Ty co chodi bez holčiny nezabíjím, pokud ho třeba omylem netrefim, spíše se ho snažím využít.

Moderátor: Baneshee

No tak jestli ti to přijde jako klon Dooma, tak je něco špatněMAGMA píše:Tak sa mi nakoniec dostala do ruk plna verzia a som totalne sklamany. Obycajna FPS, novsi klon Dooma 3![]()
Někde je tam záznamník s kódem...Buď jsi ho nenašel nebo nepřehrálNordir píše: hele mám problém ... mám se zachránit před Fontainem a získat vzorky 192, jeden už se našel a abych se zbavil vedlejších účinků musím najít další v merkurovych apartmanech, nevím jestli jediná cesta vede přes výtah ale k němu nemám kod.

no moje blbost ja si to prehral a jaksi nezaregistroval ... stacilo se mrknout na zaznamy a byl tam. ale dikyDelarge píše:Někde je tam záznamník s kódem...Buď jsi ho nenašel nebo nepřehrálNordir píše: hele mám problém ... mám se zachránit před Fontainem a získat vzorky 192, jeden už se našel a abych se zbavil vedlejších účinků musím najít další v merkurovych apartmanech, nevím jestli jediná cesta vede přes výtah ale k němu nemám kod.

To je pravda... ikdyz Bioshock nepovazuju za nic nejak uzasneho, tak za klon dooma bych ho rozhodne nikdy neoznacil -to je hodne omezenej pohledDelarge píše:No tak jestli ti to přijde jako klon Dooma, tak je něco špatněMAGMA píše:Tak sa mi nakoniec dostala do ruk plna verzia a som totalne sklamany. Obycajna FPS, novsi klon Dooma 3![]()
Jinak bohužel ne každýmu může ta hra sednout a pokud jsi čekal novej System Shock, tak o to hůř.

Ked si mas vybrat k comu je Bioshock blizsie, ci k SystemShocku, alebo k Doomovi, podla mna predsa len ten Doom3.EllE píše:To je pravda... ikdyz Bioshock nepovazuju za nic nejak uzasneho, tak za klon dooma bych ho rozhodne nikdy neoznacil -to je hodne omezenej pohled...moznosti ohledne personalizace (upgrady, plasmidy ap.) je tam tolik ze to spis hranici s prvky RPG a k tomu ma Doom daleko

To je zase trochu jiná otázka...Ale říct, že je to obyčejná FPS a klon Doom 3 je zase uplně jiná věc. Je to sice pořád FPS, ale imho rozdíl v rámci žánru je jako mezi Baldurs Gate a Diablem v rámci RPGWuuduu píše:
Ked si mas vybrat k comu je Bioshock blizsie, ci k SystemShocku, alebo k Doomovi, podla mna predsa len ten Doom3.
Btw. slova Bioshock a RPG k sebe totalne nepatria.

v každém levelu/mapě uvidíš kolik se jich tam nachází vetšinou je to 2-3. Přivolat se nedaji ... když zmáčkneš ESC tak uvidiš kolik holčiček se nachazí na mapě s tebou.NEZNALEC píše:a nejdou ty holky nak privolat? pac ja v nekolika levelech vubec zadne nepotkal...jen treba i 2 najednou tatky ale bez nich

bohuzel cekalNo tak jestli ti to přijde jako klon Dooma, tak je něco špatně Jinak bohužel ne každýmu může ta hra sednout a pokud jsi čekal novej System Shock, tak o to hůř.

Grafika je podla mna optimalizovana velmi dobre, a hratelnost suprovaFlegy píše:bohuzel cekal.bioshock me nicim nenadchnul. malo polygonova grafika, moc tmave na muj vkus a nesmyslna narocnost na to jak to vypada.hratelnost je kapitola sama o sobe.