Prosím vaše rady, zkušenosti, doporučení, který si vybrat.
Moje priority jsou použití na 1. Hry 2. Filmy
Moderátor: maXXmilian

muzu se zeptat proc?RYAN píše:to HaPe je v pohode ale na hry by som ho nebral urcite-...

hlavne na hry sa pytal... ee keby si ma poznal tak vies ze nestracam nervy len to tak mozno vyzeraOriwen píše:Ehm , neprekrucuj me slova...ja psal ze ani odezva samsungu neni idealni , to ze je na hry lepsi nemuzu (ani nechci) poprit.
A taky nepta se jen na hry , ale take na filmy
Myslim ze nasi debatu ukoncime s tim ze v tomto pripade vede Samsung co ty na to RYANe ?
Dobrou noc
PS: Zda se mi to nebo jsi zacal ztracet nervy?

hehe, tebe by argumenty v zadnem pripade nikdo nepresvedcil:), co se tyka odlesku, tak tohle je to co tam ty nevidis, ale bohuzel ses asi jedinej:): http://www.behardware.com/articles/610- ... ms-tn.htmlkapitán píše:Nazdar HPčkáři,musím vás podpořit.Mám ho od úterý,stále naprostá spokojenost.
ODLESKY - třídílné okno z prava cca.5,5m,ani za plného slunce žádné!!!Pouze jsem zvedl jas na 90%,večer jedu 80%.To mám z leva cca.15cm vedle panelu lampičku - odlesk opět žádný!!!
POLOHOVÁNÍ - nastavil jsem výšku tak,že koukám na střed plochy panelu a zátím jsem s tím více nepohnul (pokud by začal nějak klesat a neudržel polohu,je to důvod k reklamaci).
BARVY- jedu předvoleno v menu na "Text" a naprostá spokojenost i při prohlížeení a úpravě foto.
CENA - 8907,-Kč v TSBohemii.
CELKOVÝ DOJEM - kdo a jakými argumenty by mne přesvědčil na jiný LCD panel???????????????????????????????????????????

nechapu mam sice 2232bw ale to by mel byt ten samej monitor jen 22" a v osd menu mam moznost zeslabit intenzitu te ledky takze prakticky vubec neotravuje + pokud monitor vypnu tlacitkem nesviti vubec takze v tom nevidim problemIkE Blaster píše:s tou modrou ledkou nejses sam, me to u 2032bw taky pekne vytaci. ja to mam v cerne casti, tak jsem to pretrel lihovkou, takze to sviti tak polovicne, ale i tak mi to blikani irituje