samsung 940BW piskaju cievky alebo neco take
Moderátor: maXXmilian
- alfonzito
- Nováček

-
samsung 940BW piskaju cievky alebo neco take
tak borci dalsi problem s tymto monitorom a to taky ze je pocut zneho akokeby piskanie take tlmene akokeby cievky alebo nejaky menic.kua ma to sere cez den to neni pocut ale vnoci ma to velmi rusi robi to aj ked je vypnute pc a zaplnem monitor ked hlada signal ked nenajde tak uz je ticho.neviete co stym?na reklamaciu to asi nebude co?dakujem
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- alfonzito
- Nováček

-
no len problem je v tom ze ono to neni normalne pocut akurta ked je uplne ticho napriklad vnoci.a bojim sa toho ze to poslem na reklamacku budem nejaku dobu bez monitora a vratia mi ho naspat ze zavada sa neprejavila lebo oni to proste pocut nebudu pretoze to normalne cez den zapnu a vyskusaju a hotovo.
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- alfonzito
- Nováček

-
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- crashPC
- Mírně pokročilý

taky na to koukám jak puk -u LCD. ale možné to je dost reálně. Tak nebo tak je reklamace jediné možné řešení,a to se musíš rozhodnout sám jestli do toho pudeš, a výsledek je taky ve hvězdách.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- alfonzito
- Nováček

-
kua keby sa to dalo aspon reklamovat tu keby to kupim v normalnom obchode ale bolo to kupovane z alzy a posielat to tam postou platit postu a oni to poslu urcite spat ze mu nic neni to sa mi moc nechce.nemoze to byt nieco v zdroji?lebo aj nabijacka na telefon mava niekedy taky zvuk ked nabijate.asi pockam a ked sa to zhorsi alebo sa mu nieco stane tak budem reklamovat ale nechapem to kua.
a neprestane to ked ho neham dlhsie bezat.prestane to iba ked sa vypne a robi to hned jak sa zapne
a neprestane to ked ho neham dlhsie bezat.prestane to iba ked sa vypne a robi to hned jak sa zapne
- crashPC
- Mírně pokročilý

- alfonzito
- Nováček

-
- crashPC
- Mírně pokročilý