Dandy zubařstí...katgor píše:nevíte někdo kde najdu tutelekinezy?
Bioshock
Moderátor: Baneshee
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- EllE
- Začátečník

- ChrastyII
- Začátečník

- EllE
- Začátečník

- christian
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- nikl
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tusim ze s tou prvni musis zvolit jednu moznost, jinak te hra pak nepusti dal(neotevrou se dvere), no a od toho se pak odvine ten ci onen konec, jinak ja je harvestujuspajdr píše:A co když little sisters nezachráním, žádný harvest, ani rescue, prostě je budu ignorovat, jaký by pak asi byl konec?
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
- EllE
- Začátečník

No hlavne kdyz s nima nic neudela nebude mit body na nove plazmidy... !nikl píše:Tusim ze s tou prvni musis zvolit jednu moznost, jinak te hra pak nepusti dal(neotevrou se dvere), no a od toho se pak odvine ten ci onen konec, jinak ja je harvestujuspajdr píše:A co když little sisters nezachráním, žádný harvest, ani rescue, prostě je budu ignorovat, jaký by pak asi byl konec?
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- djstudio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja myslim ze si BiosHock az ho dohraju dam jeste cvicne jednou,je to slusne udelana hra hodim si nejlehci obtiznost a jen tak si ji pomalounku projdu , a Little Sister budu mucit,ted je zachranuju.Nez vyjde Crisis nebo naka poradna hra tak bude asi cas.Mozna Enemy Teritory Quakewars za chvili bude oficialni demo.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
- shadow
- Středně pokročilý

To opět není dle mého názoru a zkušenosti pravda. Normálně tě hra samozřejmě (kromě té první) pustí dál, ostatně já jsem zpočátku holky nechával být, protože BigDaddy se mi zdál příliš silný. Hra tě pouze upozorní, že si to ještě nevyčistil, ale do dalšího levelu tě pustí. Myslím, že pokud nechceš, tak vůbec nemusíš zabíjet BigDaddys a harvestovat / zachraňovat holky, ale tím bude hra pochopitelně těžší. Jak se to odrazí na konci, to nevím. Dokonce jsem v nějakém FAQ četl, že těch možných konců by snad mělo být i více než dva. Pokud všechny pobiješ, nebo pokud všechny zachráníš, anebo pokud to budeš mixovat. Ale to je neověřená informace, která nemusí být pravdivá.OBR píše:Hra te nepusti dl do dalsich levelu ... bude ti rikat ze jsi jeste nevyharvestoval vsechny holcicky ...spajdr píše:A co když little sisters nezachráním, žádný harvest, ani rescue, prostě je budu ignorovat, jaký by pak asi byl konec?
Jinak pomocí metra se lze dostat zpět do předchozích levelů, takže lze imho holčičky řešit i dodatečně, ale to jsem nezkoušel.
k tomu viz: /POZOR SPOILERS/ http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/genmes ... c=37960034
Jinak ještě si tady psal, že dárek dostateneš po každém zachránění holky. Napsal jsem ti, že se mi to moc nezdá, že já jej jednak nedostanu přímo od holky, ale od Dr. Tenenbaum a vždycky tak až po několika holkách, typicky tak čtyřech. Možná to závisí na zvolené obtížnosti, hraji za medium. Moji zkušenost ale podporuje i tento faq - http://www.gamespot.com/features/6176968/p-8.html
Dále na 18. straně jsi se chlubil, že jsi dohrál o víkendu Bioshock za oba konce, na jedné z dalších jsi se ale už ptal, jaký že jen ten druhý konec a zda to stojí to za něj dohrát.
Nechci tady do tebe pořád rýt, ale musím, protože si zdá, že tady dost neustálě dost dezinformuješ, když to řeknu mírně...
show must go on..
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

edit: a ještě k té věcné stránce. Dárek za každou zachráněnou holčičku prostě nemůžeš už jen z principu dostat, protože tím se neguje výhoda harvestování, tj. okamžitý zisk většího množství ADAM x zachránění holčičky, což je sice méně ADAM, ale po zachránění třech, čtyřech holčiček následuje jako náhrada odměna od Dr. Tenanbaum, která to vynahradí.
Ledaže by to takto fungovalo, jak píšeš, na nejlehčí obtížnost, pokud hraješ, ale to jsi nenapsal, a navíc si nemyslím, že by to i na nejlehčí obtížnost fungovalo jinak. Ten princip je imo pořád stejný.
//Maddogg : z přízpěvku odstraněno OT
Ledaže by to takto fungovalo, jak píšeš, na nejlehčí obtížnost, pokud hraješ, ale to jsi nenapsal, a navíc si nemyslím, že by to i na nejlehčí obtížnost fungovalo jinak. Ten princip je imo pořád stejný.
//Maddogg : z přízpěvku odstraněno OT
show must go on..
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle je perlaOBR píše:Za druhe ano dohral jsem hru za oba konce uz davno ale oba byly stejne i kdyz jsem zachranoval/zabijel tak napul
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- EllE
- Začátečník

- JanFogas
- Začátečník

-
Lidičky už jsem dohrál první kolo. Posedlé holčičky zachraňuju (teprve mám dvě). Ale furt si nevím rady s Big Daddy. Dvakrát jsem ho porazil, yle bylo to víceméně náhodou... Poradí mi někdo jak velký fotříky úspěšně likvidovat??? Než zabiju jednoho, tak příjdu nejmíň o 5-6 životů.
Acer Aspire 7560G - AMD Quad-Core A8-3500M @ 1,5GHz (Turbo 2,4GHz), 2x4096MB DDR3 1066MHz , ATi Mobility Radeon™ HD 6740G2 1GB (AMD Radeon HD 6620G + Radeon HD 6650M 1 GB), Windows 7 x64 Ultimate
Acer Ferrari One 200 - AMD Turion™ 64 X2 @ 1,2GHz, 2x2048MB DDR2 800MHz, ATI Radeon™ HD 3200, Windows 7 x64 Home Premium
Acer Revo RL100 - Athlon II Neo K325 DualCore @ 1,3GHz, 2x1024MB DDR3 1333MHz, NVIDIA® ION™, Windows 7 x64 Ultimate
PC - AMD FX-8350 @ 4,0GHz, 4x4096MB DDR3 1833MHz, 680GTX 4GB, Windows 7 x64 Ultimate
Acer Ferrari One 200 - AMD Turion™ 64 X2 @ 1,2GHz, 2x2048MB DDR2 800MHz, ATI Radeon™ HD 3200, Windows 7 x64 Home Premium
Acer Revo RL100 - Athlon II Neo K325 DualCore @ 1,3GHz, 2x1024MB DDR3 1333MHz, NVIDIA® ION™, Windows 7 x64 Ultimate
PC - AMD FX-8350 @ 4,0GHz, 4x4096MB DDR3 1833MHz, 680GTX 4GB, Windows 7 x64 Ultimate
- djstudio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja na nej parkrat slehnu ohen a pak si ho davam brokovnici , zatim vzdy uspesne ale uz chlapec trochu odolava a tuhne jsou momenty kdy se musim drzet o neco dale a to zase brokarna neni tak ucina.
Jinak to uz 3dny smazim pod MS_Windows_Vista_Build_6000.x86.CZ.32bit s DX10 a zatim vse plne stabylni stejne jak sem zvyklej na XP Prof. hrat treba online BF2 4 hodiny.
Tohle mne trosku i prekvapilo je fakt ze Visty chteli trosku viladit a nahrat komplet veskere nove drivery ale naoplatku vse bezi rek bych dokonce lepe jak na XPckach. Visty jsou teda ciste stejne jak me herni XP bez nakych zbytecnosti.Jen updaty ,nove drivery , hra,antivirak,riva tuner,fraps.
Jinak to uz 3dny smazim pod MS_Windows_Vista_Build_6000.x86.CZ.32bit s DX10 a zatim vse plne stabylni stejne jak sem zvyklej na XP Prof. hrat treba online BF2 4 hodiny.
Tohle mne trosku i prekvapilo je fakt ze Visty chteli trosku viladit a nahrat komplet veskere nove drivery ale naoplatku vse bezi rek bych dokonce lepe jak na XPckach. Visty jsou teda ciste stejne jak me herni XP bez nakych zbytecnosti.Jen updaty ,nove drivery , hra,antivirak,riva tuner,fraps.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
- ChrastyII
- Začátečník

já hraju na medium a vždycky když mě zabije tak si to loadnu
většinou na tak pátý pokus ho vždycky zabiju s použitim třeba třech,čtyřech lékárniček
první je v pohodě,jak sám řikáš(ok,tak teda náhoda
),u toho tušim druhýho stačí hacknout ty dva turrety a pak po něm třeba telekinezí hodit ty dva sudy co máš po levý ruce když vstoupíš do místnosti
ten po něm je asi nejjednodušší co z těch třech,protože máš raketomet a na druhý straně místnosti je i turret
to jsou všichni Daddies na který jsem narazil
jak píše djstudio...taky jedu na Vistách,bez problémů...
jinak ještě doplnim co používám za zbraně proti fotříkům...brokovnici s těma elektro-brokama a pak revolver s těma anti-armor bulletama
první je v pohodě,jak sám řikáš(ok,tak teda náhoda
ten po něm je asi nejjednodušší co z těch třech,protože máš raketomet a na druhý straně místnosti je i turret
to jsou všichni Daddies na který jsem narazil
jak píše djstudio...taky jedu na Vistách,bez problémů...
jinak ještě doplnim co používám za zbraně proti fotříkům...brokovnici s těma elektro-brokama a pak revolver s těma anti-armor bulletama
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
lidi jaktoze tam jsou velci tatkove keri chodi bez tech holcicek?kolikrat ho zabiju a holka nikde! prijde me to jako zbytecne plytvani munice...
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V
/ Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000