LCD 17" Philips

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
mailto
Nováček
Nováček

LCD 17" Philips

Příspěvek od mailto »

zdravim, mozete mi poradit vybrat? hlavne na hry, podmienky su aby to nebol widescreen a mal garanciu 0 vadnych pixelov
Brano86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brano86 »

No to velky vyber moc nemas :wink: ked chces Philips s 0 vadnymi bodmi tusim ze su az dva :) tak napr tento:

http://www.consumer.philips.com/consume ... FHKFSESI5P

Ma slusnu odozvu 5ms ale zrovna nepatri medzi najlacnejsie cca 7tis bez dane to uz mas pomaly lepsiu 19 ale bez garancie
mailto
Nováček
Nováček

Příspěvek od mailto »

poznas nejake 17" s garanciou od inej firmy?
19"nechcem, na hranie uz privelka(na moj vkus)
Brano86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brano86 »

No ja osobne ani nie som zisitl len prednedavnom ze sa take monitory aj predavaju s 0 vadnymi bodmi ja mam napr Benq FP93G X+ a ma jeden vadny bod ale ze by som to dako postrehol pri hrani to nemozem povedat jedine niekde vo worde na bielom pozadi lebo ten vadny bod svieti na cerveno ale len obcas mu zacne hrabat niekedy sa sprava normalne :) no je to taka loteria moze sa stat ze dopadnes este horsie a budes mat vadnych bodov viac ale aj tak si myslim ze by si mal siahnut po 19" predtym som mal 17 CRT a fakt sa mi natom lepsie robi si zober ze 17 ma take iste nativne rozlisenie ako 19" cize vsetko bude mensie no neviem ako chces ty ale 17" je uz v ponuke dost malo oproti 19" tie zazivaju teraz rozmach...
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

podle me by byla vyhodnejsi ta 19''. jinak chces wide nebo 4:3? pak jeste cenovy limit
mailto
Nováček
Nováček

Příspěvek od mailto »

chcem 17",cenovy limit neni, hlavne aby mal zaruku na 0 vadnych bodov
radsej 4:3
mailto
Nováček
Nováček

Příspěvek od mailto »

tak som kupil samsung 740nw aj ked je to widescreen ale mam brutal problem,pri bootovani kompu vidim tu uvodnu ciernu obrazovku s info o kompe aj loadovanie windows ale ked uz ma nabehnut plocha windows tak mam len ciernu obrazovku:(
skusal som v spravcovi odobrat monitor a instal z cd ale nic(robil som to cez telku)

//EDIT pri boote som stlacil f8 a vybral enable VGA mode,vtedy to ide ale na nejakom malom rozliseni(ak zvysim tak zcernie),po restarte ak nevyberem VGA tak to zase nejde
mailto
Nováček
Nováček

Příspěvek od mailto »

nikto nevie? :(
skusil by som reinstal windows ale dvd romka strajkuje, driver k monitoru som nainstaloval cez siet z cdromky na laptope
mailto
Nováček
Nováček

Příspěvek od mailto »

tak uz nic, fici to,nieco som porobil s primarnym a sekundarnym displayom cez telku :oops:
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“