samsung 940BW piskaju cievky alebo neco take

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
alfonzito
Nováček
Nováček

samsung 940BW piskaju cievky alebo neco take

Příspěvek od alfonzito »

tak borci dalsi problem s tymto monitorom a to taky ze je pocut zneho akokeby piskanie take tlmene akokeby cievky alebo nejaky menic.kua ma to sere cez den to neni pocut ale vnoci ma to velmi rusi robi to aj ked je vypnute pc a zaplnem monitor ked hlada signal ked nenajde tak uz je ticho.neviete co stym?na reklamaciu to asi nebude co?dakujem
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Reklamaci bych určitě zkusil, pískat to přece nemá...

Psát tu tady že já s 940bw ani kamarád s podobným akorát 20' nemáme tenhle problém asi nemá cenu...
alfonzito
Nováček
Nováček

Příspěvek od alfonzito »

no len problem je v tom ze ono to neni normalne pocut akurta ked je uplne ticho napriklad vnoci.a bojim sa toho ze to poslem na reklamacku budem nejaku dobu bez monitora a vratia mi ho naspat ze zavada sa neprejavila lebo oni to proste pocut nebudu pretoze to normalne cez den zapnu a vyskusaju a hotovo.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

si si 100% isty ze to je monitorem? me to zacal delat EC zdroj, kdyz jsem mu dal mene odberovy vetrak, nyni trochu piska i pri vypnutym pc, jen zapojeny do site.
alfonzito
Nováček
Nováček

Příspěvek od alfonzito »

som si uplne 100% isty ze to je monitor pretoze aj ked je pc vypnute aj zdroj vzadu vypinacom a je monitor vypnuty tak je ticho a ak zapnem monitor tak to zacne piskat vyhladava signal nenajde ho a vypne sa a vtedy to aj prestane piskat
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

a ked ho nechas dyl bezet naprazdno, tak to po case prestane? je mozne ze se zahriva, me to dela crt, u lcd jsem to nezazil
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

taky na to koukám jak puk -u LCD. ale možné to je dost reálně. Tak nebo tak je reklamace jediné možné řešení,a to se musíš rozhodnout sám jestli do toho pudeš, a výsledek je taky ve hvězdách.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
alfonzito
Nováček
Nováček

Příspěvek od alfonzito »

kua keby sa to dalo aspon reklamovat tu keby to kupim v normalnom obchode ale bolo to kupovane z alzy a posielat to tam postou platit postu a oni to poslu urcite spat ze mu nic neni to sa mi moc nechce.nemoze to byt nieco v zdroji?lebo aj nabijacka na telefon mava niekedy taky zvuk ked nabijate.asi pockam a ked sa to zhorsi alebo sa mu nieco stane tak budem reklamovat ale nechapem to kua.
a neprestane to ked ho neham dlhsie bezat.prestane to iba ked sa vypne a robi to hned jak sa zapne
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

nic do čeho by sis mohl dovolit šťourat.
alfonzito
Nováček
Nováček

Příspěvek od alfonzito »

no to mi je jasne a ked je v zaruke ani by som sa v tom nehrabal.len som chcel vediet ci ma aj niekto iny takyto problem.zda sa ze nikto ale je aj moznost ze ma ale otom ani nevie lebo to nepocuje.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

ano, bylo by dobré kdyby se vyjádřili i jiní, ale jako vlastnost monitoru to asi nebude.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“