polofunkcni disk a zachrana dat

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
smoky1
Nováček
Nováček

polofunkcni disk a zachrana dat

Příspěvek od smoky1 »

Ahoj, mam disk Samsung 160GB. BIOS ho najde v pohode, windows nactou oddily, ale kdyz se chci dostat k datum zacne v nem cvakat a nechtej se nacist. Neznate nejakej zpusob jak se tam dostat? Zkousel sem to z ruznejch systemu, ale zda se mi, ze nechce nacist tabulku souboru. Lze nejak zkopirovat ciste jenom data z urcityho mista?
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Zkus si najít HDD Regenerator (google je mocný) a projeď s ním harddisk. Mj. je obsažen v utilitách na Hiren"s Boot CD i jiných podobných kompilacích. Mně už se sním zopár takových situací podařilo vyřešit....
160GB disk bude chroupat cca 10 hodin (možná víc), ale výsledek většinou předčí očekávání.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

getdataback, easyrecovery...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Surgical píše:Zkus si najít HDD Regenerator (google je mocný) a projeď s ním harddisk. Mj. je obsažen v utilitách na Hiren"s Boot CD i jiných podobných kompilacích. Mně už se sním zopár takových situací podařilo vyřešit....
160GB disk bude chroupat cca 10 hodin (možná víc), ale výsledek většinou předčí očekávání.
No ja neco takovyho jednou podstoupil 120 gb se chroupalo 12hodin,pekne sem koukal,jak se kopiruje bit po bitu,ale data zachraneny,jenze ja ko..t neveril,ze ten disk muze bejt fakt v cudu a hral si s partition magic az omylem zformatoval ten disk,kam sem to zachranil
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“