Kde sehnat 250mm FAN

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
Fred-69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kde sehnat 250mm FAN

Příspěvek od Fred-69 »

Zdravim všechny,potřeboval bych radu,chtěl bych sehnat fan nejlépe podsvícený 25cm průměr nebo 23cm,když by nebyl podsvícený nevadí.Jedinou možnost kterou jsem za mesíc hledání našel na CZC celou bočnici na armora,ale je mi to zbytečné kupovat za litr když si vyndam jen fan.Díky za rady

//Woyta Upraven nazev.
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

lol nevim naco potrebujes tak velkej fan,stejne ho asi nesezenes podsvicenej a rekl bych ze cena stejne bude vysoka...nejlepsi bude sehnat fan z vyrazenyho case s fanem v bocnici...
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

To pravděpodobně neseženeš. A hlavně tě nemají rádi Bohové, za ten název tématu.

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Fred-69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

4_m.Pták

Příspěvek od Fred-69 »

No mám case micro ATX,chci ho dát nahoru,teď jsem našel case s tím fanem (podsvětlenym) za 1300 takže asi koupim case vezmu z toho fan a vyříznu do něj díru a dám plexi a zkusim prodat no,nic mi nezbejvá...
Sanchez
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sanchez »

Hm to by chtělo něco takového :-D ale myslím se ještě neprodává
Obrázek
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

vyndej vrtuli z chladiče u ayta :lol:
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Zajdi do elektra a kup stolní větrák...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Kriss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kriss »

Me se jedna 25ka ted vali nas stole. Koupil sem ji uz s kejsnou, ale nakonec sem ji radsi vyndal. ona je sice krasne ticha, a pritom hodne fouka, ale dela to pak bordel v proudeni vzduchu. Lepsiho chlazeni dosahnes kdyz budes tahat vzduch zepredu dozadu (vyzkouseno).
Ted tu petadvacitku pouzivam na chlazeni sve ctene hlavinky kdyz je vedro :-)
CPU: Intel Core2Duo E6300 1,86GHz@3,2GHz MB: Asus P5B Deluxe/WiFi-AP RAM: Geil 2048MB DDR II 800MHz Kit @914MHz GPU: ATI Radeon X1950PRO Ultimate
http://share.csko.net/files/KT-PC/

Posledni vytvor: http://hledej-aukce.cz
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

koupiš je ve GM elektronik a hadexu atd praktycky všude cena hadex je nejlevnějši 80kč a nahoru
Fred-69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

4_viky58

Příspěvek od Fred-69 »

Cus hele tak nevim jestli mam jitrnici na hlave ale dival jsem se na ty dva obchody a maj tam nejvetsi 170*170,muzes hodit link PLS?
yapko
Nováček
Nováček

Příspěvek od yapko »

U nas se proste sehnat neda. Ale za nejakych 600kc sem schopny 25cm Thermaltake bez podsviceni sehnat. Kdybyste nekdo mel zajem, tak mi napiste treba SZ
Fred-69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

..

Příspěvek od Fred-69 »

Hihi sehnal jsem ho za 150,ted si ale budu kupovat skrz nej novej case za 1100 podsvicenej,takze si ho z toho vezmu a case prodam 8-)
yapko
Nováček
Nováček

Příspěvek od yapko »

hadam ze za 150 si ho sehnal od nejmenovanyho uzivatele fora PCtuning? :-) predbehl si me.

a tim casem za 1100 myslis case, nebo bocnici na thermaltake case?
puvodne sem taky myslel ze budu muset koupit bocnici, ale je to pekne drahy, a co pak s deravym bokem...

a samotnej ventilatorek je taky pekne drahej, a ani se nikde nemuzu docist co to ma za lozisko, takze hadam ze kluzny, takze za mesic bude nejspis na nic.

Nakonec si asi najdu na smetisti nakej rozbitej stolni vetrak, koupim elektromotorek a nazdar :-)

edit:
jo a kdybyste nekdo zanevrel na 25cm ventilator, nebo se vam rozbil, tak ho nevyhazujte - koupim i rozbity. Potrebuju jen vrtulku
Fred-69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od Fred-69 »

No sice jsem ho tady koupil,ale pak jsem ho zase rychle prodal,rikal mi ze je to 25cm ale byl to 21 :? ,mam micro ATX a chci ho dat nahoru ale ten 21cm by mi nezakryl plexi takze byl malej,jinak malinko huci ale fuci jako drak,teda fucel :-D,jinak ten case

Kód: Vybrat vše

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42254
Misto fanu bych tam vyrezal plexi a prodal,bocnice se Ti nevyplati jelikoz je to rahy jako svine...
yapko
Nováček
Nováček

Příspěvek od yapko »

hm, na tenhle case sem koukal ale tohle me nenapadlo... je fakt ze stoji stejne jak bocnice, ale ta je pak na vyhozeni.
Kdyztak se pochlub jak si uspel z prodejem.
Ja si to pisu do seznamu alternativ ;-)

Jinak ja sem puvodne myslel obrovskej fan na bok, ale nejak sem dospel k tomu ze radsi dam stredne velkej dolu dopredu, sice to nebude tak hezky foukat na celou desku, ale zas by mohlo bejt celkem hezky proudeni vzduchu pres case
Fred-69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Fred-69 »

No ze bych ted nejak vrazel prachy do PC to ne,spis vrazim do auta...Ale uvidime
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“