak tohle dělám z dobré vůle, takže pokud nebude vetší zájem, tak nic vyrábět nenechám.Takže zájemci pište....
Naposledy upravil(a) Highlander dne čtv 13. zář 2007, 16:37, celkem upraveno 7 x.
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Já bych měl zájem o verzi s 12mm trubkou....
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Pravděpodobný zájem o verzi s 12cm trubkou.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

viem ze to sem nepatri ale nebolo by mozne vyrabat aj take chladenie mosfestou ako mas ty, pripadne ram a roznych inych veci. lebo to co mas ty ma celkom zaujalo a nevyzera ze by to vyslo nejak draho
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

přesun na smetiště, je to něco jako s nákupen ze zahraničí a to patří na smeťák :wink:

\\edit: po dohodě přesun zpět
Naposledy upravil(a) Vivec dne ned 2. zář 2007, 19:38, celkem upraveno 1 x.
Kinomaniak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kinomaniak »

busy píše:viem ze to sem nepatri ale nebolo by mozne vyrabat aj take chladenie mosfestou ako mas ty, pripadne ram a roznych inych veci. lebo to co mas ty ma celkom zaujalo a nevyzera ze by to vyslo nejak draho
Mám stejnou otázku,měl bych zájem o dva bloky na mosfety a 4 na Ram,nešlo by to,nemám na to čas ani kapacitu a rád si to zaplatím.
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No lidi dejte mě pár dnů na rozmyšlenou s těma mosfetama+ramkama...

Ted jsem se rozhodl, že výrobu prvních 10 kusů pro Lainga teda zprostředkuju...Jak to tak vypada, tak zájem bude dostatecnej a já stejne potrebuju vyrobit jeste 2 kusy pro sebe, takže zejtra objednavam material co bude potreba a zadám to kamosovi do výroby...předpokladam,že první kusy budou dostupný za týden(zalezi, kdy prijde páska+mědený plech).

Asi jste si vsimli, že me tyhle veci baví vymyslet :oops: a ne je seriove vyrabet, takže až promyslim vyrobní proces pro ostatní komponenty, aby to bylo na takove urovni jako blok pro DDC+, tak semka dam dalsi info...
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

ok diky. moj zaujem o chladenie mosfestou stale pretrvava a az vymyslis napriklad chladiene VGA ram tak tam by som mal zaujem urcite tiez.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

slo by udelat i s trubkama pro 10 vnitrni prumer hadice? (sotva ji nasadim na 11m vnejsi trubku).
Nem3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nem3 »

Ja bych mel zajem o dve 15ky ;) kdyz uz tak dvakrat :P
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Flegy píše:slo by udelat i s trubkama pro 10 vnitrni prumer hadice? (sotva ji nasadim na 11m vnejsi trubku).
No problém je ,kde sehnat trubku s vnejším přůměrem 10mm.Jako nevím co máš za hadice ,ale mám odzkouseny,že 8mm hadice(vnitrni prumer) , na 12mm trubku (vnejsi prumer) dostanu v pohode... Ta 12mm trubka má vnitrni prumer 10mm.Hlavně nejmenší kolínka se prodavaji pro trubky s vnejsim prumerem 12mm...

Jinak registruji všechny vaše nabídky.Material jsem už objednal.Výroba u kámose je zajistena,takze jak prijde matros,jde se na to :-)
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

prosim vyrob mi taky jeden chladic napajeni
erty mi poslal jenom jeden :x
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to hi: kolinka se delaj taky na 10mm trubky (topeni :) ). to je fuck, udelam si to doma, jen sem byl linej..teda jsem :)
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Flegy píše:to hi: kolinka se delaj taky na 10mm trubky (topeni :) ). to je fuck, udelam si to doma, jen sem byl linej..teda jsem :)
když me ukazes kde mam koupit tak maly kolinka + 10mm (vnejsi prumer) tak ti to klidne vyrobim...
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Highlander píše: když me ukazes kde mam koupit tak maly kolinka + 10mm (vnejsi prumer) tak ti to klidne vyrobim...
V Bauhausu sem naposled koupil vnější průměr 12mm . Tuším že tam byly i menší (nejsem si uplně jistý) . Jinak jsem se chtěl zeptat , když už k tomu budeš dodávat tu pásku 3M , bylo by možné dostat té pásky větší kousek , asi tak na přilepení pár pasivů +- tak 4 centimetry čtvereční? Samozdřejmě s odpovídající přirážkou ceny.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Kinomaniak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kinomaniak »

Takže mám další tři zájemce o bloky na mosfety a ram,takže minimálně potřebuju 12ks na ram a 6ks mosfet,ale bude toho víc,pořád někomu stavím PC a většinu zblbnu a ukecám na vodníka.
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000
wydlosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wydlosh »

Jestli budou bloky na mosfety tak bych taky dva bral.
Nem3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nem3 »

A jaka by byla cena za ty pameti? :) tu fotecku by to chtelo ;)
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

Nem3 píše:A jaka by byla cena za ty pameti? :) tu fotecku by to chtelo ;)
este ani nepovedal ci je ochotny to robit a ty uz chces cenu. inak fotku najdes v threde o Asus P5K na tretej strane tusim
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Takže v tuhle chvílu mam objednaný material asi na 25 kusů Laing chladiču a cca 20 kusů mosfet chladiču......chladiče na mosfety a ramky jsem se rozhodl také z organizovat a napsal jsem to do prvniho postu!+fotky dodám pozdejiJinak počítam,že přistí týden Laing Chladiče budou vyrobeny a pak se zacnou delat chladice na mosfety+ramky.
Jinak to Maddog:zadnej problem,napis me pak rozmer kolik te pasky chces navic a poslu ti ju...
Jinak všechny zajemce(kamarady) registruju a o všem budu informovat.
Odpovědět

Zpět na „Voda“