Hromadná výroba WB chladiču pro Laingy DDC+
Moderátor: morke
- Vivec
- Středně pokročilý

- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Mel bych 1 dotaz:
Do kdy mame cas se rozmyslet?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No rozmýšlet se muzes jak dlouho chces....Kamikadze píše:Mel bych 1 dotaz:
Jinak informuji,že potřebný material došel v pátek ,kromě teplovodivé pásky, takže se začíná pomalu vyrábět prvních 9 kusů chladiču na Laingy.Zatím jich je cca 5-6 kusů rezervovaných pro ty ,kteří mě napsali SZ,že mají zájem.
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takže,nechal jsem vyrobit bloky na Laingy, jak jsem tento týden slibil.

Verze s 12mm trubkou na levo a verze s 15mm trubkou na pravo

Po všech se hned zapřášilo, zbývá POSLEDNÍ KUS s 12mm trubkou!!!
Ostatním co měli zájem,tak s něma počítám a pošlu jim SZ.
Taky jsem zjistil, že na výrobu mosfet chladičů a ramek nebude asi čas,takže to odkládám na neurčito!!!

Verze s 12mm trubkou na levo a verze s 15mm trubkou na pravo

Po všech se hned zapřášilo, zbývá POSLEDNÍ KUS s 12mm trubkou!!!
Ostatním co měli zájem,tak s něma počítám a pošlu jim SZ.
Taky jsem zjistil, že na výrobu mosfet chladičů a ramek nebude asi čas,takže to odkládám na neurčito!!!
- myom
- Středně pokročilý

fajne, ale za posledni cifrou IP se tecka nedava... je to ve vsech tvych linkach... 
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- fat4l
- Mírně pokročilý

- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- fat4l
- Mírně pokročilý

podla mna by si si mohol pytat uz teraz viac:)..lebo je to asi fakt "lidova cena"....a este k tomu je to napad ktory asi nikde nenajdes...ale ved to uz je na tebe:)...Highlander píše:ale asi budou o dost dražší,než tedka.
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W