Bazar-2 měsíce od registrace? Proč?

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
Milan79
Začátečník
Začátečník

Bazar-2 měsíce od registrace? Proč?

Příspěvek od Milan79 »

Ahoj,možná se tohle témá rázem přesune na smetiště,ale budu rád,když mi někdo odpoví alespon tam...
Hledal jsem nějaké téma,kde by bylo vysvětleno,z jakého důvodu jsou dány v bazaru pravidla,která zakazují přidávat nabídky pro lidi,kteří nejsou na foru déle jak 2 měsice.Bohužel jsem nenašel,proto má otázka směřuje sem...
Vím,jsem asi poslední,kdo do toho má co mluvit při 14-ti denní existenci na foru,ale docela mě to zarazilo,protože kde jinde prodávat,než na foru,které je na to mimo jiné zaměřeno...
Chtěl jsem dát k prodeji moji GF Ati 2900xt se kterou jsem se při nákupu dost unáhlil a pár dalších věcí,co mi doma akorát zabírají místo ale jen ze zmíněného důvodu nemůžu :sad: Nehodlám tu vyvolávat nějaký flame,jen prosím o vysvětlení,který mi můžete klidně poslat jako PM a toto téma smáznout... Díky
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Nekde to tady je napsane, ale nevim presne kde...

Pocet prispevku je z duvodu, aby sem lide nechodili pouze prodavat.
Doba 2 mesicu z duvodu, aby se o neco zvysila duveryhodnost lidi.

Nekteri mozna budou namitat, ale tak to rozhodli zdejsi administratori a tak to proste je, tak prosim pravidla akceptujte
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Stačí si to zde přečíst kde je to jasně napsáno http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=64127
pozadavek napsani alespon 20 prispevku byl zaveden proto, aby uzivatel prokazal nejaky zajem se podilet na diskuzi, omezeni na 2 mesice od registrace vylouci vsechny, kteri by meli zajem sem prijit pouze kvuli bazaru.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Podrobneji se tu o tom diskutovalo - urcite jak v teto sekci tak i na smetisti, takze muzes zkusit ty temata pohledat, pokud bys mel zajem cist celkove zduvodne...

...kazdopadne v tomto prispevku - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 93#7204093 z duleziteho tematu - pravidel bazaru odcituji:

"... pozadavek napsani alespon 20 prispevku byl zaveden proto, aby uzivatel prokazal nejaky zajem se podilet na diskuzi, omezeni na 2 mesice od registrace vylouci vsechny, kteri by meli zajem sem prijit pouze kvuli bazaru."

edit: jejda... to je tu horlivych adminu s odpovedi :roll:
Milan79
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Milan79 »

Oki,díky všem... tyhle pravidla jsou jistě na jednu stranu užitečná,ale na druhou stranu je škoda,že jsou na tom biti lidi jako já,který to myslej vážně a nejde jim o to,někoho odrbat o peníze a pak jim poslat cihlu. No nic,jak je psáno,je dáno a víc to nemá cenu rozebírat. Díky za vysvětlení :wink:
JamesDean
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od JamesDean »

...
Naposledy upravil(a) JamesDean dne sob 22. lis 2008, 21:15, celkem upraveno 1 x.
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Tohle nestačí: FAQ ?
AMD RYZEN 5 3600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ne, ten nestačí, protože to je obecný FAQ pro phpBB fórum, který ale v žádném případě nezohledňuje vlastní pravidla vytvořená pro konkrétní fórum :)
Goldnoob team proud member!
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Mým názorem je že ty pravidla jsou dobře opodstatněná, opravdu těch pár příspěvků a 2 měsíce alespoň trochu pomůžou "zkvalitnit" lidi, kteří zde prodávají..
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

JamesDean píše:Proc neudelate nejaky rozesctník na pravidla fora a na tyto casto kladené dotazy? Neco podobného jako má no-x v sekci ATI. :)
Kazdy kdo chce podavat inzerat ma v bazaru jasne napsana pravidla - s velkym upozornenim "CTETE" - nevim proc by k tomu nekdo potreboval rozcestnik...
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“