Geil 2048MB DDR2 800Mhz vs. 1066Mhz (PDC)

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

prave to ze to prejde aj orthosom kludne aj 48hodin ale akonahle to restartujem si to ani neprdne. myslim ze to bude chyba dosky
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

tak hosi dnes jsem RAM vyzkousel na 2,5V a nedoporucuji uz mam po jedne ramce ale pokud mate tu odvahu tak se nebojte jako JÁ :-D
zitra jdu ne reklamaci :shock: :)
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

medas píše:tak hosi dnes jsem RAM vyzkousel na 2,5V a nedoporucuji uz mam po jedne ramce ale pokud mate tu odvahu tak se nebojte jako JÁ :-D
zitra jdu ne reklamaci :shock: :)
a to si skusal bez vodneho ci ineho vykonneho chladenia????
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

jasne jenom mam pruvan v casu ale jinak nic
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Nevim jestli by tady pomohlo jakekoli "běžné" silnější chlazení. Pokud vubec nejake. Btw. Napiš jestli ti uznali reklamaci.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

No já do stejnych pameti pustil 2.55V ale s vodou a tak 2-3 hodky a pohoda...ale stejne bych videl jako rozumny maximum 2.45V za predpokladu ,že se ty pameti neprehrivaji....
Kdyz jsem do nich pustil 2.4V na vzduchu,tak po hodine orthosu jsem na nich neudrzel ruku.....
Jinak nikomu moc nedoporucuju do pameti poustet 2.45V a vice ,pac uz jsem taky jedny pameti odpalil a to na pouhym suchym napeti prave 2.4V.
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

PzKpfw VI Tiger píše:Nevim jestli by tady pomohlo jakekoli "běžné" silnější chlazení. Pokud vubec nejake. Btw. Napiš jestli ti uznali reklamaci.
jasne ze napisu ale doufam ze to bude v pohode protoze ta ramka neni nijak spalena ani nesmrdi proste nefunguje... tak to vypada ze odesla jako sama od sebe i to se muze stat :)
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

hele lidi nechce se mi zakladat novy thread, tak to dam sem.

mam od vanoc nejspis tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36796

je mozny ze se nedostanou pres 860mhz??? musel jsem dat mensi nasobic pameti, abych se vubec nekam s tuningem pohnul. a dostal jsem se z mensi frekvence zase na 860 a vic nedam. davat jeste mensi nasobic nehodlam. akorat se mi zda, ze by mohly jset i na mensi casovani (v tomhle ohledu je geil celkem dobry, jedny cl5 sem mel na 3-3-4-9 - ani jedna chyba a celkem se zrychlyl chod nekterych programu)

je to normalni nebo horsi kousek?

a jeste jeden dotaz. kdyz mam tamty pameti, muzu k nim pridat jako druhej dual tohle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36801 frekvence i cl je stejny, takze to je jedno ne?
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

pokud to jsou ty same (UDC)-tak muzes.... ty tvoje ramky meli test treba tady http://www.svethardware.cz/art_doc-EB34 ... B7445.html

tam se dostali celkem dost nahoru pust do nich vic V?
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

mam 2.2 a hodlam se kazdou chvili ubrat, protoze celkem dost topi bez zateze. dam tak 2v

jinak kdyz jsem taktoval, tak jsem mel 5-5-5-18 a stejne nebyla zadna zmena. asi horsi kousek no. skoda. taky everest mi hlasi u cpu max. frekvence 4ghz, nvm kde to vzal, ale odpovidalo by to, cca pri 4ghz zacal padat pri super pi. no zatim si vystacim

bohuzel mam latency v everestu 104ns, coz vubec neodpovida testu, v celem spektru ramek je to tak stred, zato se ctenim a zapisem jsem na tom lepe nez v testech

///beru to tak ze mensi pameti by mely byt rychlejsi a lepsi, takze to i celkem odpovida. no uvidime jak na tom budu s penizkama
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

reklamace uznana uz mam nove ramky uplne ty same :)
Majklos88
Nováček
Nováček

podivný restart..

Příspěvek od Majklos88 »

Nevim proč to ale tydle GeilyUDC + DS4 P35 se mi občas po naběhnutí wokenXP restartujou,někdy jednou někdy 2x!!?Takže reklamace,asi se nemaj rádi s deskou...
Dennis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dennis »

jaký je rozdíl meti PCD a UDC ?? PLZ
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

V 800 MHz verzi UDC moduly zvládají časování 4-4-4-12, zatímco PDC 3-3-3-8. S tím je spojeno i použití jiných čipů, u PDC kvalitnějších.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

no PDC mají hlavně na sobě chipy Micron D9GMH, který se řadí mezi jedny z nejlepších chipů na trhu DDR2.
Dennis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dennis »

můžete mi tedy prosím poradit nějaký pamět. modul pro AUSU P5K-E a intel 6750/1333, ted mám KINGSTON DDR2 1024MB 667MHz Non ECC CL5 běži mi na 910 ale brzdí mě system mám XP32 bit pracuji hodne s grafikou a videem, celkem 2 nebo 4GB ale nevím jestli ty 4 GB využije windows? díky
Odpovědět

Zpět na „Paměti“