nejde scan ale ostatní ano
- jarda.otta
- Začátečník

-
nejde scan ale ostatní ano
dobrý den. nainstaloval jsem do win xp pro multifunkční tiskárnu hp photosmart c 3180 series. po týdnu mě na ní přestal jít scaner. kopíruje, tiskne ale neskenuje. hlásí:zařízení buď není připojeno nebo nefunguje. souběžně jsem měl nainstalován scaner umax astra. ten jsem později odinstaloval. hp jsem znova odinstaloval a opětovně nainstaloval. stálý problém. tiskárnu jsem zkusil na jiném compu kde je nainstalovaná stejná a tam funguje její scaner bez problémů. zkusil jsem jiný ovladač od stejné tiskárny a stále stejné. po poradě na podpoře u hp jsem odinstaloval nod 32, zrušil firewall, odinstaloval a opět nainstaloval hp, a nic. vyměnil jsem kabel a nic. ve správci souboru odinstaloval řadiče usb a opět zpět a nic. vytvořil jsem nový účet a tam nainstaloval hp a opět stejná hláška. už si nevím rady ani já ani na podpoře u HP. snad jediná možnost přeinstalovat win xp přes ty současné(inovace). jde to prosím aby se mě zachovala všechna nastavení a nebo existuje možnost jiná. prosím poraďte. jinak tiskárna a její kopírka běží, jen ne její scaner. na jiném compu běží bez problémů. děkuji Jaroslav otta.
jaris
- brzda23
- Začátečník

-
Chlape,mam stejnej problem a vyzukoušel sem všechno stejně jak ty, akorát na tech. podpoře HP sem eště nebyl. Ale co vim tak je to neco s USB řadičem. Zatím sem to nevyřešil. Tady sem něco našel ale su z teho jelen http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... 13&lang=en
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš náhodou procesor od Intelu?Ty totiž mají takovou speciální funkci, která zakazuje spuštění některých programů-(nevím teď přesně název).Měl jsem stejný problém s tiskárnou od HP.Musíš pt myši na tento počítač-vlastnosti,záložka upřesnit,nastavení-to první,záložka zabránění spouštění dat,tam zaškrtneš druhou možnost,dáš přidat a vyhledáš ten program,který blbne-nevím,který to je,až budu u svého pc,tak napíšu.
- brzda23
- Začátečník

-
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě to právě taky ze začátku šlo a pak nešlo tisknout,ale když máš AMD tak tím to nebude.Nejlepší je udělat zálohu a formát C: a instal. win.brzda23 píše:No intel to neni....je to AMD...Když sem tu tiskarnu zkusil na jine sestave s intelem P4 tak to valilo bez problemu....Spiš mě zaráží že to do určité chvíle valilo,a od určité chvíle to nevalí...
- brzda23
- Začátečník

-
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- brzda23
- Začátečník

-
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar