Jakou hybridní (combo) TV kartu?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jakou hybridní (combo) TV kartu?

Příspěvek od HADES »

Uvažuji nad dvěma alternativami:

1. AVerTV Hybrid+FM PCI

2. Leadtek WinFast DTV2000 H

Která z nich bude lepší? Prozatím mám kabelovku a časem plánuji přejít na DVB-T, až bude pokrytí. Díky za rady
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
orbion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orbion »

hele tomu averu bych moc neveril, leadtek mezi tv kartama vetsinou v týhle ceně kolem 1500 vyhrává, taky sem nad tim uvazoval ale když sem se podíval tý kartě na zoubek zjistil sem že jí trochu u analogu pokulhává ladění (to se dá samozřejmě doladit ručně) a hodně ti ta kvalita závisí na síle signálu, dál SW se leadteku tady moc nepoved (je to taková nepraktická "pouťovka) přitom u ostatních TVkaret má SW velmi dobrej. Analog je u týhle karty prej docela dobrej, problém nastává u digitálu, kterej má špatnej obraz a zvuk este horší (ve srovnání s ostatními kartami za 1500) a este sem nasel jeden bud: u dvojjazyčnejch filmů nedokáže jazyky rozlišit takže hrajou oba dohromady, jinak mono a stereo je v pořádku.
Hlavní co sem bohužel zjistit nedokázal jestli jde připojit na moji creative
X-fi nebo prostě na zvukovou kartu nerad bych se totiž připravil o ten zvuk.

Taky o ní uvažuju ale ve hře je taky LifeView FlyDVB-T trio PCI
a pokud by si chtěl mít opravdu vyhráno tak si za 2200 kup tohle Pinnacle Studio PCTV PMC 310i

kdyby si neco zjistil o tom leadteku nebo tehle dvou tak sem napis
a pokud si teda nakou koupis tak napis jak ses s ni spokojenej dik.
orbion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orbion »

HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Už mám Avera ale zatím jsem neměl moc čas ji pořádně vyzkoušet. Zvuk si vede přímo po PCI a s X-Fi komunikuje bez problémů. Kvalita obrazu je taky solidní, rádio hraje čistě. Za prá dní mi zapojí kabelovku tak to ještě přeladím a uvidíme
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
orbion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orbion »

tak to ses stasnej clovek malokdy se stane aby karta fungovala takhle v klidu a bez problemu

tedko si zase vybiram ja jednu :)

premejslim nad ctyrma kouskama (v uvahu bych moh vzit ten aver kdyz rikas ze je dobrej este se na nej podivam)

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35824
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35279
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36463
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31491

nejvíc se mi zamlouvá to LW trio už kvuli tomu satelitu , ale prej ma spatny ovladace a SW tak doufam ze uz se to zlepsilo, jinak jistota je pinnacle a levnost je leadtek.....tak nevim jakou budu rad za kazdou radu ktera sem pride :?
ktt0jirka
Nováček
Nováček

Příspěvek od ktt0jirka »

Ahoj.Ja bych potreboval take poradit...koupil jsem hybrid tv kartu -kworld dvb-t323u- a vubec se mi to nepodarilo rozbehat.nemate ji nekdo doma?
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

orbion píše:hele tomu averu bych moc neveril, leadtek mezi tv kartama vetsinou v týhle ceně kolem 1500 vyhrává, taky sem nad tim uvazoval ale když sem se podíval tý kartě na zoubek zjistil sem že jí trochu u analogu pokulhává ladění (to se dá samozřejmě doladit ručně) a hodně ti ta kvalita závisí na síle signálu, dál SW se leadteku tady moc nepoved (je to taková nepraktická "pouťovka) přitom u ostatních TVkaret má SW velmi dobrej. Analog je u týhle karty prej docela dobrej, problém nastává u digitálu, kterej má špatnej obraz a zvuk este horší (ve srovnání s ostatními kartami za 1500) a este sem nasel jeden bud: u dvojjazyčnejch filmů nedokáže jazyky rozlišit takže hrajou oba dohromady, jinak mono a stereo je v pořádku.
Hlavní co sem bohužel zjistit nedokázal jestli jde připojit na moji creative
X-fi nebo prostě na zvukovou kartu nerad bych se totiž připravil o ten zvuk.

Taky o ní uvažuju ale ve hře je taky LifeView FlyDVB-T trio PCI
a pokud by si chtěl mít opravdu vyhráno tak si za 2200 kup tohle Pinnacle Studio PCTV PMC 310i

Ta Averka vychazi v recenzich velmi dobre. Co se tyce kvality. Mel jsem ji moznost instalovat a bylo to naprosto bez problemu. Obraz cisty a velmi kvalitni.

kdyby si neco zjistil o tom leadteku nebo tehle dvou tak sem napis
a pokud si teda nakou koupis tak napis jak ses s ni spokojenej dik.
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“