Hudební album v jednom souboru

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hudební album v jednom souboru

Příspěvek od killerTJ »

Dobrý den,
mám jeden takový dotaz. Dostalo se mě na HDD (neptejte se jak) album (klasika) které je v ape formátu. Tohle by nebyl nijak zvláštní problém jenže to album je v jednom souboru. Proto otázka:
Nevíte jak převést ape->wav->třeba flac(ape) a rozdělit potom toto album na jednotlivé stopy (co nejjednodušším způsobem) ale zároveň abych potom přehrávač (u mě Foobar) dokázal tyto stopu pojmenovat ("o"tagovat) z netu?

PS: Já se ptám jen ze zvědavosti. To že u klasické hudby nemůžu listovat v seznamu skladeb mě nijak netlačí...

Edit\\ a nedegraduje se kvalita při konverzi z ape do flac?
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

A proč se nezeptáš toho, kdo ten .ape soubor vytvořil?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

sony soundforge si zkousel?
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

A proč se nezeptáš toho, kdo ten .ape soubor vytvořil?
Jestlipak to nebude tím že ho neznám
sony soundforge si zkousel?
Tak pokud bych ten ape soubor dekomprimoval zpět do wav tak pak bych si mohl s tím wavkem dělat co chci. Jenže když ho "naporcuju" ručně tak ho budu muset i ručně popsat a tomuhle s chci vyhnout.

BTW: K tomu ape-ku byl i cue sheet soubor ale cue splitter mě ho nechce otevřít a hlásí chyby... stejně jako Foobar2000.
tomasson
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomasson »

Zkus editovat ten cue sheet. Vetsinou je vytvoren s wavem a az nasledne se image prevede na ape,flac ci wavpack a pak je cue nefunkcni. Jednoduse ho otevri v notepadu a koncovky jednotlivych tracku zmen na .ape. Jednoduchy cue editor ma napr. vynikajici vypalovaci program Burrrn.
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Já v tomhle nejsem moc zběhlý takže posílám cue sheet.
Ten prográmek Burrrn mě ten cue otevře ale nedokáže napálit

Cue sheet tady http://www.edisk.cz/stahni/39407/CDImag ... .56KB.html
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“