Problem:Samsung SH183L nevypaluje audioCD

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Marthy355
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Problem:Samsung SH183L nevypaluje audioCD

Příspěvek od Marthy355 »

Potřebuju pomoc. Mám tuhle vypalovačku, všechny možné formáty pálí v pohodě,ale jakmile chci vypálit audio CD ,tak se během vypalování kousne a vypalování se přeruší.Vypíše mi to hlášku,že se vypalování nezdařilo -chyba: vyskytl se reset mechaniky.Tohle mi to dělá pořád na jakékoliv CD medium,ale jak říkám jenom audio CD.Vypaluji v Neru7,ale zkoušel jsem to i v alcoholu přes image a výsledek stejný. Jinak jakékoliv DVD,jestli + nebo-,dvouvrstvé,jakýkoliv druh dat, i na CD pálí bez chyb.Jenom to audio CD ne! Mám desku ASUS M2A-VM. Mechanika je SATA.Zkoušel jsem ji připojit i na jiný SATA řadič,ale nic.Prosím poraďte,jestli má někdo takovou zkušenost.Já osobně jsem se tím ještě nesetkal,a to už jsem měl vypalovaček nespočet.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Zkusil bych přeinstalovat Nero na nejnovější verzi...
Bathory
Marthy355
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marthy355 »

To jsem už zkoušel,dal sem i starší,ale teď tam mám verzi 7.10.0.15 nebo tak nějak.Novější sem nenašel.Problém je pořád stejný.Asi to bude vada mechaniky,takže to vidím na reklamaci. Mám ji necelý měsíc. Dost mě to zklamalo.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Hm, tak to ji ještě zkus pro jistotu v jiném PC, ale podle mě to mechanikou nebude. Pokud pálí datová CD-R a ne pouze audio-CD, tak to musí být softwarová chyba... no zkus v jiném PC :roll:
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“