Geil 2048MB DDR2 800Mhz vs. 1066Mhz (PDC)
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- medas
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- medas
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No já do stejnych pameti pustil 2.55V ale s vodou a tak 2-3 hodky a pohoda...ale stejne bych videl jako rozumny maximum 2.45V za predpokladu ,že se ty pameti neprehrivaji....
Kdyz jsem do nich pustil 2.4V na vzduchu,tak po hodine orthosu jsem na nich neudrzel ruku.....
Jinak nikomu moc nedoporucuju do pameti poustet 2.45V a vice ,pac uz jsem taky jedny pameti odpalil a to na pouhym suchym napeti prave 2.4V.
Kdyz jsem do nich pustil 2.4V na vzduchu,tak po hodine orthosu jsem na nich neudrzel ruku.....
Jinak nikomu moc nedoporucuju do pameti poustet 2.45V a vice ,pac uz jsem taky jedny pameti odpalil a to na pouhym suchym napeti prave 2.4V.
- medas
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
jasne ze napisu ale doufam ze to bude v pohode protoze ta ramka neni nijak spalena ani nesmrdi proste nefunguje... tak to vypada ze odesla jako sama od sebe i to se muze statPzKpfw VI Tiger píše:Nevim jestli by tady pomohlo jakekoli "běžné" silnější chlazení. Pokud vubec nejake. Btw. Napiš jestli ti uznali reklamaci.
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hele lidi nechce se mi zakladat novy thread, tak to dam sem.
mam od vanoc nejspis tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36796
je mozny ze se nedostanou pres 860mhz??? musel jsem dat mensi nasobic pameti, abych se vubec nekam s tuningem pohnul. a dostal jsem se z mensi frekvence zase na 860 a vic nedam. davat jeste mensi nasobic nehodlam. akorat se mi zda, ze by mohly jset i na mensi casovani (v tomhle ohledu je geil celkem dobry, jedny cl5 sem mel na 3-3-4-9 - ani jedna chyba a celkem se zrychlyl chod nekterych programu)
je to normalni nebo horsi kousek?
a jeste jeden dotaz. kdyz mam tamty pameti, muzu k nim pridat jako druhej dual tohle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36801 frekvence i cl je stejny, takze to je jedno ne?
mam od vanoc nejspis tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36796
je mozny ze se nedostanou pres 860mhz??? musel jsem dat mensi nasobic pameti, abych se vubec nekam s tuningem pohnul. a dostal jsem se z mensi frekvence zase na 860 a vic nedam. davat jeste mensi nasobic nehodlam. akorat se mi zda, ze by mohly jset i na mensi casovani (v tomhle ohledu je geil celkem dobry, jedny cl5 sem mel na 3-3-4-9 - ani jedna chyba a celkem se zrychlyl chod nekterych programu)
je to normalni nebo horsi kousek?
a jeste jeden dotaz. kdyz mam tamty pameti, muzu k nim pridat jako druhej dual tohle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36801 frekvence i cl je stejny, takze to je jedno ne?
- medas
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
pokud to jsou ty same (UDC)-tak muzes.... ty tvoje ramky meli test treba tady http://www.svethardware.cz/art_doc-EB34 ... B7445.html
tam se dostali celkem dost nahoru pust do nich vic V?
tam se dostali celkem dost nahoru pust do nich vic V?
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mam 2.2 a hodlam se kazdou chvili ubrat, protoze celkem dost topi bez zateze. dam tak 2v
jinak kdyz jsem taktoval, tak jsem mel 5-5-5-18 a stejne nebyla zadna zmena. asi horsi kousek no. skoda. taky everest mi hlasi u cpu max. frekvence 4ghz, nvm kde to vzal, ale odpovidalo by to, cca pri 4ghz zacal padat pri super pi. no zatim si vystacim
bohuzel mam latency v everestu 104ns, coz vubec neodpovida testu, v celem spektru ramek je to tak stred, zato se ctenim a zapisem jsem na tom lepe nez v testech
///beru to tak ze mensi pameti by mely byt rychlejsi a lepsi, takze to i celkem odpovida. no uvidime jak na tom budu s penizkama
jinak kdyz jsem taktoval, tak jsem mel 5-5-5-18 a stejne nebyla zadna zmena. asi horsi kousek no. skoda. taky everest mi hlasi u cpu max. frekvence 4ghz, nvm kde to vzal, ale odpovidalo by to, cca pri 4ghz zacal padat pri super pi. no zatim si vystacim
bohuzel mam latency v everestu 104ns, coz vubec neodpovida testu, v celem spektru ramek je to tak stred, zato se ctenim a zapisem jsem na tom lepe nez v testech
///beru to tak ze mensi pameti by mely byt rychlejsi a lepsi, takze to i celkem odpovida. no uvidime jak na tom budu s penizkama
- medas
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Majklos88
- Nováček

podivný restart..
Nevim proč to ale tydle GeilyUDC + DS4 P35 se mi občas po naběhnutí wokenXP restartujou,někdy jednou někdy 2x!!?Takže reklamace,asi se nemaj rádi s deskou...
- Dennis
- Nováček

-
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

V 800 MHz verzi UDC moduly zvládají časování 4-4-4-12, zatímco PDC 3-3-3-8. S tím je spojeno i použití jiných čipů, u PDC kvalitnějších.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dennis
- Nováček

-